با تمام احترامی که برای میهن وب هاست و اعضاشون دارم !
بازدید متوسط به پایین : نت افراز
بازدید بالا : هاست دی ال
با تمام احترامی که برای میهن وب هاست و اعضاشون دارم !
بازدید متوسط به پایین : نت افراز
بازدید بالا : هاست دی ال
دوست عزیز Bia2Host با تمامی شرایط مورد نظر شما در خدمت شماست .
لیست پلن های نمایندگی : https://bia2host.com/reseller-host-linux-kharej
بیا تو هاست | سرور اختصاصی-مجازی-هاست-پنل پیامک
تلگرام نظامی فر: @ALiNezamifarDotCom
واتس آپ / تماس / پیامک :09365677482
دوستان تا جایی که امکان هست سایت خودشونو پیشنهاد ندن
نت افراز به نظرم خوبه با قیمتشم مشکلی ندارم فقط سی پنل ارئه نمیده
هاست دی ال نمایندگی ارئه نمیده
دوست عزیزی که میای تو بخش نامربوط آفر میدی.اینطوری مطمئن باش کسی ازت خرید نمی کنه
دوستان اگر میشه شرکت های هاستینگ که سرویس نمایندگی سی پنل ارئه میدن معرفی کنن
لطفا سایت خودشونو معرفی نکنند
ممنونم
سلام و سال و مبارک
شرک های زیادی هستن که نمایندگی میدن بعضی ها پول اسمشون رو میخورن بعضی ها پول کیفیتشون ... وبعضی ها هم هیچ کدوم !
توی همین انجمن شرکت ها و هاستینگ های بسیار با کیفیتی هستن که میتونید ازشون خرید کنید ...
متعصفانه در این بخش ها امکان قرار دادن لینک وجود ندارد در صورتی که میخواید خارج از انجمن خرید کنید میتونید تو گوگل سرچ کنید و اگه آفر از شرکت ها و هاستینگ های این انجمن میخواید در بخش درخواست سرویس تاپیک بدید تا افر ها رو ببینید بسته به اعتبار فرد و سایتش میتونید ازشون خرید بکنید ...![]()
هر کدوم مشکلات خاص خودشونو دارن
نظرتون راجب سایت و پلن های این سایت چیه ؟
https://parsdev.ir/page-hostreseller.html
دایرکت ادمین
درود
به نظر من آدم به جای اینکه از میهن وب هاست استفاده کنه بهتره بره از هاست دی ال استفاده کنه که میهن دانلود خودش از اون سرویس گرفته و از هاستینگ خودش استفاده نکرده ....
وقتی خودشان به خودشان اعتماد کامل ندارند روی چه حسابی بقیه باید به اونها اعتماد کنند ؟
میهن دانلود و میهن وب هاست یکی نیستن عزیز فقط اسماشون شبیه هم هست ...
هاست دی ال هم از دید بنده یا باید سرویس های قدرمند و گران قیمتشون را خریداری کنید یا سمتشون نرید ...
( وقتی سایت هایی مثل میهن دانلود dns اختصاصی روی سرور اختصاصیشون ندارن نشانه یک گونه تبلیغات هست مگرنه شما فرض کنید سایتی به اون بزرگی از هاستینگ عمومی بتوه استفاده کنه ! )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)