سلام و درود.
با احترام کامل به تمام گفته های شما و 99% موافقم.حتی 100%
اما یک چیزی رو باید بگم که اگر اون سایتی رو که گفتند,خارجی بود,مشهورتر میشد؟اگر توی ایرانی بهترین نوع سرور هم بالا بیاد,ما خارجی هارو تحسین میکنیم.فقط کافیه با یک نام خارجی یک سایت کاملا خارجی بالا بیاریم.
منظورم شما نیست.کلا هرچی رو که میبینم اینطوریه.حرف شما کاملا درسته.هیچ تشابهی ندارند و اینکه اصلا قابل مقایسه نیست.
اما اگه بودجه باشه که یک سایت کاملا ایرانی راه بیفته,خیلی خوب میشد.من بر عکس خیلی ها,طرفدار یک سایت ایرانی هستم که حتی 40% تلاش کرده که نمونه ایرانیشو داشته باشیم.
همه ماها ضعف های کلودفلیر رو میدونیم.یعنی اونایی که کار کردند.حتی حاضرم اثبات کنم که آنتی دیداس نیست و امنیت رو کامل نمیکنه.حتی جلوی اتک ها.
شما یک سایت پربازدید داشته باشید و یا افرادی که برای رنکینگ نرم افزار مینویسند و یا سایت های خاص که همه جوره زیرنظر هستند,مطمئن باشید کلودفلیر هم پاسخ گو نیست.خیلی از سایت ها رو ما میفرستیم به سمت کلودفلیر.تا یک حدی خوب جواب میده.اما از این نگذریم که اول از همه,انتخاب دقیق سرور اولیه دست خودمونه.این توقع رو نداشته باشیم که یک سرور که با خودش مشکل داره,چندتا سایت رو پشتیبانی کنیم بعد برای امنیت و اتک بریم کلودفلیر.این همه سایت داره داون میشه.حتی با کلودفلیر.مشکل از کجاست؟حتی پلن آخرش که روی آیپی ها تاثیر میذاره.
ما اول باید سرور اولیه رو درست انتخاب کنیم.بعد بخوایم از کلودفلیر یا سایت های مشابه استفاده کنیم.
سایت های زیادی رو تست کردم و دارم میبینم.اکثر سایت ها حتی چندتا dns مجازی دارند.سایت های ایرانی ما داره به اون سمت میره که کم کم dns مجازی جای dns اصلی رو میگیره.اما اصلا قبول ندارم که با کلودفلیر میشه جلوی اتک ها رو گرفت.هم گلن رایگان رو استفاده کردم.هم اکانت اصلیش.هم ماژولشو نصب کردم.هم بدون ماژول.
فقط سرور اولیه.
بازم بگم.به تمام نظرهاتون احترام قائلم.نظر شخصی هستش و اون چیزی هستش که دارم میبینم و تست میکنم.
جواب هم کلی دادم که قبلا بحث شده بود واسش.
بدرود.
- - - Updated - - -
آنتی دیداس نداره.یک محدودیت هایی ایجاد میکنه.اما آنتی دیداس نیست.چون نواقصی که اشاره شد رو داره.
تنها یک سایت رو دیدم که cdn اون سایت تا الان بایپس نشده.اسمش یادم نیست.اما چون پلن رایگان نداره کسی سمتش نمیره.البته اینکه میگم کسی سمتش نمیره,میرن,اونایی که واقعا مشکل دارند و خرج میکنند.securedns بود فکر کنم.دقیقا یادم نیست.اما به اعتراف خیلی از سایت های خارجی,هنوز کسی نتونسته کاری روش انجام بده.اما کلودفلیر بخاطر یک پلن رایگان بین ایرانی ها محبوب شده.کش خوبی داره پلن اول.
بدرود.