نقل قول نوشته اصلی توسط ghazalehnakhei نمایش پست ها
با سلام دوستان چند شركت درخواست كرده بودن. رزومه بدم خوب اين ديكه چيه اقايون من ١٨ تا ١٦ ساعت در ررز و شب كامل از ساعت ١٢ شب تا هشت صبح مي تونم در خدمت باشم با حقوق مناسب ٨٠٠ هزار ترمان از ساعت ١٢ تا ٥ هم بعد از ظهر يعني از ١٢ تا ٨ شب و از ١٢ ظهر تا ٥ عصر مي تونم كامل در خدمت باشم دوستان اشاره دارن به رزومه اخه خسته شدم اينقدر ايميل فرستادم من ساعت كاري حقوق اعلام كردم يك روز تست كنيد بعد بود كارم نخواهيد. من اشنايي كامل با تيكت و پاسخ گويي مناسب را دارم نصب تمامي سيستم عامل ها را بلدم مي تونم سرور به صورت اختصاصي از ديتاسنتر بگيرم و كانفيگ كنم اشنايي كامل با هاست و كانفيگ تمامي سيستم عامل ها را بلدم نصب كنم مشكلاتشون هم بلدم برطرف كنم يه نيرو كاملا مناسب هستم حقوق هم مناسبه خودتون و خداتون ٨٠٠ هزار اخه چيه براي اين همه ساعت كاري تمامي سفارش ها را در بالاترين سرعت و كيفيت تحويل مي دهم . اگه شركتي هست ٨٠٠ هزار براش مشكلي نيست تو رو خدا ايميل بده بهم نه پيام خصوصي به صوت غير حصوري يهترين خدمات رت ارائه ميدم شما يك دستزستي محدوددبه من بديد و بررسي كنيد كارم را ياعلي هم چنان منتظر كارم درضمن اگر شرکتی ساعت کاریم براش مناسب نبود با توجه به ساعت تعیینی ان شرکت هم مشکلی نخواهم داشت من مشکل مالی دارم و برای این که حل بشه به هر دری می زنم که انشاالله حل بشه حالا بهترین خدمات را اراوه میکنم بهرین نیرو شما هم میشم بهتون قول می دم و امتحان کنیدبا تشكر غزاله نخعي
درود
در صورت تمایل به بازاریابی غیر حضوری بصورت آنلاین در خدمت شما هستیم
ارائه حق بازاریابی 30 تا 50 % و بعد از سه ماه فعالیت و سود آوری حقوق بین 500 هزار تومان تا 1 میلیون تومان برای شما در نظر گرفته میشود
در صوتر تمایل از طریق تلفن 01735838680 در تماس باشید
بدرود