نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: مطلب جالب در مورد دیتا سنتر هاستینگ معروف ایران

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    18
    تشکر شده در
    14 پست

پیش فرض پاسخ : مطلب جالب در مورد دیتا سنتر هاستینگ معروف ایران

ببخشید من دو مطلب کلی رو بگم : تمام پیام ها رو مطالعه کردم

1- دیتاسنتر ایرانی استفاده یا عدم استفاده : نظر شخصی خودم بگم این پینگ و چند صدم ثانیه سرعت بارگذاری و تمام اینها ارزش هزینه های گزاف و پورت ها محدود ایران رو نداره و بهتره از همون دیتاسنترهای خارجی استفاده بشه.

2- دوستی در مورد اسنیف فرمودند : دوست عزیز اسنیف مگه همینه فقط شما عین فیلما بیایی به نرم افزار حتی آی پی بدی یا ندی بعد پک ها کاملا شفاف جلو روت ظاهر بشن ما یک مطلب اسنیف پرتوکل http داریم که با تبدیل اون به https به صورت 99.99 درصدی ایمنی بر قرار میشه البته اسنیف شبکه های وایرلس و گزینه های دیگه رو کاری ندارم اصلا والا اینطور که شما فرمودید هم نیست طرف بیاد دو قدمی سرور بعد لپ تاپ در بیاره عین فیلم جان سخت عملیات حمله سه جانبه رو شروع کنه.( از تخیالت فیلمی بیاییم بیرون اینطورام نیست ) بعد هم هیچ دیتاسنتری اصلا نمی تونه بدونه فایروال های اولیه باشه .

2. تعداد تشکر ها از wdevir به دلیل پست مفید

عضو انجمن ParsWebIT آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    409
    تشکر تشکر شده 
    846
    تشکر شده در
    557 پست

پیش فرض پاسخ : مطلب جالب در مورد دیتا سنتر هاستینگ معروف ایران

نقل قول نوشته اصلی توسط wdevir نمایش پست ها

2- دوستی در مورد اسنیف فرمودند : دوست عزیز اسنیف مگه همینه فقط شما عین فیلما بیایی به نرم افزار حتی آی پی بدی یا ندی بعد پک ها کاملا شفاف جلو روت ظاهر بشن ما یک مطلب اسنیف پرتوکل http داریم که با تبدیل اون به https به صورت 99.99 درصدی ایمنی بر قرار میشه البته اسنیف شبکه های وایرلس و گزینه های دیگه رو کاری ندارم اصلا والا اینطور که شما فرمودید هم نیست طرف بیاد دو قدمی سرور بعد لپ تاپ در بیاره عین فیلم جان سخت عملیات حمله سه جانبه رو شروع کنه.( از تخیالت فیلمی بیاییم بیرون اینطورام نیست ) بعد هم هیچ دیتاسنتری اصلا نمی تونه بدونه فایروال های اولیه باشه .
    عزیز2:
    شما به دلیل اطلاعاتی که ندارید این داستان رو به فیلم تشبیه کردید چون برای شما این برداشت پیش اومده و این به من نشون میده کاربر عام هستید در امنیت نه شخص حرفه ای ( در ضمینه امنیت! در طراحی وب سایت رو نمیدونم)
    شما تا به حال از هر یک از دیتاسنترهای ایرانی سرور گرفتید؟ اگر بله بنویسید تجربه خودتون رو تا ارزش داشته باشه من و شما بیشتر بحث کنیم
    افرادی بودند اومدن جای فایروال میکروتیک نصب کردند فکر میکنند این هم سرور هتزنر هست و فایروال رو اینطوری میبینند شما که اینطور دیدی ندارید؟
    برای سرورهای مهم تو رک تجربه خرید و کانفیگ چه دیوایس فایروالی رو دارید؟

من بر حسب تجربه دیدم که دیتابیسهایی کپی شده که تا وقتی سرورش خارج بود اوک بوده رسید ایران کپی شد بابت همین که دیدم، شنیدم و میدونم این رو میگم
    همه اینطور نیستند اما امکانات خیلی کمی میدن برای محافظت از خودتون و اگر بخواین درست کار کنید میلیونها تومن سرمایه لازمتون میشه برای مواردی که در دیتاسنترهای دیگه رایگان هست

برای مثال الان خیلی از همکاران من درگیر پروژهای انتخاباتی هستند که مجبوریم سرروها رو در داخل کشور بگیریم که تامین امنیت کارمون خیلی سخت شده
    سایتهای انتخاباتی، نرم افزارها، انتخاب بک بونهای سرورها و... بحث بزرگ هست شاید شما تجربه کاری در سطح عملیاتی رو ندارید به همین دلیل سخت بشه

در ادامه زمانی که از شرکت من میان مثلا چک تضمین کار 300 میلیونی میگیرن بایت ضمانت انجام پروژه
    من برام خیلی سخت میشه سرور و شبکه رو تو دیتاسنتری راه اندازی کنم که برای دسترسی به فایروال 65 تومن بابت توکن دریافت کنه ازم
    خیلی سخت میشه اگه سرور شما زیر یه اتک ساده udp که از نتورک مثلا ovh شده دووم بیاره چون پهنای باند هم ندارید
    در ثانی نمیشه که برم 30 میلیون هدر بدم دیوایس بخرم بزاریم تو رک برای پروژه 2 ماهه
    خوب شما چی کار میکنید
    ویرایش توسط ParsWebIT : March 16th, 2017 در ساعت 18:14
    فناوری وب پارس
    هاست ویژه وردپرس | هاست حرفه ای | هاست ویژه پرستاشاپ
    ۰۲۱-۲۸۴۲-۱۵۴۵ بهینه سازی شده برای انواع CMS

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)