من هم نگفتم ده هزار گفتم جند ده هزار تومان !
این اسکریپت تو همین انجمن با یک میلیون ششصدهزار تومان داره فروخته میشه تازه شما بری حرف بزنی خیلی ارزان تر هم بهت خواهند فروخت ، ضمنا تاپیک های فروش این اسکریپت تو این انجمن سابقه ای بیشتر از کل عمر دامنه شما دارند ، یعنی کلا بچه ای که حق برداشت از حساب خودش را بدون اجازه والدینش نداره از تجارت و قوانین اون چی میدانه که این را هم بدانه که اسکریپت مالی به این مهمی را نباید به همه فروخت ؟
بنده در جریان اینماد و قوانینش هستم ولی یک نفر تو این تاپیک داره دلیل اعتماد به خودش را گرفتن اینماد میدانه بعد میگه تو سایت نمایش داده نمیشه ! حتما ملت باید از علوم غیبی برای فهمیدن داشتن نماد بهره ببرند
کل چیزی که ما میبینیم یک دامنه 30 هزار تومانی ، یک شماره 5 هزار تومانی و یک اسکریپت عمومی هست
نه آدرس شرکتی ، نه شماره تلفن ثابت شرکت و نه شماره ثبت شرکت ... در حالی که خیلی ها که خیلی بیشتر از شما اعتمادسازی کردن ، تازه مدیران اونها معتقد بودن اعتماد مشتری خیلی ارزش داره و تمام سعی را در اعتمادسازی داشتن بعد مدتی تاپیک های کلاه برداری و د/زدی اونها تو انجمن زده شده و اتفاقا اگر میخواید از اینجا مشتری جمع کنید مخصوصا که سابقه فعالیت و اعتمادسازی را قبلا نداشتید بهتر اون جمله نیاز به اعتمادسسازی نداریم را بیخیال بشید و با تمام توان سعی در اعتمادسازی کنید چون مارگزیدگان این انجمن از ریسمان سیاه و سفید و شرکت های دارای آدرس که کلی هم هزینه اسکریپت کردن میترسند چه برسه به شما که کلا هیچی ندارید
موفق باشید
- - - Updated - - -
دو جمله ضد هم
من تا حالا ندیدم تو فین تک و درگاهها ، درگاهی که از اسکریپت عمومی استفاده کرده موفق باشه
اونهایی که موفق بودن و دیدم آرین پال ، زرین پال ، جهان پی ، پی لاین و پی هستند که حتی pay.ir از اسکریپت قبلی خودش یعنی پی لاین هم استفاده نکرده ...
اینجا بحث مالی هست و زحمت یعنی اعتماد مشتری را جلب کردن و هزینه کردن برای سود آینده ...