نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: در انتخاب وردپرس دقت کنید ( وردپرس مخصوص متوسط هاست)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن AtrafNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,584
    تشکر تشکر شده 
    729
    تشکر شده در
    417 پست

پیش فرض پاسخ : در انتخاب وردپرس دقت کنید ( وردپرس مخصوص متوسط هاست)

سلام
    معلومه کلاً لذت کدنویسی اختصاصی یه چیز دیگه است ولی خب همه علاقه به یادگیری برنامه نویسی ندارن اما شاید ایده ها و برنامه هایی برای موفقیت تو ذهن دارن که حتی برنامه نویس ها هم نداشتن پس باید چی کار کنن؟ درسته CMS های آماده بیشتر برای چنین اشخاصی ایجاد شده.
    مسلماً کسی که خودش تجربه طراحی سایت برای بقیه با PHP و ASP.Net داشته باشه نمیاد سایت خودشو با وردپرس بزنه ولی اگه دقت کنید اکثر وب مستر های موفق که از وردپرس استفاده میکنن یا کلاً علاقه ای به حیطه برنامه نویسی ندارن یا وقت یادگیریش رو ندارن و فقط در همون حد که چطوری یه کد تبلیغ HTML به بخش تبلیغات سایت اضافه کنن بدونن براشون کافیه چون همینطوریش هم بدون نیاز به دانش برنامه نویسی موفق هستن و دارن پول در میارن.

به نظر من که هیچ اشکالی نداره هر کسی سایتش رو با چه چیزی بسازه حتی از نظر من یه وبلاگ خوب تو سرویس هایی مثل بلاگفا هم می تونه با محتوای عالی با سایت ها رقابت کنه.مهم تو وب بیشتر محتوا و موفقیته حالا اینکه از ابتدا چطور به این موفقیت رسیده تاثیر چندانی نداره.
    من خیلی برنامه نویسی رو دیدم که موفقیت در حد پروژه به پروژه کار کردن با حقوق خوب دارن ولی در عوض اشخاصی هم دیدم که حتی علاقه ای هم به برنامه نویسی نداشتن اما بیشتر از اون برنامه نویس ها ماهانه پول در میارن
    ویرایش توسط AtrafNet : March 19th, 2017 در ساعت 12:02

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)