-
March 26th, 2017, 19:46
عضو انجمن
پاسخ : چطوری هارد دیگه ای رو به عنوان هارد دوم به سیستم معرفی کنم؟ فوری هست
فقط گزینه convert dynamic disk to basic disk فعال هست
نه پارتیشن ها سالمه وقتی هارد دوم رو رو سیستم دیگه ای جدا گانه بالا میارم ویندوز بالا میاد و پارتیشن ها هم مشخصه و فایل ها هم همچنین ولی وقتی این هارد رو به عنوان هارد دوم رو یک سیستم دیگه می بندم دیگه نه هارد نه پارتیشن ها شناسایی نمیشن
قیمت و کیفیت را مقایسه کنید !! تلگرام : Xdlhost
-
-
March 26th, 2017 19:46
# ADS
-
March 26th, 2017, 19:54
عضو جدید
خب اگر اینطور هست شما روی همون سیستمی که این هارد به خوبی اجرا میشود هارد خودتون رو به عنوان هارد دوم قرار بدین و اطلاعات رو کپی کنید
اگر همچنان از روی سیستم خودتلاش به اینکار رو دارید یک بار در بوت تمامی تنظیمات را دیفالت کنید و دوباره تست کنید
دارای نماد اعتماد --- Skype:host_net9 TEL:09360011171
تعمیرتخصصی نوت بوک - PC شماره ثبت 11009
-
تعداد تشکر ها از host-net به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2017, 19:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
host-net
خب اگر اینطور هست شما روی همون سیستمی که این هارد به خوبی اجرا میشود هارد خودتون رو به عنوان هارد دوم قرار بدین و اطلاعات رو کپی کنید
اگر همچنان از روی سیستم خودتلاش به اینکار رو دارید یک بار در بوت تمامی تنظیمات را دیفالت کنید و دوباره تست کنید
مشکل اینجا ست که حجم اطلاعات زیاده و نمی تونم مثلا اطلاعت رو روی فلش 20 گیگ بریزم و مدام کپی کنم این طرف و از نو . مجبورم هارد رو به عنوان هارد دوم روی یک سیستم دیگه ببندم که در این صورت هم شناسایی نمیشه
-
-
March 26th, 2017, 20:09
عضو جدید
ببنید بهترین کار این هست که هاردی که الان دارید رو هارد اول قرار بدین
از قسمت بوت در قسمت هارد میتونید دو هارد رو مشاهده کنید
البته میتونید با زدن f12 در هنگام لود سیستم هارد دوم رو به عنوان هارد اول انتخاب و استارت کنید
اگر اسکایپ دارید و مشکلتون حل نشد با این موارد یک ساعت دیگه در ارتباط باشید تا بهتر بتونم بهتون راهنمایی کنم نیاز به مشاهده بوتتون دارم
-
-
March 28th, 2017, 10:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
host-net
ببنید بهترین کار این هست که هاردی که الان دارید رو هارد اول قرار بدین
از قسمت بوت در قسمت هارد میتونید دو هارد رو مشاهده کنید
البته میتونید با زدن f12 در هنگام لود سیستم هارد دوم رو به عنوان هارد اول انتخاب و استارت کنید
اگر اسکایپ دارید و مشکلتون حل نشد با این موارد یک ساعت دیگه در ارتباط باشید تا بهتر بتونم بهتون راهنمایی کنم نیاز به مشاهده بوتتون دارم
ممنونم از کمک و راهنمایی شما خیلی محبت کردید . چون فرصت کم داشتم آخرش مجبور شدم شبکه کنم دو کامپیوتر رو و فایل ها رو با شبکه منتقل کنم هرکاری کردم هارد دوم رو شناسایی نکرد ! هارد دوم تکی روی یه سیستم دیگه شناسایی میشه ولی دو هارد رو یک سیستم نمیشه !
-
-
March 28th, 2017, 11:31
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dertgtr
ممنونم از کمک و راهنمایی شما خیلی محبت کردید . چون فرصت کم داشتم آخرش مجبور شدم شبکه کنم دو کامپیوتر رو و فایل ها رو با شبکه منتقل کنم هرکاری کردم هارد دوم رو شناسایی نکرد ! هارد دوم تکی روی یه سیستم دیگه شناسایی میشه ولی دو هارد رو یک سیستم نمیشه !
انشالله که موفق باشید
مشکل اون هارد هم فقط بخاطر نوع پارتیشنش هست که میتونید با پارتیشن بندی صحیح این مشکل رو رفع کنید
بهترین روش پارتیشن بندی استفاده از نرم افزارهای مخصوص هست
دلیل این نوع مشکلات هم بخاطر استفاده از پارتیشن بندی خود سیستم عامل هست البته موارد دیگر هم هست که بر اساس موارد خاص رخ میده
-