مرسب زىاز پاسختون دوستان عزيز ديشب ساعت 6 زنگ زدن گفتن درست نميشه تينترنت بايد تخليه منيد(منظورم پشتيبان فنيه) بعد فرمانرواي عزيز از سرخط چك كردم بازم نت نيمد و وقتي لينك نياد نميشه نويز خط و كيفيت خط و مكس ريت رو دبد ؛( من دستور تخليشو دادم مابقي حجمم كه 79 گيگ بود رو بر ميگردونن ديشب تو شاتل ثبت نام كردم اميدوارم اون بهتر باشه چون اينقدر سر اسياتك عذاب كشيدم كه نزديك بود مودم از پنجره بندازم بيرون دليل تينم كه ميگفتم درست نميشه مشكلات بين راهي و ...،اينم بگم قبلا زنگ زدم 195 شمايت مردم جوابش اوكد به دلبل برد مسافت. من فقط جاب تعجب دارم تا شنبه راحت استفاده ميكردم (بعد اينكه شكايت مردم بهتر شد) بعد اينكه اپگريد داشتن ميكردند تو مركز ديگه كلا بايد قطع شه؟:/ من احساس ميكنم خط بدون اجازه من تخليه كردن چون تو سايت اسياتك تو بخش ثبت نام شمارتو وارد كني اگه روش adsl باشه ميگه قتبليت ثبت نام نداره ولي اين راحت رفت برا مراحل بعد://به حر حال يه سرويس دو مگ يه ماهه از شتال گرفتم ببينم اون چه طوره خوشبختانه پورت خالي هم داشتند ديگه بهد عيد وصل ميشه فقط اميدوارم اين مشكلتتي كه اسياتك گفت و گفت نميشه درست كرد رو اونا نگن