-
March 7th, 2017, 19:59
عضو انجمن
پاسخ : تایید کاربر

نوشته اصلی توسط
iwpanel
ما خودمون ادمین هستیم کاری به سایت های خارجی نداریم دونبال یه موردی هستیم که کاربرهای غیر واقعی کمتر به سایت مراجعه کنه
منم همین مشکل رو دارم مثلا کاربران خارجی از فرم تماس با ما متن های مختلف ارسال می کنند با اینکه کد کپچا هم هست ولی زیاد فرم های خارجی ارسال میشه.
تنها راهش اینه که فایل های زبان های خارجی را از whmcs خود پاک کنید و نیز از قسمت انتخاب زبان تنها فارسی و انگلیسی را مجاز به انتخاب نمایید.
-
-
March 7th, 2017 19:59
# ADS
-
March 7th, 2017, 20:06
عضو انجمن
جسارتا یک روش دیگه هم هست اما شاید مرحله ی عضویت را طولانی تر بکنه .
مراحل عضو گیری را تغییر بدید ، به عنوان مثال بجای اینکه در همان صفحه کل فرم عضویت برای کاربر نمایش داده شود ، 3 فیلد به کاربر نمایش داده بشه :
ایمیل
شماره تماس
و استفاده از Invisible reCAPTCHA (به تازگی گوگل معرفی کرده و هنوز بتا هست ولی می تونید استفاده کنید (لینک))
پس از تکمیل این فرم به صفحه ی دیگر رفته و منتظر تایید ایمیل و شماره تماس بماند ، درصورتی که با موفقیت تکمیل شد به صفحه ی تکمیل نام و نام خانوادگی،آدرس و ... بره و در نهایت هم صفحه ی حساب کاربری
قطعا فکر نمی کنم کاربرغیر واقعی عضو بشه
درضمن شما برای کاربر sms ارسال نکنید ، کاربر را موظف کنید با شماره ثبت شده کدی را برای شما ارسال کند
ویرایش توسط shahinmq : March 7th, 2017 در ساعت 20:08
-
-
March 8th, 2017, 00:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bahra
درود
به طور عادی به کاربران خارجی اعتماد نکنید حتی اگر پرداخت داشته باشند.
مدتی است سایت های خارجی که اعضای ایرانی دارند از طریق دیتابیس پسورد اعضای ایرانی سایت خودشون رو شناسایی می کنند و در سایت های مختلف مانند زرین پال ، آرین پال ، و... امتحان می کنند و با مبلغ موجود در پنل اقدام به خرید از سایت های ایرانی می کنند ! این قضیه توسط رئیس زرین پال (آقای امیری)نیز تایید شده.
موفق باشید
دوست من مگه کشکه؟!!
هرچی میشنوید رو باور نکنید هیچ سایتی نمیاد پسوردهای کاربرش رو بدون هش کردن بزاره در دیتا بیس....
عهد تیرکمون سنگی هم اولین فانکشنی که مینویسند هش پسورد هست و بعد میرند سراغ ساخت فرم عضویت!!!!!!!
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
March 8th, 2017, 05:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
shahinmq
جسارتا یک روش دیگه هم هست اما شاید مرحله ی عضویت را طولانی تر بکنه .
مراحل عضو گیری را تغییر بدید ، به عنوان مثال بجای اینکه در همان صفحه کل فرم عضویت برای کاربر نمایش داده شود ، 3 فیلد به کاربر نمایش داده بشه :
ایمیل
شماره تماس
و استفاده از Invisible reCAPTCHA (به تازگی گوگل معرفی کرده و هنوز بتا هست ولی می تونید استفاده کنید (
لینک))
پس از تکمیل این فرم به صفحه ی دیگر رفته و منتظر تایید ایمیل و شماره تماس بماند ، درصورتی که با موفقیت تکمیل شد به صفحه ی تکمیل نام و نام خانوادگی،آدرس و ... بره و در نهایت هم صفحه ی حساب کاربری
قطعا فکر نمی کنم کاربرغیر واقعی عضو بشه
درضمن شما برای کاربر sms ارسال نکنید ، کاربر را موظف کنید با شماره ثبت شده کدی را برای شما ارسال کند
ما یه جورایی میخواییم کاربر واقعا با حساب بانکی اصلی خرید کنه که این مسئله نیازمند تاییدیه مناسب هست این پیشنهاد شما خوبه که اس ام اس ارسال کنه ولی باید این روند اتوماتیک باشه چون تعداد کربران زیاده وبه صورت دستی نمیشه این کار انجام داده آیا ساختار تایید رجیستر شدن اکانت چند مرحله توسط ماژولی درست شده در whmcs ؟
-
-
March 8th, 2017, 10:39
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
iwpanel
ما یه جورایی میخواییم کاربر واقعا با حساب بانکی اصلی خرید کنه که این مسئله نیازمند تاییدیه مناسب هست این پیشنهاد شما خوبه که اس ام اس ارسال کنه ولی باید این روند اتوماتیک باشه چون تعداد کربران زیاده وبه صورت دستی نمیشه این کار انجام داده آیا ساختار تایید رجیستر شدن اکانت چند مرحله توسط ماژولی درست شده در whmcs ؟
از
Fraud Protection
خوده whmcs که در پست های قبل خدمتتان عرض کردم استفاده کنید .
-