1- وردپرس یک سیستم رایگان و اوپن سورس است که هسته آن کاملا قابلیت باگ یابی رو داره پس از نظر امنیت ما اینجا 5 درصد ضعف رو خواهیم داشت خواه یا ناخواه.
شما اساسا با اصول مهندسی نرم افزار آشنایی ندارید. دوست عزیز اپن سورس بودن یک امتیاز هست از نظر امنیتی نه یک نقطه ضعف.
2- وردپرس برای هر کاری نیاز به قالب و پلاگین داره و خصوصا پلاگین ها دارای ضعف های امنیتی هستند اینجا ما درصد بسیار بسیار بالایی امکان نفوذ رو فراهم کردیم چون پلاگین ها هم 99 درصد اوپن سورس هستند .
خوب پلاگین نصب نکن، قالب نصب نکن !
شما که خودت متخصص کد زدن هستی، همت کن دو خط کد بزن پلاگین بنویس ... احتاملا زحمتش کمتر از ایجاد یک اسکریپت اختصاصی هست.
3- پلاگین های قابل استفاده و تقریبا تمام موارد وردپرس از طریق باز کردن صفحه اصلی سایت و مشاهده سورس قابل بررسی هستند و راحت میشه پلاگین ها رو فهمید پیدا کرد و باگ یابی کرد
خوب پاکسازیش کن، این کار حتی بدون کد نویسی هم امکان پذیر است با افزونه های مربوط که به شما امکان پنهان کاری میدهند. احتمالا اطلاع نداشتین.
4- وردپس منابع بسیاری رو مصرف می کنه بخاطر پلاگین های متعدد و سنگین چون شما برای سئو و برای سئو تصویر و برای نقشه سایت و جوامع مجازی و اشتراک گذاری ها و امارگیری و بک آپ گیری و خیلی چیزهایی دیگه دارید پلاگین نصب می کنید و اینها پلاگین هایی هستند که باید باید نصب کنید پس منابع مصرفی شما بالا میره و احتمال خطاهای سرور بالا میره internal server error و صفحات سفید بخاطر تداخل های پلاگین ها و خیلی مشکلات دیگه رو تجربه می کنید
اصلا شما فراموش کردی موضوع صحبت خودت را، مگر کسی دیوانه هست که بخواد ده برابر خدمات گوگل را در یک سایت شخصی ارائه کند؟ احتمالا قرار است حراجی و موتور جستجو و تلوزیون و رادیو آنلاین هم داشته باشد.... وای چقدر سنگین می شود.
5- طراحی های حرفه ای وردپرس حرفه ای نه دوستان اماتور 300 هزار تومانی بلکه طراحی های حرفه ای از بالای 2 میلیون تومان شروع می شوند که همینجا شما می تونید با همین مبلغ یک سیتسم اختصاصی تهیه کنید فروشگاهی یا خیلی سیستم های دیگه با بهترین امکانات
اولا فکر نمی کنم هیچ سیستمی به اندازه وردپرس براش پلاگین و قالب رایگان به فراوانی یافت شود.
دوما، بر خلاف مورد اول با اطمینان میگم که پایین ترین تعرفه توسعه دهندگان در وب مربوط به وردپرس کاران هست. چه نویسندگان پلاگین چه طراحان قالبش. عملا شما برای داشتن حتی قالب html مشابه باید پول بیشتری پرداخت کنید ! احتمالا شما تجربه کافی در این حوزه ها ندارید و یک ذهنیت اشتباه دارید.
در خصوص سیستم اختصاصی هم اعداد شما باز بیانگر کم تجربگی شما است. میدونید نوشتن یک اسکریپت اختصاصی مثل وردپرس (نه با همه قابلیت هاش) حداقل در حدود 20 تا 25 میلیون تومان ارزش دارد؟ احتمالا شما وردپرس را چیزی در حد دو تا
includeکردن دیدین نه بیشتر. البته با توجه به تکیه شدید شما به لاراول داشتن این دیدگاه در شما منطقی هست.
6- سیتسم های وردپس مجبور کننده هستند یعنی پلاگین ها عمومی اند و نیاز شما رو کامل رفع نمی کنند پس باید یا ویرایش بشوند یا پلاگین نویسی کنید با هزینه میلیونی که اینجا باز شما دارید هزینه می کنید.
شما از کجا میدونی پلاگین ها نیاز ما را بر طرف می کنند یا خیر، کلا این سبک استدلال آوردن غیر منطقی هست در خصوص اعداد ارقام شما هم که دیگر ...
7- وردپرس تنها مناسب برای سایت های : ( دانلود فیلم و سریال و نرم افزار و شرکت های ساختمانی و از قبیل این شرکت ها که صفحات جذاب می خواهند با قابلیت معرفی برند و چند محصول کوچک ) به عبارتی وردپرس تنها برای مشاغل کوچک و حداکثر متوسط کاربرد دارد
شما بهتره قبل از اینکه کار برنامه نویسی را ادامه بدین یک دوره کلاس وبمستری در جای معتبر برید تا با تقسیم بندی وب سایت ها بیشتر آشنا بشید. این مدل تقسیم بندی موضوعی که شما اینجا کردید نشان میدهد شما اصلا با اصول وبمستری آشنایی ندارید.
8 - تقریبا تمام سایت هایی که الان معتبر هستن و با وردپرس کار کردن علتش اینه اونها قدیمی هستن و در اون تایم شناخت و کدنویس اختصاصی در این حد نبود در کشور ما والا شخصا بعید می دونم یک شرکت مثل دی جی کالا شما میلیاردی جنس داری بعد با وردپرس بخوای بالا بیاریش و یا یا یا یک سایت مثل آپارات با این همه تبلیغات چند صد میلیونی رو با وردپرس بالا بیارید و یا سایتی مثل فیسنما و امثال اینها آیا شما حاضرید چند صد میلیون تبلیغات و یا چند صد میلیون جنس و یا چند میلیارد جنس رو تحت وردپرس کار کنید ؟؟؟
شما یک چیز شنیدی، آمدی در موردش یک سری استدلال های من درآوردی مطرح می کنی که هیچ کدامش درست و علمی نیست.
-------------------------------
وردپرس بهترین CMS جهت تازه کاران در وب می باشد. چون به ایشان کمک می کند ذهنیت جالبی در خصوص مباحث مختلف یک وب سایت داشته باشند. اما قطعا CMS هایی مثل جوملا و دروپال از وردپرس گزینه های بهتر و حرفه ای تری هستند.
اما نه به این دلایل که استارت در اینجا گفت، شرح و قیاس وردپرس با تک تک CMS های عمومی دیگر بسیار مفصل است. در خصوص بحث یک اسکریپت اختصاصی که داستان پیچیده تر هم می شود. باید چند ده صحفه مورد به مورد قیاس کرد تا بشود دقیق گفت چرا کدام یک بهتر است. (البته منظور بیانش به سطحی که عموم افراد بفهمند است).
در یک خلاصه گویی، باید گفت استفاده از هر سیستم مدیریت محتوا در جای خودش خوب است. اتفاقا شما تجربه ندارید وردپرس قدیمی نیست زیاد دوست عزیز، یک زمان بود که تمام سایت های فارسی روی موبیل تایپ و دیتالایف انجین بودند (آگر سن شما قد دهد)، وردپرس که قدرت گرفت به ان مهاجرت کردند چون بهتر بود. این ذهنیت اشتباهی هست که چون بلد نبودند سایت های بزرگ با وردپرس هستند.
صرفا برای این که چقدر از ماجرا پرت هستید و من درآوردی تحلیل کردید یک اشاره می کنم، ایا همه دنیا به دلیل نداشتن سواد و برنامه نویس هست که با وردپرس کار می کنند؟
به این لینک سری بزنید:
https://trends.builtwith.com/cms/WordPress
===
قطعا وردپرس بر خلاف آنها وردپرس را می پرستند اصلا بهترین یا حرفه ای ترین گزینه نبوده و نیست. (البته نه به دلایل غیر علمی که استارتر اینجا مطرح کردند).
اما ایا نباید اصلا از وردپرس استفاده کرد؟
شخصا که وبلاگ شخصی خودم را با وردپرس بالا آوردم. در امضا لینکش هست. 
در حالی که بیش از 16 تا زبان برنامه نویسی مسلط هستم و فریمورک (نه اسکریپت) اختصاصی خودم با نام ماهان نسخه 3 هم دارم که دیگه آبدیده شده بعد از انبوه پروژه ها و باش هر چیزی می توانم بسازم.
اما من توصیه میکنم یک روز از خط سیر آماتوری بزنید بیرون و حرفه ای بودن را کم کم تجربه کنید. اون وقت از هر چیز به جای خودش استفاده خواهید کرد.
وردپرس ... لاراول ... خط سیر آماتوری هست هر چند به نظر شما دارید صعود میکنید از وردپرس به برنامه نویسی وارد شدید با لاراول ... اما در اصل باز یک برنامه نویس آماتوری شدین!
وردپرس را یاد بگیرید اما فراموش نکنید ابتدایی ترین نوع CMS هست.
لاراول هم یاد بگیرید اما بدانید که آماتوری ترین شکل برنامه نویسی هست.