-
March 15th, 2017, 16:30
مشکل ایجاد شدن فایل های core. و erorr.log با حجم بالا در هاست اصلی
سلام برای من یه مشکلی پیش اومده که هر روز چند تا فایل core. و یک فایل erorr.log با حجم 5 گیگابایت در فولدر public_html من ایجاد میشه. سایت وردپرسی هستش و پلاگین ها هم غیر فعال کردم اما باز هم ایجاد میشه .
چه طور میشه جلوی ایجاد شدن این نوع فایل های و فایل erorr.log را گرفت!؟؟
- - - Updated - - -
آدرس سایت : namaandishan.com
-
-
March 15th, 2017 16:30
# ADS
-
March 15th, 2017, 16:40
عضو انجمن
پاسخ : مشکل ایجاد شدن فایل های core. و erorr.log با حجم بالا در هاست اصلی
سلام
فایل های core. وقتی ساخته میشن که PHP به صورت غیر منتظره ای در اجرای فرامینی خاص Crash بشه و دوباره از نو Restart بشه.
تقریباً یه چیزی مثل بخش Error Reporting ویندوز که وقتی برنامه ای کرش میکنه یه فایل های Memory Dump میسازه برای اطلاعات بیشتر جهت رفع مشکل.
اصولاً باید مشکل خطا هایی که برای PHP پیش میاد رو ریشه یابی و حل کنید تا این فایل ها هم ساخته نشه اما اگر خواستید با وجود خطا باز هم این فایل ها ساخته نشه می تونید از طریق SSH با آموزش این لینک https://www.cyberciti.biz/faq/linux-disable-core-dumps/ غیرفعالش کنید.
ویرایش توسط AtrafNet : March 15th, 2017 در ساعت 16:41
-
-
March 15th, 2017, 19:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
m.jorghani
سلام برای من یه مشکلی پیش اومده که هر روز چند تا فایل core. و یک فایل erorr.log با حجم 5 گیگابایت در فولدر public_html من ایجاد میشه. سایت وردپرسی هستش و پلاگین ها هم غیر فعال کردم اما باز هم ایجاد میشه .
چه طور میشه جلوی ایجاد شدن این نوع فایل های و فایل erorr.log را گرفت!؟؟
- - - Updated - - -
آدرس سایت : namaandishan.com

نوشته اصلی توسط
AtrafNet
سلام
فایل های core. وقتی ساخته میشن که PHP به صورت غیر منتظره ای در اجرای فرامینی خاص Crash بشه و دوباره از نو Restart بشه.
تقریباً یه چیزی مثل بخش Error Reporting ویندوز که وقتی برنامه ای کرش میکنه یه فایل های Memory Dump میسازه برای اطلاعات بیشتر جهت رفع مشکل.
اصولاً باید مشکل خطا هایی که برای PHP پیش میاد رو ریشه یابی و حل کنید تا این فایل ها هم ساخته نشه اما اگر خواستید با وجود خطا باز هم این فایل ها ساخته نشه می تونید از طریق SSH با آموزش این لینک
https://www.cyberciti.biz/faq/linux-disable-core-dumps/ غیرفعالش کنید.
در تکمیل صحبت های دوستمون
در مورد بستن خطا های Crash اطلاعات چندانی ندارم ولی در مورد بستن خطا های php یا به قول معروف ناتیس ها میتونی در یک فایل که در تمومی فایل ها بارگذاری میشوند به طور مثال فایل های ماشین یا config.php کد error_reporting رو بزارید و پارامترش رو فالس یا صفر یا نال بزارید . نمونه :
کد PHP:
error_reporting(null);
error_reporting(0);
error_reporting(false);
اینطوری دیگه هیچ ناتیسی نمایش داده نمیشه و فایل هایی از قبیل error.log یا ... که مربوط به خطاهای پی اچ پی هستن ساخته نمیشن
امیدوارم کمکی کرده باشم
انجام پروژه های:php-c#-c++-java-basic-css-html-javascript-python
مشاوره با مسئول پروژه ها-حامد دعایی:+989901567129
تماس با برنامه نویس-امیرعلی استکی:+989017735378
-
تعداد تشکر ها از phpcoding به دلیل پست مفید
-
March 16th, 2017, 04:34
شما باید مقدار wp-debug رو درفایل wp-config.php روی false قرار بدین
define('WP_DEBUG', false);
-