-
March 18th, 2017, 11:54
پاسخ : نحوه همکاری با دیتاسنترها و isp ها؟

نوشته اصلی توسط
arc1o0
سلام
ما به ixp تهران متصل هستیم، بسته به ترافیک تولیدی شما از 30 ترا به بالا می تونیم با دوستان همکاری کنیم
منتها دقیقا باید مشخص بشه چه میزات ترافیک دارید، و در بخش در خواست سرویس تاپیک بزنید
امکان ارائه تخفیف، میزبانی رایگان و حتی پرداخت هزینه بایت ترافیک های بالای 100 ترابایت وجود دارد.
سلام ممنون از پیشنهادتون ولی من از خودم سرور اختصاصی در دیتاسنتر می ذارم و نیاز به اسپانسری سرور ندارم به این صورت پیشنهادی دارید؟
-
-
March 18th, 2017 11:54
# ADS
-
March 18th, 2017, 12:02
فعلن کسی پول بابت ترافیک مصرف شده نمیده .این مدلی که شایعه شده هیچ مدل بین المللی سازگار نیست بهمین خاطر پا نمی گیره
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
-
-
March 18th, 2017, 13:27
میتونید از ترافیک 1 به 10 استفاده کنید و از ترافیک دانلودیتون درامدزایی کنید
-
-
March 18th, 2017, 13:42
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
onlinedays
سلام ممنون از پیشنهادتون ولی من از خودم سرور اختصاصی در دیتاسنتر می ذارم و نیاز به اسپانسری سرور ندارم به این صورت پیشنهادی دارید؟
در تماس باشید..
-
-
March 18th, 2017, 13:59

نوشته اصلی توسط
mtbirir
فعلن کسی پول بابت ترافیک مصرف شده نمیده .این مدلی که شایعه شده هیچ مدل بین المللی سازگار نیست بهمین خاطر پا نمی گیره
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
اطمینان دارم که به این روش برخی سایت ها و شرکت ها با isp ها همکاری دارند.
بنظرتون چرا برخی شرکتها سرور اسپانسری میدن؟
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hamid53214
میتونید از ترافیک 1 به 10 استفاده کنید و از ترافیک دانلودیتون درامدزایی کنید
متوجه منظورتون نشدم؟ درحال حاظرهم از 1به10 دارم استفاده می کنم
ویرایش توسط onlinedays : March 18th, 2017 در ساعت 14:02
-
-
March 18th, 2017, 14:10
1-اسپانسر میشند تا بحث لوکالیتی پیش بیاد و یوزرای خودشون با سرعت خیلی خوبی از این سایتا استفاده کنند و مصرف یوزرا رو بالا ببرند
2-تعدادی سرور رو اسپانسر میشند تا بحث دیتا سنتر و تولید محتوا رو پیش ببرند و بتونند محتوای خوب و با ارزش و پروژه های پول ساز رو جذب کنند
ویرایش توسط mtbirir : March 18th, 2017 در ساعت 14:14
-
-
March 18th, 2017, 15:29

نوشته اصلی توسط
mtbirir
1-اسپانسر میشند تا بحث لوکالیتی پیش بیاد و یوزرای خودشون با سرعت خیلی خوبی از این سایتا استفاده کنند و مصرف یوزرا رو بالا ببرند
2-تعدادی سرور رو اسپانسر میشند تا بحث دیتا سنتر و تولید محتوا رو پیش ببرند و بتونند محتوای خوب و با ارزش و پروژه های پول ساز رو جذب کنند
متوجه نشدم واقعن!!!!! الان مثلا هاست دی ال میاد سرور اسپانسری میده این مواردی که شما فرمودین فک نمی کنم توجیه اقتصادی درستی باشه براشون؟!
-