-
March 9th, 2017, 12:14
عضو جدید
پاسخ : فراخوانی فایل php از هاست دیگر
اگر قرار باشه فایل های سمت سروری از روی هاست های دیگه خونده بشن که سنگ روی سنگ بن نمیشه . هر کس دلش خواست میره فایل های هر کیو دلش بخواد برمیداره . برای انجام اینکار دو راه دارید
اگه میخواید اسکریپتتون پابلیک نشه که دوستان راه های زیادی پیش روتون گذاشتن . یا دسترسی میزبانی ندید به مشتریاتون که خیلی از طراحی ها این کارو انجام میدن . یا لایسنس بزارید براش که البته اصلا این رو پیشنهاد نمیکنم برداشتن لایسنس کد های پی اچ پی مثل کندن پوست موز میمونه . خیلی آسون و راحته . و ...
اگر میخواید فایل ها از روی هاست دیگه خونده بشن میتونید از طریق FTP مشخصات هاست خودتون رو وارد کنید که فایل ها از اونجا خونده بشه . که باز هم این راه منطقی نیست چون برای اینکار شما باید مشخصات هاست مثل آدرس یوزرنیم پورت و کلمه عبور را وارد کنید که در اون صورت باز به هاست شما همه دسترسی دارن و میرن کد هارو برمیدارن . میتونید طبق گفته ی دوستمون از JSON استفاده کنید که جی سان هم به نظرم مناسب نیست . اگر بخواید جی سان استفاده کنید باید روی سرور خودتون یک سرویس API تشکیل بدید که اسکریپتتون برای دریافت اطلاعاتش به سرور شما درخواست ارسال کنه (حالا با هرتکنولوژی که مد نظر هست چه ایجکس چه سوکت) و خروجی فایل جی سان رو بگیره و دیکد کنه . که در این صورت باز هم میشه از طریق کنسل اون آدرس هارو پیدا کرد و ...
ولی باز هم میشه از طریق همین روش جی سان خیلی کارا کرد که البته نیاز به سرور های قوی داره برای ارسال درخواست هایی مثل Soap - CURL - HTTPRquest و ...
روز خوش
ویرایش توسط phpcoding : March 9th, 2017 در ساعت 12:15
انجام پروژه های:php-c#-c++-java-basic-css-html-javascript-python
مشاوره با مسئول پروژه ها-حامد دعایی:+989901567129
تماس با برنامه نویس-امیرعلی استکی:+989017735378
-
تعداد تشکر ها از phpcoding به دلیل پست مفید
-
March 9th, 2017 12:14
# ADS
-
March 9th, 2017, 13:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
سلام و خسته نباشید
من یه اسکریپت نوشتم ، میخوام برای امنیت بیشتر و البته پخش نشدن اسکریپت
میخوام یکسری فایل و تابع مهم رو توی هاست خودم نگه دارم و توی اسکریپت منتشر شده این فایل ها رو فراخوانی کنم
خیلی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم
با incloud و... هم جواب نمیده
راهی هست؟
ممنون میشم کمکم کنید
درود
به اصل قضیه که مخفی کردن فایل از دست مشتری هست کاری ندارم.
جهت چیزی که شما میخواین می تونین از curl استفاده کنید .
-
تعداد تشکر ها از a1994n1373 به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2017, 09:30
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام
این کار روی میخوایید روی قالب انجام بدید یا اسکریپت ؟
اگه روی قالب هست پیشنهاد میکنم اینکار رو نکنید چون چیزی جز دردسر برای خریدار نداره
اگه هم روی اسکریپت هست پیشنهاد میکنم از روش لایسنسینگ یا محدود سازی اسکریپت به دامنه استفاده کنید
در صورتی که نیاز داشتید اعلام کنید یک سری Sample Code لایسنس گذاری واستون بنویسم و قرار بدم که اسفاده کنید
سلام
بسیار هم ممنون میشم یه سمپل کد در اختیار قرار بدین
آخه من دیدم تو برخی از اسکریپت ها لایسنس میذارن،؛ کد های اصلی رو میذارن تو سرور خودشون، یا اسکریپت رو محدود میکن به یکسری دامنه، وقتی اسکریپت رو بر میداری و در هاست دیگه ای استفاده میکنی میگه این دامنه مجاز نیست و....
ممنون و متشکرم از شما
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
سلام
این کار روی میخوایید روی قالب انجام بدید یا اسکریپت ؟
اگه روی قالب هست پیشنهاد میکنم اینکار رو نکنید چون چیزی جز دردسر برای خریدار نداره
اگه هم روی اسکریپت هست پیشنهاد میکنم از روش لایسنسینگ یا محدود سازی اسکریپت به دامنه استفاده کنید
در صورتی که نیاز داشتید اعلام کنید یک سری Sample Code لایسنس گذاری واستون بنویسم و قرار بدم که اسفاده کنید
برای قالب چطور این کار رو می کنند؟ من الان دو سه تا قالب وردپرس خریدم که یه طوری کردن که فوترش باید آدرس باشه والا خطا میده، تو کدهاش هم چیزی ندیدم، و درضمن قالب خودش لایسنس داره، و اون لایسنس رو عوض میکنم کار نمی کنه
-
-
March 10th, 2017, 20:15
عضو انجمن
نمونه کد ساده :
فایل ایندکس جهت برسی دامنه های مجاز :
نمایش فایل در سامانه کد - دانلود این فایل از سامانه کد
این فایل رو در یک ساب دامنه به عنوان مثال lic.example.com قرار بدید
کارش یک فایل text با نام allow_domains.txt ایجاد کنید
دامنه های مجاز رو باید در فایل allow_domains.txt قرار بدید ( هر دامنه یک در یک خط )
دانلود فایل allow_domains.txt
حالا کد زیر رو در محل مناسبی از قالب یا اسکریپت خودتون قرار بدید :
نمایش نمونه کد برسی از سامانه کد - دانلود نمونه کد برسی از سامانه کد
توجه داشته باشید آدرس http://lic.example.com/index.php رو در نمونه کد برسی باید به آدرس و دامنه وب سرویس خودتون تغییر بدید
ویرایش توسط lizard.tiny : March 10th, 2017 در ساعت 20:17
-
تعداد تشکر ها از lizard.tiny به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2017, 20:30
شما سورس کدت رو روی یک سرور قابل اعتماد قرار بده مثل هاست دی ال یا هاست ایران و این قبیل
vbulletin و wordpress کدباز دارن کار میکنن ولی گیچیدگی کدشون برای هرکسی قابل فهم نیست. میتونی مثل whcms کد گزاری کنی.
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
-
-
March 10th, 2017, 20:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
بسیار عالی بود، ممنون و متشکر
حالا یه سوال، من کد آخری رو مثلا گذاشتم تو فوتر سایت، خوب اولا اینکه طرف کد رو میبینه باید اینو کد کنیم
دوم اینکه خوب طرف میاد این قسمت از کد رو حذف می کنه
یعنی چند تا قالب وردپرس دارم، که تنها تو فوترش یه کد php کد شده گذاشتن، هر طوری میکنی نمیتونی اونو پاک کنی، یعنی پاک میکینی خطای لایسنس میده....
-
-
March 10th, 2017, 20:37
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
iroo
بسیار عالی بود، ممنون و متشکر
حالا یه سوال، من کد آخری رو مثلا گذاشتم تو فوتر سایت، خوب اولا اینکه طرف کد رو میبینه باید اینو کد کنیم
دوم اینکه خوب طرف میاد این قسمت از کد رو حذف می کنه
یعنی چند تا قالب وردپرس دارم، که تنها تو فوترش یه کد php کد شده گذاشتن، هر طوری میکنی نمیتونی اونو پاک کنی، یعنی پاک میکینی خطای لایسنس میده....
درود
فوتر جای مناسبی نیست
پیشنهاد میشه در یکی از فایل های اصلی مثل function قرار بدید که اگه دامنه مجاز نبود قالب یا کد اجرا نشه
-- البته این کد رو پیشنهاد میشه توسعه بدید به دیتابیس متصل کنید همچنین یک الگوریتم بنویسد بنویسید که کد لایسنس که برسی شد تا یک مدت زمان خاص نیازی به برسی مجدد نباشه
این موردی که میفرمایید رو به چندین شکل میشه اجرا کرد
برای فوتر یک تابع نوشته بشه که توی اون برسی بشه اگه دامنه x وجود نداشت خطا بده
-