دلاری 1120 برایت پرداخت می کنم البته مبلغ +150000 تومن زیر این مبلغ 5000 تومن ترنسفر می خوره خواستید در خدمتم
دلاری 1120 برایت پرداخت می کنم البته مبلغ +150000 تومن زیر این مبلغ 5000 تومن ترنسفر می خوره خواستید در خدمتم
من احتمال ميدهم که پيغام بالائی با امضای (رکس نت) از اعضای تيم ققنوس باشد که فقط برای انحراف موضوع اينگونه از آنها حمايت ميکند تا آنها به کلاهبرداری خود ادامه دهند ، در اثبات کذب بودن ادعاهای ققنوس و کارمندانشان جای هيچ بحثی نيست ، فقط کافيست یه تلفن ناقابل به اداره آگاهی اصفهان واحد جرائم رايانه ای بزنيد که کاملا احدی پور آنجا شناخته شده است و به محض آنکه کسی ازش شکايت ميکند فورا پول طرف را پس ميدهد و رضايت ميگيرد که طرف بيخيال شکايت کلاهبرداری شود که در صورت اثبات اين جرم تا هفت سال بايد با لباس راه راه آب خنک بخورد و اگر طرف شکايت نکرد هم پول او را ميخورد ، همچنين کافيست برای اثبات دروغ سابقه ده ساله ققنوس یک هوايز از دامنه سايت آنها بگيريد و ببينيد اين سايت در نهم ژانويه 2009 ايجاد شده است طبق لينک زير :
esfahanhost.com/whois/index.asp?domain=fnxcard.com
همچنين اين شرکت در تاريخ بيست و سوم تير 1388 ثبت شده که ميتوانيد تائيد ثبت آن را در سايت روزنامه رسمی کشور ببينيد و سابقه ده ساله فقط فریبی دوباره است :
rooznamehrasmi.ir/Detail.asp?NewsID=925356235838572
من به کمک خدا و به اراده خدا تلافی کل کلاهبرداری هائی که تا حالا کرده را تو دلش در میارم و تا تو زندانش نکنم ولش نمیکنم و فقط به پس گرفتن پولم بهش رضایت نمیدم ، هر کی خواست از اون شکایت کنه میتونه از من مشاوره بگيره و ببينه که من باهاش چيکار کردم
این هم شماره من 09133044771 سعیدی
شرکت ققنوس و صاحبش به نام احدی پور،کلاهبردارند
من الان 8 ماه که 2 میلیون به اینا بابت شارژ کارت اعتباری دادم، که پولمو خوردن و هر دفعه یه چیز میگن.با هزار بدبختی تونستم یه برگه تعهد بابت عودت پولم بگیرم ولی پولمو نمیده.
من و آقای سعیدی داریم پیگرد قضایی میکنیم که ایشا الله این کلاهبردار و بندازیم زندان و حقمونو بگیریم.
هر کسی از اینا شکایت داره با من یا آقای سعیدی تماس بگیره.
حکیمی : 09359762510
ویرایش توسط H.Hakimi : November 8th, 2010 در ساعت 15:09
سلام
از اینکه هم از ما بد گفتید هم خوب متشکریم، اول از همه از تمام مشتریانی که در کار با ما مشکل پیدا کردند عذر خواهی میکنم، دوست دارم اگر هر کس دیگری هم مشکل داره همینجا اعلام کنه تا سریعاً حل بشه.
از جناب آقای سعیدی که شارژ کارتشون با تاخیر انجام شده و از دست ما ناراحتن عذر میخوام، البته اگه جواب تلفنهای مارو میدادن رسما و تلفنی ازشون عذرخواهی میکردیم.
از آقای rexnet هم تشکر میکنم، چون از ما طرفداری کردن و کمی سعی کردن که به حل سوء تفاهم کمک کنند.
من ایشون رو نمیشناسم و نمیدونم ایا از مشتریان ما هستند یا خیر، اما بهرحال ممنون.
یه عذرخواهی خیلی بزرگ هم به آقای حکیمی بدهکارم، که امیدوارم مارو ببخشن با اینهمه بدقولی، که من سعی میکنم شخصا باهاشون تماس بگیرم و مشکل رو حل کنم.
دوستان در ضمینه ارائه خدمات اینچنینی مشکلات بسیاری وجود داره که شاید تا زمانی که تحریم ها حل نشه، همچنان برای ما وجود داره، البته مشکلاتی هم هست که گاهی اوقات تقصیر ماست و باید به اونا اعتراف کنیم.
من به دوستان حق میدم که پیگیری کارشون و پولی که دادن رو بکنن، اما کمی هم منطقی باشید، خودتون رو بگذارید جای ما و انصاف رو رعایت کنید، ما مشتریان بسیاری داریم، منصفانه شاید 4-5 درصد اونا مشکلاتی براشون پیش میاد، ما سعی میکنیم که این مشکلات رو حل کنیم. ولی تا شارژ کارتتون یک هفته دیر میشه نگین اینا کلاه بردار بودن، حداقل اگه میگین، بعد از اینکه شارژ انجام شد بگید که کلاه بردار نبودیم و پولتون رو نخوردیم.
کم کم داره تومار میشه، اگه از مشکلات این کار ما خبر داشتید، هیچوقت این حرفارو به ما نمیزدید.
ما انرژی مون رو از مشتریانی میگیریم که با یه پرداخت دانشگاهی، یه حواله، یا حتی یه ثبت شرکت مشکلشون حل میشه.
ما داریم کار میکنیم و درآمد داریم، اما یکی از هدف هامون کاره، بلکه از کمک به شما بسیار خوشحالیم.
انصاف داشته باشید و هزینه های مارو با سایت های رقیب مقایسه کنید، ایا واقعاٌ ما دیریم پول زیادی میگیریم؟
ایا مثل بقیه شارژهای سنگین میگیریم؟
از تمام دوستانی که خواسته یا ناخواسته به ما توهین کردن، میخوام که واقعاً اگر مشکلی ندارند، به حرف های کسانی که واقعاً مشکل دارند دامن نرنند.
چون این واقعاً تبدیل به یه کابوس میشه برای ما.
کاش کسانی هم که کارشون رو راه انداختیم هم اینجا حرفاشون رو میزدن، نه فقط مشکلات.
به امبد فردایی بهتر برای ایران و ایرانی و بدون مشکلات و تحریم.
منتظر سیل جواب های ناراحت کننده هستم، ثابت کنید که اینقدر قدر نشناس نسیتید.
من از مسئول شرکت تلفنی خواستم بیان اینجا و پاسخ بدن و از خودشون دفاع کنند. چون خودم قراره شرکت دوستم رو از طریق ایشون تو انگلستان ثبت کنم.
چیزایی هم که قبلا گفتم تجربیات خودم بود و دلیل بر وابستگی من به این شرکت نیست. کاملا بدیهی و معقول بود، وقتی من هر سال این شرکت رو تو نمایشگاه میبینم و سایت اش ***** نیست، بر کلاهبردار بودن این شرکت مخالفت بورزم!! ضمن اینکه درک می کنم با تحریم ها و مشکلاتی که هست برای این قبیل شرکت ها (چون من پای صحبت خیلی هاشون نشستم)، باید هم یک چنین حرف هایی پشت سرشون باشه، مخصوصا زمانی که مشکلی پیش میاد مثل تأخیر و ... . بلاک شدن پول هم جزو همین مسائل هست که عملا به شرکت واسطه هیچ ربطی نداره و با اینکه این شرکت بیمه هم می کنه، دیگه نباید گله و شکایت بیخود کرد.
از ایشون که اومدن و اینجا پاسخ دادن ممنونم و امیدوارم مشکلات عنوان شده با حضور خودشون و با بحث منطقی و منصفانه حل بشه. من همیشه طرفدار حقیقت هستم و برای همین اجازه دادم ایشون اینجا از خودشون دفاع کنند.
با تشکر![]()
How terrible is wisdom when it holds no benefit for the wise?" - Louis Cypher"
با سلام،
دیشب آقای احدی پور با من تماس گرفتن و با هم صحبت کردیم و از من عذر خواهی کردن.البته چه خوب بود که اینکار زودتر انجام میشد و به اینجا نمیرسید.من هم بهشون گفتم که مشکلات کاری قابل درکه و فکر کنم که من هم به اندازه کافی صبر کردم(8 ماه).مطمئنا باید راهکاری برای این تاخیر ها بذارن،مثلا اینکه اگر تا 1 ماه کار انجام نشد،اصل پول رو به مشتری برگردونند یا... عدم تعهد به اونچه گفته یا نوشته میشه،تمام اعتبار شرکت رو زیر سوال میبره و این کاملا طبیعیه.
آقای rexnet،حضور این شرکت یا هر شرکت دیگری در نمایشگاه،دلیلی بر تایید اونها نیست،اگر اینطوره پس عدم حضور شرکت ققنوس در نمایشگاه الکامپ امسال(در نمایشگاه سال پیش حضور داشتن)،نشوندهنده ی کلاهبردار بودن اوناست!!؟میخوام بپرسم که اگه شما جای من بودید و علاوه بر ضرر کاری که بخاطر نداشتن کارت اعتباری کردم،حتی نتونستم اصل پولمو بگیرم،باز اینارو میگفتید!!؟
در آخر اینو بگم که آقای احدی پور دیشب قول باز پرداخت پول من (2100000 تومان) رو در عرض یک هفته دادن.من هم این یک هفته رو با تمام بدقولی هایی که بهم شده و مشکلات کاری که برام بوجود اومده، به عنوان آخرین فرصت قبول کردم.در صورت باز پرداخت سر موعد من میام اینجا و بهتون اطلاع میدم ولی در صورت عدم پرداخت علاوه بر پیگیری قضایی (که مراحل اولیه رو انجام دادیم)،تمام سعی خودم رو میکنم که دیگران رو از همکاری با این شرکت نهی کنم.
با تشکر
ویرایش توسط H.Hakimi : November 10th, 2010 در ساعت 10:05
من که فکر نمیکنم پولتون را پس بدن .
اگر هم بدن 1 هفته فرصت خواستند که بتونن سر چند نفر دیگه کلاه بزارن و بدن به شما .
در ضمن 2100000 تومان 8 ماهه پیش ارزشش بیشتر بوده و اگر بخوان همون پول را پس بدن که بازم برد با این کلاهبرداراست .
ضمنا تمام هزینه هایی که تا حالا کردید و وقتی که گذاشتید را هم باید جبران کنند .
الان نزدیک 100 روز هست که برای مسترکارت استرالیا از من پول گرفتند و هر روز هم میگن چند روز دیگه میرسه .
نزدیک 2 ماه میشه که برای مستر کارت آمریکا درخواست دادم که گفتند 100% بعد از 15 روز میرسه و خب بعد از 2 ماه همچنان میگن تا چند روز دیگه .
الان اگر کارت هم بخوان بهم بدن من دیگه قبول نمیکنم .
چون چندین نفر را میشناسم که مثل من پولشون را خوردند ولی چون اصفهان نیستند نتونستند پی گیری کنند .
من که تا امروز بهشون وقت دادم که پولم را پس بدن .
من دارم از طریق نیروی انتظامی و وزارت اطلاعات پی گیری میکنم که احدی پور را به سزای کارش و سوء استفاده از هموطناش برسونم .
هر کس اصفهان نیست و مشکل داره میتونه به من وکالت بده که از طرف اون ازش شکایت کنم .
خودم 4-3 نفر را میشناسم که حتی کارت هم گرفتند اما پولی که برای شارژ کارت دادند را ازشون خوردند .
مرسی
میرفخرایی
ویرایش توسط ali-m : November 10th, 2010 در ساعت 13:12
با سلام.
لازم میدونم جواب بعضی از دوستان را بدم.
من امیر منصوری هستم که دوستان قدیمی اینجا هم من و هم اعتبار مارا میشناسند.
آقای احدی پور از دوستان قدیمی و بسیار صمیمی بنده است. وقتی بعضی بداخلاقی ها را میبینم نمیتونم چیزی نگم.
من با آقای احدی پور قریب به 11 سال است که دوست هستیم و من روی ایشون شناخت کامل دارم.
دوستان من. توی هرکاری مشکل هست. مخصوصا توی این بازه زمانی که تمام دنیا یک برچسب به ما میچسبونن و میگن شما ایرانی هستید!!!!!
دوستانی که هاستینگ دارند. تاحلا چند بار براتون مشکل پیش اومده؟
هرچه یک شرکت مشتری بیشتری داشته باشد و واقعا یوزر داشته باشد دردسرهاش و گرفتاری هاشت و مشکلاتش هم بیشتره.
دوستانی که کار وب میکنند. تاحالا چند بار با دیتاسنرتها مشکل پیدا کردید سر تحریم؟ آیا مشتریها با شما تماس نگرفتند بد اخلاقی کنند؟
بگن شما کلاه برداریدو پولو پس بدید و ....؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم در شرایطی که خودتون تحت فشار و استرس روحی هستید؟
چرا ما اینقدر بد اخلاق شدیم؟ تا یک چیزی دیر میشه میگیم طرف کلاه برداره و ....
البته به شما هم حق میدم که این مشکلات به خاطر مشکلاتی است که دولت.............................. باعث و بانیش هستند.
شرکتی که درآمدش فقط از طریق مستقیم وابسته به یوزر است میاد خوشو خراب کنه؟
نمیگم آقای احدی پور 100% عالیه. نمیگم من 100% کارم درسته. ولی بعضی وقتها شرایط باعث میشن که سرویس دهنده دچار مشکل بشه. دست خوده سرویس دهنده هم نیست.
مگه چند وقتته پیش Cpanel این بلارو سر ما نیاورد؟
مگه چند مدت پیش دیتاسنر کارو دچار مشکل نشد؟ همه باید زود تماس میگرفتیم میگفتیم پولمونو پس بده؟
دوستانی که از آقای احدی پور گله میکنند یک لطفی کنند به سایت انگلستان ایشون یک سری بزنن.
Phoenix Soft Corp Ltd .::. Information Technology, eCommerce, Security Solutions
IBM Business Partner Profile: Phoenix Soft Corp Ltd
https://solutionfinder.microsoft.com...f0d5ccec2c7e16
شرکت ایشون را با زمان انگلیسی سرچ کنید. ببینید چقدر تاییدیه دارند.
دوستانی که ساکن اصفهان هستند. یک سر شرکت ایشون برید. Certificate ها و گواهینامه ایشون را ببینید.
البته یک چیزی بگم. من درسته دوست آقای احدی پور هستم ولی طرف حق را میگیرم. چه به نفعه ایشون و چه به ضرر ایشون باشه.
ولی در رابطه با کلاه برداری و ..... من حمایت خودمو از ایشون اعلام میکنم.
اینجوری که شما میگی نمیشه توجیه کرد .
اگر برای 100 نفر میشه یه کارت را شارژ کرد (طبق ادعای خودشون) چرا یکی دو نفر باید مشکل پیدا کنند ؟
چرا پاسخ گو نیستند ؟
چرا وعده سر خرمن میدن ؟
چرا جواب ایمیل ها را نمیدن ؟
چرا معمولا در دفتر شرکت نیستند ؟
چرا ...
اگر حمایتش میکنید پس دارید با اینکار آبروی خودتون را گرو میزارید .
اگر پول ما را نده یعنی شما هم مثل ایشون هستید .
درسته ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)