-
March 8th, 2017, 02:22
پاسخ : سوال در خصوص سئو یک سایت تازه تاسیس با وردپرس
دوستان به یه سری موارد جدید بر خورد کردم ، ممنون میشم باز هم راهنمایی کنید :
1 ) ظاهرا افزونه ای به نام Premium Seo Pack هم وجود داره . میخواستم بدونم که کسی تا حالا از این افزونه استفاده کرده ؟ ضمن اینکه ظاهرا در بعضی سایت ها هم به فروش میرسه . اگر کسی استفاده کرده و تجربه داره ممنون میشم در اختیارمون قرار بده .
2 ) در صورتی که مدیر یک سایت بخواد برای یه بازه زمانی مثلا 15 روز برای انجام کاری به مسافرت بره ، آیا راهی وجود داره که به گوگل اطلاع داد تا از بروز مشکل جلوگیری بشه ؟
3 ) آیا در کنار مطالب سایت باید تصاویر سایت و پست ها رو هم سئو کرد ؟ آیا انجام این کار نیاز هست ؟
4 ) یه مقدار در مورد افزونه WP Super Cache هم اگر توضیح بدید ممنون میشم . آیا این مورد هم در سئو تاثیرگذار هست و نیاز هست نصبش ؟
ممنون
-
-
March 8th, 2017 02:22
# ADS
-
March 8th, 2017, 11:14
دوستان همچنان در حال گرفتن نظرات هستم . چون میخوام امروز کار ها رو تمام کنم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . سوالات در پست قبل از این پست ...
-
-
March 8th, 2017, 11:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ldda company
بسیار هم خوب ، همچنان منتظر نظرات و پیشنهادات دیگر دوستان هم هستیم ...
ضمن اینکه چند مورد :
1 ) بین افزونه Yoast Seo و All in one seo pack موندم کدومشو انتخاب کنم ؟!
2 ) فعلا مطلب خاصی در سایت وجود نداره ، از این نظر مشکلی نداره که از همین اول کار بخوام افزونه ای نصب کنم و یا در گوگل وبمستر تولز ثبتش کنم ؟
3 ) دامنه سایت IR هست . مشکلی که وجود نداره نه ؟ ( بار اولم هست که دارم از دامنه ملی استفاده میکنم )
4 ) در مورد پروتکل HTTPS ، فقط یه صفحه ثبت نام وجود داره ، الزامی برای گرفتنش وجود داره ؟ هر چند خودم همواره با SSL موافق هستم اما خب ایندفعه دامنه ملی هست .فکر کنم باید از Lets Encrypt استفاده کنم .
با سلام
این مطلب رو میتونید برای افزونه سئو وردپرس مطالعه نمایید
خیر مشکلی نداره بخواید سایت رو بدون مطلب ثبت کنید
خیر دامنه ملی هیچ مشکلی نداره
استفاده از اس اس ال خوبه الان بیشتر هاستینگ ها رایگان ارائه میدن
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
تعداد تشکر ها از menalgeya به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2017, 12:27

نوشته اصلی توسط
ldda company
دوستان به یه سری موارد جدید بر خورد کردم ، ممنون میشم باز هم راهنمایی کنید :
1 ) ظاهرا افزونه ای به نام Premium Seo Pack هم وجود داره . میخواستم بدونم که کسی تا حالا از این افزونه استفاده کرده ؟ ضمن اینکه ظاهرا در بعضی سایت ها هم به فروش میرسه . اگر کسی استفاده کرده و تجربه داره ممنون میشم در اختیارمون قرار بده .
2 ) در صورتی که مدیر یک سایت بخواد برای یه بازه زمانی مثلا 15 روز برای انجام کاری به مسافرت بره ، آیا راهی وجود داره که به گوگل اطلاع داد تا از بروز مشکل جلوگیری بشه ؟
3 ) آیا در کنار مطالب سایت باید تصاویر سایت و پست ها رو هم سئو کرد ؟ آیا انجام این کار نیاز هست ؟
4 ) یه مقدار در مورد افزونه WP Super Cache هم اگر توضیح بدید ممنون میشم . آیا این مورد هم در سئو تاثیرگذار هست و نیاز هست نصبش ؟
ممنون
ضمن تشکر بابت پاسخگویی و شرکت در بحث . لطفا پاسخ سوالات این پست رو هم بدید دوستان . ممنون
-
-
March 9th, 2017, 01:06
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ldda company
ضمن تشکر بابت پاسخگویی و شرکت در بحث . لطفا پاسخ سوالات این پست رو هم بدید دوستان . ممنون
در مورد مورد شماره یک تا حالا استفاده نداشتم
2- اگر شما قصد مسافرات دارید بهتر است مطالبی را از قبل اماده و به صورت ارسال در زمان خاص تنظیم نمایید تا در صورت نبود شما به صورت خودکار در سایت منتتشر شود چون تا جایی که بنده اطلاع دارم گوگل چنین سرویسی را ندارد.
3- سئو پست ها و تصاویر یکی از مهم ترین مراحل سئو وب سایت می باشد ! بله مراحل خاصی از جمله لینک سازی داخلی درون پست | قرار دادن خاصیت الت و عنوان برای تصاویر
4- به صورت کلی عرض کنم این افزونه برای کش کردن سایت شما در موتور های جست و جو می باشد و باعث افزایش سرعت لود میشه که این عامل در سئو وب سایت تاثیر مثبت دارد
البته مورد شماره 4 رو باید عزیزان متخصص در زمینه وردپرس بهتون کامل تر توضیح بدن
موفق باشید
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
تعداد تشکر ها از menalgeya به دلیل پست مفید
-
March 11th, 2017, 12:01
خب ضمن تشکر از تمامی عزیزانی که در حال کمک رسانی به ما هستن در این پست :
1 ) این لینک سازی درونی رو افزونه های Yoast Seo یا رقیبش All in one seo pack انجام میدن ؟
2 ) من شنیدم تنظیمات Yoast Seo خیلی سخت هست و اگر روند انجامش درست انجام نشه ، تاثیر عکس روی سئوی سایت میزاره !! آیا حقیقت داره یا خیر ؟
3 ) اگر یکی از این دو افزونه معروف سئو روی سایت نصب باشه ، آیا نیازی هست که از افزونه سئو تصاویری مثل Seo Friendly Image استفاده بشه یا خیر ؟
تشکر ...
-