-
March 6th, 2017, 19:23
عضو جدید
مشکل در دانلود فایل از سرورهای پی سی دانلود
سلام
دوستان اینترنت من 4g ایرانسل هست ، و گاها شبانه دانلود دارم؛اکثرا از سایت پی سی دانلود هم دانلود میکنم. مشکل اینجاست که حداکثر سرعتی که برای دانلود یک فایل میده نهایت 1.2 مگ بر ثانیه هست،در حالی که کل سرعت 4g ایرانسل بنده در شب تا 12 مگ بر ثانیه هم میرسه . ( وقتی مثلا 5 تا فایل از 5 تا لینک سایت پی سی دانلود میذارم دانلود شه ، برای هر کدوم نهایت سرعت 1.2 - 1 مگ برثانیه دانلود میده )
با IDM دانلود میکنم و حداکثر کانکشن رو هم روی 32 تنظیم کردم.کلا این مشکل به پی سی دانلود هم ختم نمیشه ، از جاهای دیگه مثل سافت 98 هم دانلود کنم نهایت 2 مگ بر ثانیه دانلود میده . مشکل از سمت من هست یا سرور این سایت ها که سرعت دانلود رو محدود کردن ؟
-
-
March 6th, 2017 19:23
# ADS
-
March 6th, 2017, 22:54
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در دانلود فایل از سرورهای پی سی دانلود
اگر اشتباه نکنم فایلهای پی سی دانلود روی سرور ایران هستند و از این دست مشکلات بدلیل محدودیت پورت سرورهای داخلی طبیعی هست و پیش میاد.
طراحی قالب وب سایت
PSD/HTML/Wordpress
طراحی بنر گیف، لوگو، پوستر و ...
-
تعداد تشکر ها از JahanSoft به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2017, 23:54
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
black.p
سلام
دوستان اینترنت من 4g ایرانسل هست ، و گاها شبانه دانلود دارم؛اکثرا از سایت پی سی دانلود هم دانلود میکنم. مشکل اینجاست که حداکثر سرعتی که برای دانلود یک فایل میده نهایت 1.2 مگ بر ثانیه هست،در حالی که کل سرعت 4g ایرانسل بنده در شب تا 12 مگ بر ثانیه هم میرسه . ( وقتی مثلا 5 تا فایل از 5 تا لینک سایت پی سی دانلود میذارم دانلود شه ، برای هر کدوم نهایت سرعت 1.2 - 1 مگ برثانیه دانلود میده )
با IDM دانلود میکنم و حداکثر کانکشن رو هم روی 32 تنظیم کردم.کلا این مشکل به پی سی دانلود هم ختم نمیشه ، از جاهای دیگه مثل سافت 98 هم دانلود کنم نهایت 2 مگ بر ثانیه دانلود میده . مشکل از سمت من هست یا سرور این سایت ها که سرعت دانلود رو محدود کردن ؟
سلام
سرعت دانلود به ازای هر فایل از سمت سایت مورد نظر محدود شده است
-
تعداد تشکر ها از arc1o0 به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2017, 00:44
عضو انجمن
اتفاقا دیشب من ویندوز دانلود کردم 3 تا لینک داشتم هر لینک با ای دی ام راحت 470 میداد فکر کنم مشکل توی نت شما باشه
-
تعداد تشکر ها از m2n به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2017, 01:15
عضو جدید
-
-
March 7th, 2017, 02:51
عضو انجمن
-
-
March 7th, 2017, 09:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
m2n
اتفاقا دیشب من ویندوز دانلود کردم 3 تا لینک داشتم هر لینک با ای دی ام راحت 470 میداد فکر کنم مشکل توی نت شما باشه
ببخشید جسارتاً ایشون گفتن 1.2 مگابایت در ثانیه شما منظورتون 470 مگابایت بوده یا کیلوبایت؟
اصلاً مگه داریم 470 مگابایت در ثانیه تو ایران؟
والا من تو سرورم از کانادا این سرعتو ندارم
-
تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2017, 10:07
عضو انجمن
سرور های کلود معمولا میان پهنای باند رو محدود می کنن .
-
تعداد تشکر ها از a1994n1373 به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2017, 11:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AtrafNet
ببخشید جسارتاً ایشون گفتن 1.2 مگابایت در ثانیه شما منظورتون 470 مگابایت بوده یا کیلوبایت؟

والا منم خواستم بگما ، فکر کنم منظورشون 470 کیلوبایت هست
-
تعداد تشکر ها از black.p به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2017, 11:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AtrafNet

اگر تجربه استفاده از idm داشته باشید جواب سئوال شما مشخصه
-