نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18

موضوع: ovh or hetzner

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mizbanaval آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    98
    تشکر شده در
    71 پست

پیش فرض پاسخ : ovh or hetzner

نقل قول نوشته اصلی توسط phpcoding نمایش پست ها
    من هم با نظر این دوستمون موافقم . من کل عمرمو از هترنز سرور گرفتم و مشکلی در مورد پینگ نداشتم . حالا دوستان متخصص میگن ovh بهتره خب یقینا همینه
    چون فقط یکی دو نفر نگفتن . ولی خب برای من یه مسئله عجیبه واقعا عجیب . تاپیک هایی که من درشون شرکت میکنن و مشکل سوالات کد نویسی دوستان رو حل میکنم خیلی خیلی خیلی کم افراد توش مشارکت میکنن . ولی کافیه یه دوستی تاپیک در مورد سرور بزنه . اصلا شتر با بارش گم میشه تو این تاپیک ها . دلیلش هم مشخصه . بلا نسبت این دوستان که همشون متخصص هستن تو کارشون قضیه هاستینگ هم شده مث طراحی چت روم . هر کی از راه رسیده یه whmcs نال نصب کرده شده هاستینگ . مث مور و ملخ میریزن تو این انجمنا که بگن ما هم حرفه ای هستیم و متخصصیم . ولی چرا برنامه نویسی اینطوری نیست ؟ دلیل این هم مشخصه چون برنامه نویسی فقط به هاست و دامنه و یه whmcs نیاز نداره :-D
    البته این نظر شخصی من . بود . در مورد سوال دوست استارتر هم من به عنوان یه برنامه نویس سمت کلاینت و سرور تا امروز با سرور های هترنز که خریداری کردم (هم دست دوم هم سرور ستاپ شده) نداشتم . از بابت سرور های این دیتاسنتر هم مطمئن هستم کامل . حالا تصمیم گیری با شما دوست عزیزه که میخواید به تجربه یکی دو نفر اتکا کنید ؛ میخواید به نظراتون این دوستان متخصص اتکا کنید
    جسارتا بیخشید ولی whmcs ما لایسنس داره )
    دلیلشم اینکه هاستینگ همه برنامه ها یک حالت ویزارد دارن که همگی ازون استفاده میکنند و یک حالت کانفیگ واقعی دارن که متاسفانه کسی بخاطر دردسرش نمیره ببینه چی به چیه خوب همین میشه که سرورا به مشکل میخورن و اسم یک دیتاسنتر خراب میشه.
    ولی موافقم خودتون بیشتر نظر سنجی کنید و تجربه کنید ببینید کدوم بهتره کیفیت پایه مثل پورت مناسب و اپتایم مناسب رو هر دیتاسنتر دارن حالا بقیش دیگه خودتون تجربه بفرمایید ببینید چطوره
    ویرایش توسط mizbanaval : March 22nd, 2017 در ساعت 16:42
    مرکز تخصصی خدمات سرور مجازی میزبان اول
    منتظر شنیدن صدای گرم شما هستیم :
    تلفن : 02188339415
    ایمیل: info@mizbanaval.com

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)