دنیایی شده واقعا
فروش ادامه دارد
دنیایی شده واقعا
فروش ادامه دارد
سلام . وی پی اس تست دارید؟
فروش با قیمتهای موجود تا پایان ماه ادامه دارد
به زودی فروش ویژه ی هاست آلمان نیز آغاز میشود
با تشکر
درود
تایید میشوند از قدیمیان انجمن هستند
با احترام
ویرایش توسط mizbanaval : March 24th, 2017 در ساعت 16:36
مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
تلفن : 02188339415
ایمیل: info@mizbanaval.com
درخواست کردیم و نصب کردند !
آفلاین شدیم ؟ منظورتون رو متوجه نمیشم .
شاید نوشته های ما کم باشد ولی از دنیای مجازی دور نبوده ایم و اما اگر اشتباه نکنم شما همان هستید که سایت های پ و ر ن داشتید و MyLoc سرورتان را بست » بروید و خودتان را اصلاح کنید شما جای برادر من هستید !
- - - Updated - - -
جالب است استارتر تاپیک به ما لقب دروغین مولتی یوزر میدهد و شما را مشتری میداند ! یعنی مشتری تا به الان یادش نبود در انجمن عضو بشه » یک ساعته عضو میشه و مستقیما میاد و از استارتر تاپیک سرویسش رو میخره و ...
کمی نوشته هاتون رو بیشتر کنید که صاحبان عرصه در انجمن وب هاستینگ تاک شمارا به دید مولتی یوزر نبینند ! عجب دنیایی شده ها ...
تیم میزبان سایت این خبر رو اعلام میکند که به زودی سرور مجازی از فرانسه و آمریکا نیز ارائه خواهد شد
همونطور که عرض کردم شما جای برادر بنده هستید و » برادر من توی تاپیک مردم خدارو خوش میاد میاین درخواست کلاس اخلاق میکنید ؟ انصاف کجا رفته ؟ » پاسخ های شما به جز خراب کردن تاپیک مردم هیچ جلوه ی دیگری نداشته و ندارد .
هدف بنده که از قبل مشخص بوده و هست : فقط و فقط اطلاع رسانی.
اما در مورد صحبتتون که فرمودید چه ربطی داشت : ربطش این بود که شما متوجه بشید که درسته ما الان وارد انجمن شده ایم اما همیشه شاهد رفتار دوستان در این جامعه ی کوچک مجازی فارسی بوده ایم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)