با سلام.
لازم میدونم جواب بعضی از دوستان را بدم.
من امیر منصوری هستم که دوستان قدیمی اینجا هم من و هم اعتبار مارا میشناسند.
آقای احدی پور از دوستان قدیمی و بسیار صمیمی بنده است. وقتی بعضی بداخلاقی ها را میبینم نمیتونم چیزی نگم.
من با آقای احدی پور قریب به 11 سال است که دوست هستیم و من روی ایشون شناخت کامل دارم.
دوستان من. توی هرکاری مشکل هست. مخصوصا توی این بازه زمانی که تمام دنیا یک برچسب به ما میچسبونن و میگن شما ایرانی هستید!!!!!
دوستانی که هاستینگ دارند. تاحلا چند بار براتون مشکل پیش اومده؟
هرچه یک شرکت مشتری بیشتری داشته باشد و واقعا یوزر داشته باشد دردسرهاش و گرفتاری هاشت و مشکلاتش هم بیشتره.
دوستانی که کار وب میکنند. تاحالا چند بار با دیتاسنرتها مشکل پیدا کردید سر تحریم؟ آیا مشتریها با شما تماس نگرفتند بد اخلاقی کنند؟
بگن شما کلاه برداریدو پولو پس بدید و ....؟؟؟؟؟؟؟؟ اونم در شرایطی که خودتون تحت فشار و استرس روحی هستید؟
چرا ما اینقدر بد اخلاق شدیم؟ تا یک چیزی دیر میشه میگیم طرف کلاه برداره و ....
البته به شما هم حق میدم که این مشکلات به خاطر مشکلاتی است که دولت.............................. باعث و بانیش هستند.
شرکتی که درآمدش فقط از طریق مستقیم وابسته به یوزر است میاد خوشو خراب کنه؟
نمیگم آقای احدی پور 100% عالیه. نمیگم من 100% کارم درسته. ولی بعضی وقتها شرایط باعث میشن که سرویس دهنده دچار مشکل بشه. دست خوده سرویس دهنده هم نیست.
مگه چند وقتته پیش Cpanel این بلارو سر ما نیاورد؟
مگه چند مدت پیش دیتاسنر کارو دچار مشکل نشد؟ همه باید زود تماس میگرفتیم میگفتیم پولمونو پس بده؟
دوستانی که از آقای احدی پور گله میکنند یک لطفی کنند به سایت انگلستان ایشون یک سری بزنن.
Phoenix Soft Corp Ltd .::. Information Technology, eCommerce, Security Solutions
IBM Business Partner Profile: Phoenix Soft Corp Ltd
https://solutionfinder.microsoft.com...f0d5ccec2c7e16
شرکت ایشون را با زمان انگلیسی سرچ کنید. ببینید چقدر تاییدیه دارند.
دوستانی که ساکن اصفهان هستند. یک سر شرکت ایشون برید. Certificate ها و گواهینامه ایشون را ببینید.
البته یک چیزی بگم. من درسته دوست آقای احدی پور هستم ولی طرف حق را میگیرم. چه به نفعه ایشون و چه به ضرر ایشون باشه.
ولی در رابطه با کلاه برداری و ..... من حمایت خودمو از ایشون اعلام میکنم.