سلام
احتیاج به یک سرور برای دانلود شخصی از طریق تورنت دارم. هارد مورداحتیاجم 200 گیگ می باشد. همچنین دارای سرعت آپلود خوب در حد 10 مگا بایت می باشم. که سرعت آپلود برام خیلی مهمه. همچنین از نظر پشتیبانی عالی باشه.
سلام
احتیاج به یک سرور برای دانلود شخصی از طریق تورنت دارم. هارد مورداحتیاجم 200 گیگ می باشد. همچنین دارای سرعت آپلود خوب در حد 10 مگا بایت می باشم. که سرعت آپلود برام خیلی مهمه. همچنین از نظر پشتیبانی عالی باشه.
باسلام و احترام،
از تاپیک نوروزی سرورمجازی ما دیدن فرمائید: http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=183737
منابع بصورت اختصاصی - KVM، استفاده از رم های سری جدید DDR4
ارادت.
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
با سلام و عرض احترام
Ram:2GB DDR4
CPU:2Core-4000Mhz
HDD:250 GB Enterprise
Port: 1Gbit/s
ماهیانه 29500 هزار تومان
دیتاسنتر هتزنر آلمان
کیفیت را فدای ارزانی نکنیم!
تست قبل از خرید 24 ساعته قابل ارائه می باشد.
با ما در تماس باشید:
لینک عضویت در سایت جهت ارسال تیکت
استفاده از سیستم عامل های Type1 که از منابع سخت افزاری به صورت مستقیم استفده می شود
مجازی ساز های KVM و ... Type2 بوده و از منابع سخت افزاری مستقیماً استفاده نمی کنند و صرفاً دارای ظاهری خوش هستند.
به گفته پشتیبانی virtualizor در صورت خرابی سیستم عامل و نصب دوباره سیستم عامل توزیع لینوکس سرور های مجازی از بین خواهند رفت و در نتیجه ریسک از بین رفتن اطلاعات بالا می باشد.
افتخار مجموعه فایرسرور استفاده از مجازی ساز های Type 1 مانند VMware و Hyper-v می باشد.
ویرایش توسط fireserver : March 26th, 2017 در ساعت 21:42
فایرسرور | تحویل سرور مجازی آنی در VMware ESXI
دیتاسنتر : شاتل منطقه پیام | آسیاتک برج میلاد | هتزنر آلمان
سلام.
سرور مجازی با پورت اختصاصی از دیتاسنتر لیز وب هلند میتونیم به شما ارائه دهیم .
هارد 200 گیگ
سی پی یو دو هسته
رم 2 گیگ
ماهانه 50 هزار تومان ماهانه قابل ارائه هست .
لینک خرید :
https://webdade.com/clients/cart.php?a=add&pid=255
لینک اطلاعات بیشتر :
سرور مجازی هلند
ممنون از شما. فقط چون کارم دانلود فیلم و استفاده از تورنت هستش سروری بهم پیشنهاد بدید که کمترین احتمال ابیوز رو داشته باشه.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ممنون از شما
الان پورت ارایه شده شما در عمل سرعتش چقدره. همچنین چون آلمان هستش نسبت به کپی رایت حساس نیست؟
الان یک سرور مجازی با پورت 1 گیگ دارم ولی با speed test خیلی کمتر نشون می ده.
- - - Updated - - -
چون آپلود هم برای سرورهای خارج از کشور به خاطر سیستم تورنت انجام می شه فکر کنم خارج بهتر باشه.
ویرایش توسط Hi Data : March 26th, 2017 در ساعت 21:55
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)