لذت برنامه نویسی پیور یه چیز دیگس :دی . احسنت
با نظر شما کاملا موافقم . باره ها به بنده پیشنهاد کار با سیستم هایی مثل Wordpress - Jomla - PrestaShop و... شده ولی من به غیر از سفارشات پیور چیزی قبول نمیکنم . فقطو فقط سفارش هایی رو قبول میکنم که بدونم حتما حتما فایل های ماشینش رو هم خودم مینویسم . حالا یا با فریم وورک اختصاصی خودم یا از پایه . دلیلیش هم شخصیه
میخواید آدرس سایتی رو بهتون بدم که با هزینه 9 هزارتومن ووردپرس + دامنه + هاست + خدمات پس از فروش میده ؟ صحبتتون کاملا دقیق و درسته . منی که هشت ساله کارم برنامه نویسیه به قول دوستمون اطراف نت کمتر از مدیر سایت هایی همچون نازی چت (بهداد عزیز) یا ... پول در اوردم . در آمد ایشون به ماهی 3 میلیون هم میرسه گاهی . حالا کار ندارم که پولشو خرج چی میکنه . بهداد رو هم مثال زدم چون رفیق صمیمی منه . از کسی نخواستم مایع بزارم . وقتی مشتری میاد پیش من میگه ووردپرس چقد طراحی میکنید ؟ میگم با سیستم های مدیریت محتوا یا اسکریپت های آماده کار نمیشه دوست عزیز . میگه اختصاصیش چند ؟ میگم بستگی به سیستم داره که چی میخواید . پورتال کاربری از 1.2 تومان - سایت خبری از 0.9 تومان - سایت بازی از 4.0 تومان و ....
میگه مگه دیووانم ؟ میرم از سایت ایکس میخرم 9 هزارتومن . خب تا حدودی درست میگه واقعا مقرون به صرفه اس :-)
ولی وقتی این دوستان کار فول اختصاصی و پیور منو شمارو با یه سایتی که به قول یکی از دوستان اینجا حتی یه شفاره تلفن معتبر نداره مقایسه میکنن , خب بعضیا حق دارن بهمون میگن جهان سومی . چون فرق کار با کارو نمیدونن
امکانش هست اگه برنامه نویس حرفه ای داشته باشید که وقت بزاره برای کدها
تا حدودی با نظر شما موافقم ولی اینکه تخصص ووردپرس فقط یه کاره اونم فلان اشتباهه . سیستم مدیریت محتوا چیه ؟ یه سیستم مدیریت محتوای کامل اسکریپت یا نرم افزاریه که بشه هر جور دلت میخواد درستش کنی . همه سایتی ازش بکشی بیرون از فروشگاهی گرفته تا حتی بازی آنلاین (البته با کدنویسی اختصاصی) . سیستم مدیریت محتوا این نیست که فقط قابلیت ارسال پست و این چیزا داشته باشه یا بلعکس مثل اسکریپت های پرستاشاپ فقط قابلیت فروشگاهی داشته باشه تا بشه سیستم مدیریت محتوا . در واقع این باور که به این اسکریپت ها cms گفته میشه از نظر من کاملا اشتباهه . این اسکریپت ها به طور مثال پرستاشاپ فقطو فقط مخصوص سایت فروشگاهیه . فک نمیکنم کسی پرستاشاپ رو برداره باهاش سایت خبری بزنه . هر چند با کمی ویرایش و تلخیص ممکنه ولی کار عجیب غریبیه . یا اسکریپت vb برای ساخت انجمن مخصوص انجمن سازی هست . شما نمیتونید از توش سایت بازی طراحی کنید !
ولی ووردپرس یک سیستم مدیریت محتوای کامله . شما میتونید هر استفاده ای ازش داشته باشید و به هرنوع سایتی تبدیلش کنید . این یعنی یک سیستم مدیریت محتوای واقعی
حالا کار نداریم که من خودم به شخصه اصلا کدنویسی ووردپرس رو قبول ندارم :دی
با نظر شما کاملا موافقم : برنامه نویسا باید یه بار یه سیستم یا اسکریپتو بنویسن و طوری بنویسن که بعدا با یه ماژول یا ۴ خط کد بتونن به همه چی تبدیلش کنن.
نه اینکه هر پروژه ای گرفتن بشینن ازصفر کد بزنن
این کاریه که خود بنده انجام دادم . سه ماه تمام زبان برد تا فریم وورک اختصاصی خودمو که البته پابلیک هم نیست بنویسم . تک فریم وورک TkFreamWork
ولی خب الان راحتم . هر سفارشی که میگیرم به جای اینکه یک ماه دو ماه روش وقت بزارم (چون من کاملا Pure کار میکنم فقط) نهایتا یک هفته وقت میزارم اونم به قول شما فقط چند خط کد عوض میکنم . برنامه نویسی فقط به این نیست که کارت عالی باشه تو کد زدن . خیلی ملاک ها هست . یه آشپز به تعداد غذاهایی که میپزه معروف نیست . هزارتا غذا هم بلد باشه درست کنه ولی نتونه حتی برنجشو درست دم کنه به درد نمیخوره . برنامه نویسی هم همینه زمان + امنیت + کیفیت + .... خیلی خیلی در کار یه برنامه نویس مهمه
وقتی یه سری از دوستان منتظرن یکی مثل من یا شما یه چیز اختصاصی بنویسه (مثل اسکریپت اختصاصی چت رومم که 3 سال زمان برد و فریم وورک اختصاصیم) که بعد از روش کپی بزنن عین همونو بنویسن که بعد بگن دیدین ؟ استکی فلانه . فقط اون برنامه نویس نیست که ماهم برنامه نویسیم . یا بیان مث خیلی حرفا که پشت سر من زدن بگن نه اسکریپت اختصاصی امیرعلی همون دیچته یا ایتی چته یا چت آی آره . اصلا اختصاصی نیست فقط برداشته ویرایش کرده و امکانات نوشته براش . در صورتی که من از تک تک لحظات کد نویسی روی این اسکریپت به مدت 3 سال فیلم گرفتم با نرم افزار bandicam . فیلم گواه همه چیز هست که من همه چیز رو اختصاصی و از پایه نوشتم حتی فایل های config و index و حتی از فریم وورک خودمم استفاده نکردم . خب به نظر شما باید چیکار کرد ؟ دو راه داره . یا بکشید کنار که دیگه ایده ها ناب شمارو این اقایون کپی نکنند یا پشت سرتون حرفای الکی نزنن . یا اینکه استوار و محکم بمونید و کارتونو بکنیدو به این حرفا اهمیت ندید و محل به این افراد نزارید . پیش خودتون هم بگید همین خوبه که دارن از من کپی میکنن یا پشت سر من حرف میزنن . همین که از من کپی میکنن این یعنی خودشون قبول دارن من یه پله ازشون جلوترم یا اینکه پشت سرم بهم حرف میزنن بهم حسودی میکنن پس من بهتر از اونام
درست نمیگم ؟