نقل قول نوشته اصلی توسط dynabanner.com نمایش پست ها
سلام.من دادسرای رسانه زیاد رفت و آمد دارم به خاطر مسائل مربوط به تبلیغات و چاپ.بله این واحد عمر زیادی از افتتاحش نمیگذره و اطلاعاتشون در اینگونه موارد فعلا کافی نیست.مباحث مربوط به کپی رایت و حقوق پدیدآورندگان رسانه های تصویری و صوتی موضوع تازه ای به حساب میاد و قوانین منسجم و مشخصی ندارن هنوز.اما اینکه به خاطر بی سوادی اونها شاکی همیشه پیروز میشه اونقدرا هم صحیح نیست.درسته که اظهار بی اطلاعی می کنن اما اکثر پرونده هایی که میرن اونجا به خاطر عدم آگاهی افرادی مثل دوست شماست و جرمی که مرتکب میشن و تقریبا در همه ی پرونده ها حق با شاکیه.
شما 2 تا اشتباه مرتکب شدین.یکی کپی پیست از سایر سایت ها که البته قاضی به این قضیه کاری نداره و حداقل در حال حاضر و این دوره ای که ما زندگی می کنیم حتی در صورتی که یک نفر از شما به خاطر کپی پیست کردن مطالب سایتش از شما شکایت کنه به نتیجه نمیرسه.اشتباه دوم یا بهتره بگم جرم اصلی هم همون قرار دادن آهنگ بود.خوب کار اون سایت های بزرگ تر اشتباه بوده شما چرا مرتکب شدین این عمل رو؟
بعد قاضی پرونده رو ارجاع نمیده به پلیس فتا.اون پلیس فتاست که شکایت رو ارجاع میده به دادسرا و قاضی!!
ضمنا نگران نباشید.شما رو میلیونی جریمه نمی کنن.اما احتمالا چند صد هزار تومانی باید جریمه بدید به علاوه حذف فایل و لینک هایی که قاضی مشخص می کنه.مگه اینکه بخوان خسارت بگیرن که خوب در اون صورت ممکنه یه مقدار هزینه بیشتری دریافت کنن.
الان شما هر طور شده باید با شاکی صحبت و رضایتش رو جلب کنین.اظهار بی اطلاعی کنید و بگید که ما از قوانین مرتبط با کپی رایت بی خبر بودیم و چون این مساله در فضای نت باب هست فکر نمی کردیم این کار ما اشتباه باشه و اظهار ندامت و درخواست بخشش کنین.انشالله که ایشون راضی میشن و شما هم درخواست هاشون رو اجرا می کنید و میرید پی کسب و کارتون.
امیدوارم بقیه هم درس بگیرن.شاید سایت موزیک درآمد خوبی داشته باشه اما واقعا این مدل فعالیت کردن به ریسکش نمیارزه...

سلام
ممنون بابت پاسختون
مشکل اینه ما لینک دانلود نذاشتیم و فقط ی لینک دانلود نمادی برای جلوگیری از ریزش مخاطبامون گذاشتیم ک وقتی کلیک میکنید میگ عدم اتصال ب سرور بعدا امتحان کنید
وقتی اینو به یه بنده خدایی که عضو فتاس گفتم گفت اگ تقاضا بررسی فنی کنی انتقال میدند فتا و ما اینجا حرفتو میتونیم اثبات کنیم

نه البوم چون فروشش پایین بوده و شدیدا ضرر خوردند میخوان کل ضرر رو از سایتای موزیک بگیرند
میگم بده خدا رو خواستن زندانی کنن من5میلیون نقدا بعنوان وثیقه گذاشتم

دیشبم تا صبح با شاکی صحبت کردم ادم خوبیه اما خیلی مسمم ک ضررشو جبران کنه
میگم اقا نشر پست جرم نیس اگ دانلود بذاری و ضرر بزنی جرمه
ولی متاسفانه بخش فرهنگ رسانه دفاعیه ما رو رد کرد و نپذیرفت