نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
سلام

این کار روی میخوایید روی قالب انجام بدید یا اسکریپت ؟

اگه روی قالب هست پیشنهاد میکنم اینکار رو نکنید چون چیزی جز دردسر برای خریدار نداره

اگه هم روی اسکریپت هست پیشنهاد میکنم از روش لایسنسینگ یا محدود سازی اسکریپت به دامنه استفاده کنید

در صورتی که نیاز داشتید اعلام کنید یک سری Sample Code لایسنس گذاری واستون بنویسم و قرار بدم که اسفاده کنید
سلام

بسیار هم ممنون میشم یه سمپل کد در اختیار قرار بدین
آخه من دیدم تو برخی از اسکریپت ها لایسنس میذارن،؛ کد های اصلی رو میذارن تو سرور خودشون، یا اسکریپت رو محدود میکن به یکسری دامنه، وقتی اسکریپت رو بر میداری و در هاست دیگه ای استفاده میکنی میگه این دامنه مجاز نیست و....

ممنون و متشکرم از شما

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط lizard.tiny نمایش پست ها
سلام

این کار روی میخوایید روی قالب انجام بدید یا اسکریپت ؟

اگه روی قالب هست پیشنهاد میکنم اینکار رو نکنید چون چیزی جز دردسر برای خریدار نداره

اگه هم روی اسکریپت هست پیشنهاد میکنم از روش لایسنسینگ یا محدود سازی اسکریپت به دامنه استفاده کنید

در صورتی که نیاز داشتید اعلام کنید یک سری Sample Code لایسنس گذاری واستون بنویسم و قرار بدم که اسفاده کنید
برای قالب چطور این کار رو می کنند؟ من الان دو سه تا قالب وردپرس خریدم که یه طوری کردن که فوترش باید آدرس باشه والا خطا میده، تو کدهاش هم چیزی ندیدم، و درضمن قالب خودش لایسنس داره، و اون لایسنس رو عوض میکنم کار نمی کنه