اولا دوست عزیز کمی دقت کنید . ما داریم در مورد توابع کارل پی اچ پی صحبت میکنیم . نه زبان برنامه نویسی کرل . لینکی که شما دادی تیتر مطلبش اینه : Curl (programming language)
کمی دقت کنید خواهشا . دومن بحث ما در مورد زبان کرل نیست که . در مورد توابع کارل پی اچ پی هست . سوما چه کرل چه کارل چه سی یو ار آل . من با تیم ویور رفتم رو سیستم این دوستمون جلوی چشم خودشون کد زدم براش و تا حدودی مشکلشونو حل کردم بقیشم با خودشونه که قرار اگه نتونستن بازم به بنده بگن مشکلونو حل کنم . شما دور از جونتون چرا سر یه کلمه دارید میزنید تو سر خودتون ؟ ما به گوجه میگیم گوجه . خوزستانی ها میگن تماته . انگلیسی ها هم میگن توماتو . البته با لهجه . قراره برای همه ی اینا سینه سپر کنید بگید نه این اشتباهه نه اون اشتباهه ؟ من داخل سایت پی اچ پی خونده بودم کارل . شما طبق تجربه خودتون میگید سی یو ار ال . ولی اول آخرش همه برمیگرده به یه کلمه . کلاینت یو آر ال
ولی دیگه کرل خونده نمیشه . کرل زبان برنامه نویسی جداس و هیچ ربطی به پی اچ پی نداره . مجموعه توابع HttpReqeust در php کارل یا سی یو آر ال هستن . این بحثم ادامه ندید منم پست اولمو ویرایش کردم اون کلمه رو برداشتم . از همه عذر میخوام . واسه یه چیز بی ارزش اینقد خودتونو به آبو آتیش نزنید