سلام دوستان. برای حساب جاری کدام بانک را توصیه میکنید؟ البته حساب به نام من هست ولی هم برای کار شخصی استفاده میخوام بکنم هم شرکتم. کلا برای شرکت حساب بانکی باز نمیکنم(فکر نکنم موردی داشته باشه!!)
سلام دوستان. برای حساب جاری کدام بانک را توصیه میکنید؟ البته حساب به نام من هست ولی هم برای کار شخصی استفاده میخوام بکنم هم شرکتم. کلا برای شرکت حساب بانکی باز نمیکنم(فکر نکنم موردی داشته باشه!!)
برای شرکت باید افتتاح حساب جاری انجام بدید 30 درصد سرمایه اسمی شرکت رو باید واریز کنید - در مورد بانک هم هیچ فرقی نمیکنه با هر کدوم که راحت ترید البته بعضی ها برای افتتاح حساب جاری سختگیری میکنند
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
دوست عزيز ملت را پيشنهاد ميكنم چون از هر نظر كامل هست
من بانک صادرات رو از همه بانک ها بیشتر قبول دارم به جهت کیفیت خدماتش
راستش اگر دوستان ناراحت نمی شید من می گم بانک ملی چون حتی اگر توی دهات های ایران هم برید اپراتورهاش حرفه ای هستند و سرویس هاشون خوبه
صادرات توی شهرستان اپراتور های خوبی نداره
ملت تنها مزیتی که داره اینه که صورت حساب را ثانیه ای روی وب می ده بدون دستگاه توکن ولی بقیه بانک ها در حالت معمولی 24 ساعت تاخیر داره
ملت بعضی وقتا بدجور قاتی میکنه
مثلا 2 هفته پیش کلا از تهران سروراشون رو خاموش کرده بودن ! بانک ها همه تا ساعت 8 شب وایساده بودن که بتونن حساب هاشون رو ببدندن![]()
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
حساب جاری فقط ملی !!! برای شرکت ها بانک ملی حتما داشته باشید...
بانک فقط :
1- ملت
2- سامان
3- پارسیان
بد ترین ها و بی کیفیت ترین ها و .... ( .. )
1- ملی
2- صادرات
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
فقط ملت !!!!!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)