نوشته اصلی توسط
phpcoding
من هم با نظر این دوستمون موافقم . من کل عمرمو از هترنز سرور گرفتم و مشکلی در مورد پینگ نداشتم . حالا دوستان متخصص میگن ovh بهتره خب یقینا همینه
چون فقط یکی دو نفر نگفتن . ولی خب برای من یه مسئله عجیبه واقعا عجیب . تاپیک هایی که من درشون شرکت میکنن و مشکل سوالات کد نویسی دوستان رو حل میکنم خیلی خیلی خیلی کم افراد توش مشارکت میکنن . ولی کافیه یه دوستی تاپیک در مورد سرور بزنه . اصلا شتر با بارش گم میشه تو این تاپیک ها . دلیلش هم مشخصه . بلا نسبت این دوستان که همشون متخصص هستن تو کارشون قضیه هاستینگ هم شده مث طراحی چت روم . هر کی از راه رسیده یه whmcs نال نصب کرده شده هاستینگ . مث مور و ملخ میریزن تو این انجمنا که بگن ما هم حرفه ای هستیم و متخصصیم . ولی چرا برنامه نویسی اینطوری نیست ؟ دلیل این هم مشخصه چون برنامه نویسی فقط به هاست و دامنه و یه whmcs نیاز نداره :-D
البته این نظر شخصی من . بود . در مورد سوال دوست استارتر هم من به عنوان یه برنامه نویس سمت کلاینت و سرور تا امروز با سرور های هترنز که خریداری کردم (هم دست دوم هم سرور ستاپ شده) نداشتم . از بابت سرور های این دیتاسنتر هم مطمئن هستم کامل . حالا تصمیم گیری با شما دوست عزیزه که میخواید به تجربه یکی دو نفر اتکا کنید ؛ میخواید به نظراتون این دوستان متخصص اتکا کنید