نمایش نتایج: از شماره 11 تا 15 , از مجموع 15

موضوع: استفاده از پایگاه های nosql برای ذخیره سازی 300 میلیون رکورد اطلاعات

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    566
    تشکر تشکر شده 
    1,153
    تشکر شده در
    790 پست

پیش فرض پاسخ : استفاده از پایگاه های nosql برای ذخیره سازی 300 میلیون رکورد اطلاعات

نقل قول نوشته اصلی توسط phpcoding نمایش پست ها
    و باز هم دوستان متخصص
    من نگفتم عدل بیان همینی که من نوشتمو استفاده کنن . این کدی که من نوشتم یه کد مفهومیه فقط دوست عزیز . کاش فرق کد مفهومی و نمونه کد رو میدونستید !!!

درسته فایل دسترسی سریع تری داره اما در مقیاس اطلاعاتی خیلی زیاد برای خود مدیر سایت مشکل ساز میشه و حتی بعداً اگه بخواد سایت رو بفروشه نمی تونه.

دیگه اون بستگی به سلیقه شما داره که چطوری با NoSQL کار کنید . اگر قرار باشه مثل یه برنامه نویس تازه کار همه اطلاعات رو بریزید توی یه فایل با فرمت txt که حتی خروجی فایل رو هم نتونید کنترل کنید که نه تنها تو فروش سایت به مشکل میخورید بلکه هر کی هم رسید میشه هکر و هکتون میکنه . باید اصولی کار بشه .

شما فرق کد مفهومی و نمونه کد رو میدونید ؟

واقعا هر سری من خواستم تو این انجمن به کسی کمک کنم بعدش اعصاب خوردی بوده برام . مشکل دوستمون حل شد . با تیم ویور نمونه کد براشون نوشتم که کلا مشکلشون حل شد
    حالا این وسط یه چیزی واقعا برای من عجیبه . اونموقع که این آقا نیاز داره . هیچ کس وارد تاپیکش نمیشه . دو روز سه روز که گذشت مشکلش که توسط یکی مث من حل شد همه میشن متخصص میریزن داخل تاپیکش و شروع میکنن نظر دادن . مثل سری قبلی که دوستان تفاوت کارل پی اچ پی و زبان کرل رو نمیدونستن . اونوقت میخواستن به من توجیه کنن که کرل یه چیز دیگس

من خودم تا الان NoSQL که حجم فایل هام بیشتر از 3KB بشه کار نکردم . چون به نظرم اصولی نیست . حتی برای insert کردن در یک تیبل در دیتابیس . ولی خب الان مشکل دوستمون چیز دیگه ایه و نیاز ایشون چیز دیگه
    عزیز جان خودتون رو ناراحت نفرمایید . بنده اگر شرکت کردم در تاپیک میخواستم اطلاعاتم بالا بره و کار خودم هم حل بشه که البته فکر کنم شما دوست ندارید کسی روی دانش شما بحث بکنه . باز هم از استارتر عذرخواهی میکنم که شرکت کردم در تاپیکشون . بیشتر همون مقالات خارجی رو میخونم که ناراحتم نمیشن اینقدر سریع

شما هم سعی بفرمایید در انجمن گفت و گو کنید شاید دانش بقیه هم به سطح شما برسه
    ویرایش توسط hoka : March 25th, 2017 در ساعت 07:28

2. تعداد تشکر ها از hoka به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)