-
March 5th, 2017, 22:45
ُسرور مجازی ایران با پورت 10g
سلام سرور ایران با پورت 10g کی ارایه می ده؟
-
-
March 5th, 2017 22:45
# ADS
-
March 5th, 2017, 22:49
عضو دائم
پاسخ : ُسرور مجازی ایران با پورت 10g
با سلام
مورد مصرف ؟
ترافیک مصرفی ؟
اینترنت / اینترانت ؟
باتشکر
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
-
-
March 5th, 2017, 23:39
با سلام
برای شبکه داخلی تا یک گیگ بیشتر زیر ساخت نمیده
برای شبکه خارج از ایران هم میگن یک گیگ هست
ولی اصلش 100 مگ هست
سرور ایران 1 گیگ خواستید در خدمتیم به قیمت 39 هزار تومان
buy.png
برای سه ماه اول خرید شما 50% تخفیف داده می شود
+ برای گرفتن تخفیف هنگام خرید کد WHT-50 را وارد کنید
+ در صورت موجود نبودن کانفیگ مورد نیاز شما در پلن های سایت شرکت با پشتیبانی سایت تماس بگیرید
ویرایش توسط shopingserver.com : March 5th, 2017 در ساعت 23:53
-
-
March 6th, 2017, 05:35
10 گیگ ؟؟؟!! ایران ؟؟!؟؟! عزیزجان این مقدار پورت واقعی رو فقط چند دیتاسنتر خارجی محدود روی یک سرور اختصاصی ارائه میکنن نه دیگه سرور مجازی
اگر جایی 1 گیگابیت واقعی ایران پیدا کردی حتما معرفی کن منم سرور میخوام . ولی واقعی . کارت شبکرو میشه اسمی زد 10 گیگ ولی مهم اینه که چقدر توش اینترنت میاد (95 درصد سرور های ایران 100 مگابیت هست پورت هاشون )
-
تعداد تشکر ها ازhoka به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2017, 09:36

نوشته اصلی توسط
hoka
10 گیگ ؟؟؟!! ایران ؟؟!؟؟! عزیزجان این مقدار پورت واقعی رو فقط چند دیتاسنتر خارجی محدود روی یک سرور اختصاصی ارائه میکنن نه دیگه سرور مجازی
اگر جایی 1 گیگابیت واقعی ایران پیدا کردی حتما معرفی کن منم سرور میخوام . ولی واقعی . کارت شبکرو میشه اسمی زد 10 گیگ ولی مهم اینه که چقدر توش اینترنت میاد (95 درصد سرور های ایران 100 مگابیت هست پورت هاشون )
عزیزجان مثل اینکه شما توی ایران زندگی نمیکنیا!!!
بار آخرت باشه در مورد تکنولوژی بسیار پیشرفته کشورمون اینطوری صحبت میکنی .
-
-
March 6th, 2017, 11:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoka
عزیز آپ لینک های ما 1 گیگ می باشد و داریم تضمین کیفیت رو میدیم لطفا بدون اطلاع اعلام نکنید که 95 درصد 100 مگ هستند
-
-
March 6th, 2017, 14:38

نوشته اصلی توسط
SilverScent
عزیزجان مثل اینکه شما توی ایران زندگی نمیکنیا!!!
بار آخرت باشه در مورد تکنولوژی بسیار پیشرفته کشورمون اینطوری صحبت میکنی .
جدی بود این صحبت یا شوخی بود ؟

نوشته اصلی توسط
ourweb
عزیز آپ لینک های ما 1 گیگ می باشد و داریم تضمین کیفیت رو میدیم لطفا بدون اطلاع اعلام نکنید که 95 درصد 100 مگ هستند
بنده عزیز سرور شمارو نفرمودم . شما اگر 1 گیگ باشید جزء اون 5 درصد قرار میگیرید . اگر در این درصدی که گفتم شک دارید از همون دیتاسنترتون بپرسید چند سرور یک گیگ آپ لینک رو میزبانی میکنن چند سرور 100 مگ
دوم از همه من تا الان ندیدم حتی 1 گیگ پورت هم بیشتر از 50 60 مگابایت سرعت داشته باشه به اینترنت . اگر سرور شما فرای این هست ممنون میشم یک گیگ رم رو برام پیام خصوصی کنید آفرش رو چون نیاز دارم
-
-
March 6th, 2017, 14:40
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hoka
بنده عزیز سرور شمارو نفرمودم . شما اگر 1 گیگ باشید جزء اون 5 درصد قرار میگیرید . اگر در این درصدی که گفتم شک دارید از همون دیتاسنترتون بپرسید چند سرور یک گیگ آپ لینک رو میزبانی میکنن چند سرور 100 مگ
دوم از همه من تا الان ندیدم حتی 1 گیگ پورت هم بیشتر از 50 60 مگابایت سرعت داشته باشه به اینترنت . اگر سرور شما فرای این هست ممنون میشم یک گیگ رم رو برام پیام خصوصی کنید آفرش رو چون نیاز دارم
قانونا تقسیم اشتراکی می شود و نمیشه تضمین کنیم ولی خب ما چون کولو کردیم توی رک تقسیم کردیم
-
-
March 6th, 2017, 14:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ourweb
قانونا تقسیم اشتراکی می شود و نمیشه تضمین کنیم ولی خب ما چون کولو کردیم توی رک تقسیم کردیم
عزیز آپ لینک های ما 1 گیگ می باشد و داریم تضمین کیفیت رو میدیم
پس بهتره این صحبتتون رو اصلاح کنید!
-
-
March 6th, 2017, 15:17
عضو انجمن
صحبت از 1 گیگ روی سرورهای ایران میشه ، بحث خنده دار میشه
دیتاسنتر بزرگی مثلا هتزنر و ovh با اون همه عظمتشون دارن 1 گیگ ارائه میدن ، تازه تضمین 300 مگابایت رو میدن نه نصفشم ، هرجایی هم بیشتر 1 گیگ میگه میدیم ، مطمئن باشید دروغ میگه
آسیاتک مثلا نوشته پورت 1 گیگ ، پورتش زور بزنه 200 مگابایت نیست .
ما ترافیک ایران سرجمع 1 گیگه ، دیتاسنتری مثلا ovh میاد به فرض 3 گیگ برای رفع اتک آفر میده ، هم همچین ادعای نمیتونه بکنه ، 10 گیگ ، مو به تنم سیخ شد حضرت عباسی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
hoka
جناب : hoka حرفشون کاملا تایید میشه ، تضمین 1 گیگ هرکی بده من خریداریم ، آقا 1 گیگ نه ، نصفش 500 مگابایت هم راضی هستیم
لسترلوک
شماره تماس : 06142327071 - تلگرام :
Lasterloc
تخفیف تاپیک از 50 درصد به 20 درصد به دلیل بالا رفتن نرخ ارز کاهش یافته
-
تعداد تشکر ها از meysam021 به دلیل پست مفید