-
March 27th, 2017, 22:14
خطا در گوگل وبمستر Severe health issues are found in your property
درود بر عزیزان و اساتید گرامی
در قسمت گوگل وبمسترم یک خطا دارم که نوشته :
Severe health issues are found in your property. Check property health
روش که کلیک میکنم میره به صفحه Security Issues و پیام زیر رو میده :
Harmful content
Google has detected harmful content on some of your site’s pages. We recommend that you remove it as soon as possible. Until then, browsers such as Google Chrome will display a warning when users visit or download certain files from your site. Learn more
Uncommon Downloads
Some or all of the downloads on this site are showing "uncommon download" warnings.
00.jpg
عزیزان من هرچی با ابزار های مختلف سایتم رو چک کردم تروجان یا ویروس یا چیزه دیگه ای نبود
باید چیکار کنم؟
ویرایش توسط babakm : March 28th, 2017 در ساعت 02:25
-
-
March 27th, 2017 22:14
# ADS
-
March 28th, 2017, 00:21
عضو انجمن
پاسخ : خطا در گوگل وبمستر Severe health issues are found in your property

نوشته اصلی توسط
babakm
درود بر عزیزان و اساتید گرامی
در قسمت گوگل وبمسترم یک خطا دارم که نوشته :
Severe health issues are found in your property. Check property health
روش که کلیک میکنم میره به صفحه Security Issues و پیام زیر رو میده :
Harmful content
Google has detected harmful content on some of your site’s pages. We recommend that you remove it as soon as possible. Until then, browsers such as Google Chrome will display a warning when users visit or download certain files from your site. Learn more
Uncommon Downloads
Some or all of the downloads on this site are showing "uncommon download" warnings.
عزیزان من هرچی با ابزار های مختلف سایتم رو چک کردم تروجان یا ویروس یا چیزه دیگه ای نبود
باید چیکار کنم؟
سلام . امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه
در بخش Security Issues توی Searcg console، شما میتونید فایل هایی که مورد دار هستند رو ببینید. اینا عموما فایل هایی با پسوند exe یا apk هستند که به دلیل reputation پایینی که دارند، Mallicious هستند و الزاما malware نیستن.
توصیه میشه اون فایل ها رو حذف کنید.
-
تعداد تشکر ها از shayandavoudi به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2017, 01:27

نوشته اصلی توسط
shayandavoudi
سلام . امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه
در بخش Security Issues توی Searcg console، شما میتونید فایل هایی که مورد دار هستند رو ببینید. اینا عموما فایل هایی با پسوند exe یا apk هستند که به دلیل reputation پایینی که دارند، Mallicious هستند و الزاما malware نیستن.
توصیه میشه اون فایل ها رو حذف کنید.
درود بر شما
عزیز تو اون قسمت چک کردم
چیزی نبود یعنی اشاره به هیچ لینک یا قسمت یا چیزی نکرده در زیر عکسش رو گذاشتم
00.jpg
ویرایش توسط babakm : March 28th, 2017 در ساعت 02:27
-
-
March 28th, 2017, 23:39
عضو انجمن
سلام مجدد
درخواست بررسی مجدد بدید ( Request review )

نوشته اصلی توسط
babakm
درود بر شما
عزیز تو اون قسمت چک کردم
چیزی نبود یعنی اشاره به هیچ لینک یا قسمت یا چیزی نکرده در زیر عکسش رو گذاشتم
00.jpg
-
تعداد تشکر ها از shayandavoudi به دلیل پست مفید
-
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی دارم لطفا زودتر راهنمایی ام کنید
سایت من چند روزی است که داخل وب مستر Robots.txt fetch و همچنین Server connectivity این قسمت ارور داده تا جایی که من خوندم مشکل از سرور هست ولی مسئول سرور میگه مشکل از سرور نیست نمیدونم واقعا چکار باید کنم و تعداد صفحاتی که خزنده ها سر زدند افت خیلی شدیدی داشته خیلی نگران هستم مشکل از چی هست و یکی از همکاران هم پرسیدم که سرور مشترک با ما دارند گفته بود قبل از ما Robots.txt fetch ارور میداده این میتونه مشکل کلی از گوگل باشه ؟ باید چکار کنم ؟
-
-
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mahnaz70
سلام خسته نباشید
من یه مشکلی دارم لطفا زودتر راهنمایی ام کنید
سایت من چند روزی است که داخل وب مستر Robots.txt fetch و همچنین Server connectivity این قسمت ارور داده تا جایی که من خوندم مشکل از سرور هست ولی مسئول سرور میگه مشکل از سرور نیست نمیدونم واقعا چکار باید کنم و تعداد صفحاتی که خزنده ها سر زدند افت خیلی شدیدی داشته خیلی نگران هستم مشکل از چی هست و یکی از همکاران هم پرسیدم که سرور مشترک با ما دارند گفته بود قبل از ما Robots.txt fetch ارور میداده این میتونه مشکل کلی از گوگل باشه ؟ باید چکار کنم ؟
سلام.
معمولا این چیز ها در هاستینگ ها به وجود میاد و به صورت گذرا هست و حل میشه.
-