نوشته اصلی توسط
ParsWebIT
اتفاقا بنده قبلا تجربه همکاری با این شرکت رو داشتم و مطمعن باشید حداقل 99.9% قوانین این شرکت رو می دونم
|-- در حال حاضر سایتی دارید روی هاست گیتور؟ اگر بله و مقدور باشه معرفی کنید
---------------------------------------------------------
بحث بنده درباره این سرویس به صورت جهانی بود نه در مقایسه با شرکت های ایرانی. همینطور فراموش نکنید که it بازار جهانی و بدون مرز هست و با وجود مشکلات مختلف همیشه راهی برای پیشرفت بیشتر و فعالیت در کنار بزرگان هست همونطور که در ایران شرکت هایی مثل دیجیکالا چنین کاری رو می کنند و درصد بسیار بالایی از فروششون مربوط به فروش ها و صادرات خارج از کشور میشه.
|--قربان، موفقیمت دیجی کالا مرهون این بود که فقط و فقط برخلاف فروشگاه های معدود اون زمان خواستند د-زد نباشند و جنس خوب رو دست مشتری برسونند
و اولین جایی بود که به جای انبار داری و خرید کیلویی از چین اومدن تامین کننده پذیرش کردند و جنس های اکثر بازاری ها رو فروختند
سپس تلاش مدیر ازشمندشون به بار نشست و سرمایه گزار خارجی رو شکار کردند که برسند به حدی که خودرو بفروشند / شاپهایی مثل بامیلو این مدیر با سواد رو ندارند و رشدشون زمان بر هست
همینطور بنده عرض نکردم وجود سرویس بی محدودیت دلیل بر برتری هست.
اتفاقا وجود همین قوانین درست و منظم هست که این شرکت رو تا این حد موفق کرده در صورتی که شما شاهد ایجاد تاپیک های مختلف درمورد قوانین شرکت های مختلف در همین انجمن هستید.
شما مطمعن باشید وجود قوانین دقیقتر اتفاقا خیلی هم به بالا بردن کیفیت و کم کردن هزینه های جانبی کمک می کنه که حالا جای بحثش ایجا نیست.
در کل این شرکت در برابر کیفیتی که ارائه میده و در کنار اون قیمت سرویس ها، در برابر سایر رقبا بدون شک برتر هست. بنده نمی گم سرویس ارزونتری موجود نیست، بحث بنده روی کیفیت و ارزش پکیجی هست که شما به ازای پرداخت مبلغی دریافت می کنید و برتری این پگیج در مقابل رقبا
|-- بله دست هست صحبت شما
با تفاوتی که متاسفانه قوانین رو نمیشه در ایران پیاده سازی کرد وگرنه من شخصا به عنوان فروشنده میدونستم ازم در مقابل مشتری حمایت میشه و بلعکس و سرویس درجه 1 رو ارایه میدادم به همه نه فقط طیف خاص
ببینید در هاست گیتور یا بلو هاست مشتری مثل ایران وردپرس ست اپ نمیکنه با 18 پلاگین نول شده و بک دوری که بعدا بیاد آبرو ریزی کنه در وبهاستینگ تاک که بله سرویس گرفتم و سرور نکشید!
یک عده تین ایج ناراحت زیر 16 سال بریزن در تاپیک فروشنده بدگویی کنند. ( تین ایجهای دارای وردپرس موزیک از تعداد مورچه های تهران بیشتر شدند اخیرا همه هم بی ادب)
در مورد فروشنده ها هم خوب اصلا به نظر من ارزش بحث کردن وجود نداره
|-- موافقم.
اولا که لزوما کم سن و سال بودن دلیل بر بد بودن و ... نیست. خود من و شما مگه از کجا شروع کردیم؟
|-- سن و سال خیلی مهم هست چون نوع معامله و پختگی فرد مقابل رو میرسونه | من از 15 سالگی اولین ریسلر رو از iweb خریدم اون تایم چند هاست بیشتر در ایران نبود اگر شما مثلا پرشین سرویسز رو یادتون بیاد میدونید منظورم چیه.
همچنین تعهد قانونی طرفی رو که دارید باهاش معامله میکنید
یک تین ایج در خارج از این مملکت برای تجربه و اینکه اینا رو یادش بدن میاد کارایی مثل پیتزا پخش کنی یا کار دانشجویی میگیره که هم گند نزنه به زندگی مردم هم تخصص بیزنس رو پیدا کنه
نمیاد تو 16 سالگی از بابش پول بگیره واسه شهریه کلاس زبان بعد بیاد پولو بده تمپلت وردپرس و یه whmcs نول شده هم نصب که با سرور هتزنر 156 هزار تومنی بشه وب هاستینگ!
بنده دوستانی رو میشناسم که به سن قانونی نرسیدن ولی در زمینه فعالیت خودشون بدون شک از بهترین ها هستند.
در مقابل هم دوستانی هستند که با سن بالا ....
|-- بله من هم میشناسم، اما خوب با فردی که زیر 18 سال هست نمیشه قانونی معامله کرد و مشکل اینجاست که در بازار وب هاستینگ تاک این جماعت با هم معامله می کنند و بیشتر دعواها الکی هست.
در کل به نظر بنده اگر یک فرد کم سن و سال و بی تجربه می تونه بر روی بازار و فعالیت یک شرکت دیگه تاثیر گذار باشه، پس 100% مشکل از شرکت هست که فعالیتش توسط افرادی بی تجربه به خطر می افته.
شما شک نکنید کار هرچقدر بهتر و بزرگتر باشه، دستیابی و تاثیر گذاری سایرین روی اون کمتر خواهد بود و اگر این تاثیر گذاری بالا هست، پس بدون شک کار هم به خوبی انجام نشده و یا حداقل به اندازه کافی بزرگ و با ارزش نیست
|-- بله اما 90% فروشندگان این انجمن شرکتهای بزرگی نیستند هرچند سالها تلاش کردند که همین بازار رو هم داشته باشند و فعالیت چند بچه روی کاسبی اینها تاثیر شگرفی میزاره همون طوری که همین الان میتونید در بخش فروش ببینید ( vps رم 2 شده 3000 تومن) خیلی از دوستان من در اینجا هیچ آفری ندادند این مدت حتی برای عید