با سلام ...
استارتر عزیز ، پیشنهاد من هم استفاده از ابزار های گوگل از جمله Google Analytics هست به دلیل وقت و هماهنگی بالا .
با سلام ...
استارتر عزیز ، پیشنهاد من هم استفاده از ابزار های گوگل از جمله Google Analytics هست به دلیل وقت و هماهنگی بالا .
دوستان آمارگیر زمانی اهمیت پیدا میکند که بحث پذیرش و ارائه پلن های تبلیغاتی باشد.
در غیر اینصورت از نظر بنده بهتر است آمارگیر روی وب سایت فعال نکنید چرا که سرعت را بسیار کاهش میدهد خصوصا برای افرادی مثل خودم که حتی برایشان 1 ثانیه سرعت لود بیشتر مهم است (البته بستگی دارد کدام سرویس دهنده باشد، گوگل آنالیز از این مورد استثناست)
اگر پلن های تبلیغاتی در سایتتان ارائه نمی دهید برای رقابت با خودتون مسیر درست سئو و مارکیتنگ رو برید و این امار رو از روی فروش هاتون متوجه بشید!
یا از روی الکسا، یا هم اگر از سرویس کلود فلر استفاده میکنید آمار مختصری را برایتان ارائه میدهد و برای اینکه حدودا بدانید در چه وضعیتی هستید کافی است.
موفق باشید
سلام
اگه میخوای آمار بصورت جزئی و دقیق داشته باشی بهترین گزینه از نظر سرعت و عملکرد Google Analytics ، چون میتونی از این سرویس خیلی اطلاعات جامعی تری از بازدید ها داشته باشی
ولی اگه جزئیات برات مهم نیست سایت های آماری اکثرا شبیه به هم هستن و کمی باگ دارن
از سرویس های دیگه هم میتونید استفاده کنید که امکانات خوبی ارائه میده
سرویس زیر هم خوبه
https://statcounter.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)