نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: درخواست همکاری با طراحان و گرافیست های حرفه ای

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید hmydcm آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    69
    تشکر شده در
    60 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست همکاری با طراحان و گرافیست های حرفه ای

نقل قول نوشته اصلی توسط dynabanner.com نمایش پست ها
    سلام

اگه دنبال این هستید که یک سامانه یا سایت خدمات طراحی راه اندازی کنین و یک گروه تشکیل بدین و برای هر سفارش پورسانت دریافت کنید بعید می دونم به نتیجه برسید.طراحی که به گفته شما "حرفه ای" باشه مطمئنا اینقدر وقتش پر هست که برای کار با سامانه های طراحی فرصتی نداشته باشه.بحث تعرفه هم هست.شما اگر بخواید موفق بشید در این زمینه باید کار با کیفیت بالا و تعرفه پایین ارائه بدید که این دو تا یعنی "کیفیت بالا" و "تعرفه کم" با هم جور در نمیان و کسی که به قول شما حرفه ای هست حاضر نمیشه با مبالغی مثل 10 15 هزار تومان کار کنه و تازه بخواد یه بخشی رو هم به عنوان پورسانت بده به یه نفر.
    اما اگه ایده متفاوتی با ایده سایت های معمول در سطح نت دارید می تونید به آیدی من در تلگرام پیام بدین>> daygraphic
    خب هرچند لحن انتقاد آمیزی داشتید اما حرفتون تقریبا درست هست.
    و تنها دلیل همکاری این هست که بتونیم از نمونه کارهای شما استفاده کنیم. من خودم در حال پذیرش سفارش رایگان هستم برای نمونه کار اما این کافی نیست.
    از طرفی ما جدیدا از سمت گوگل هم ورودی گرفتیم. اما خب ناچیز هست و برای اینکه این ورودی بیشتر بشه و کاربر تبدیل به مشتری بشه به این نمونه کارها نیاز داریم.
    شاید در ابتدا مشتری به اون نسبت نباشه. یا بهتر بگم اصلا نباشه. برای همین در واقع یک سرمایه گذاری هست. سرمایه گذاری که فقط نمونه کارهای شما نیاز هست. و دیگر هیج. ما سفارشات رو مستقیم به شما ارجاع می دیم. در پایان هم حقوق ثابت و یا درصد زیادی رو از مبالغ کل دریافت خواهید کرد.
    خب این هم توضیحات کامل. اگر کسی مایل به همکاری با شرایط گفته شده هست تشریف بیاره پیام خصوصی صحبت کنیم.باتشکر.
    ویرایش توسط hmydcm : March 16th, 2017 در ساعت 20:22

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)