تا الان فکر کنم این سومین تاپیکی بود که در رابطه با کلودفلیر صحبت شد و من نظر شخصیمو گفتم.
هر سه دفعه حداقل 12 ساعت و حداکثر 72 ساعت,دیداس روی سرور انجام میشه.همشون هم با برنامه هامن یا سولاریس هستش.توی این 3 تا تاپیک,بعد از حدودا 1 ساعت شروع میشه.نمیدونم دلیلی به این تاپیک هایی داره میدم یا نه.یا اینکه میخوان چیزی رو اثبات کنن
ناگفته نمونده یک نفر قصد داشت اون اولی,واسه اینکه اثبات کنه کلودفلیر برای تمام سایت ها ضروریه,با سولاریس و برنامه انانیموس شروع کرد به اتک.2 دقیقه هم آف شد و بعد لود زیر 1 بود و هیچ مشکلی نداشتیم.همه ****** ها و بات هاشم پرید.اما رفته بود توی تلگرام پست من رو گذاشته بود و اینکه آیپی بلاک شده خودشو پینگ گرفته بود.نمیدونست که آیپی خودش هم مشخص شده و بلاک شده.چون اشتباه بدی کرده بود.اما فکر اینجاشو نکرده بود.
یوزرشم نگم بهتره.فقط میگم توی تمام پست هایی که کانفیگ میخوان شرکت میکنه و تا حدودی هم کارش خوبه.اما نواقضی هم داره که واسه این نواقص همیشه به مشتری هاش میگه برید روی کلودفلیر.
جالبه واسم.ههههه
انشالله به هدفش برسه تا بدونم هدف اصلیش چیه.
هرکار نشه,من نظرم روی کلودفلیر همون چیزیه که هست.چون دارم واقعیت رو میگم و تست کردم که میگم و اثباتشم هست.حالا این کارهای ثانویه واسه چیه نمیدونم.
اسمشو فقط به رامین جان میگم.وگرنه خودم هرروز بلای جون هاستشم.سی پنل نال هم داره.خخخخخ.همش قطعه و ....
نکنید آقا.نظر هر کسی محترمه.یکی دوست داره.یکی دوست نداره.اگه بخوام روزی استفاده کننده کلودفلیر باشم,حتما از کلودفلیر خودم و یا کلودفلیر ایرانی,فکر کنم پروتکشن بود.کلودهابود.چی بود.اسمش یادم نیست(با اینکه دوست محترمم هستش و حافظه من بده توی فامیل دوستان).از اون استفاده میکنم.بها دادن به ایرانی ها رو دوست دارم.احتمالا هم یک آفر گرفته بشه که شخصا به این دوست آماتور هم میگم بازم بزنه.
بدرود.