نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
سلام

شما سه تا شاکیی داشتید جواب یکی رو دادید

اصلا تو این افر چه کارهایی انجام میدین؟
درود بر شما . عزیز 2 مورد دیگه خیلی وقته حل شده و اصلا اون آقای mehrania خودشون هم نمیدونن مشکلشون چیه . من چند بار مگه نخواستم حل کنم مشکلشون رو ولی خودشون نخواستند فقط بی احترامی کردند . عزیز این آفر مربوط میشه به سئو داخلی سایت عزیزان که سئو داخلی بصورت کامل انجام شده و سئو خارجی که کارای لینک بیلدینگ و شبکه های اجتماعی و پست گذاری و ... هست مربوط میشه به وبمستر عزیز که خدمتشون نکات رو میگیم ما . الان این آقایی که حاشیه درست میکنه برای ما جالب اینجاست که سایتشون رو آوردیم پیج 1 . نتایج تمام ابزار ها بالا هست به عنوان مثال gtmetrix آمار 99% نشون میده . بعد ایشون این صحبت هارو میکنند که جو درست کنند . ما که تازه نیومدیم توی نت که بخوایم 2 نفر زرنگ بازی در بیارن و بخوان کار مارو خراب کنند .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
درود. قصد تخریب نیست و سوال دارم ، فرمودید فقط 3 سفارش ، در پاسخ #13 اعلام کردید یک سفارش باقی مانده و در #22 اعلام شد که به اتمام رسیده ولی هنوز با همین تعرفه که برای 3 سفارش بوده سفارش میگیرید ؟ ممنون میشم شفاف سازی بشه
+
توضیحات + کارهایی که انجام میدید رو بفرمایید.
عزیز
آفر تمام شده این کاربری که تاپیک رو بالا آوردند فقط با هدف ایجاد حاشیه این کارو کردند . چون سایتشون پیج 1 هست و در بهترین شرایط هست . توی انجمن پرشین تولز هم این کارارو کردند که خدارو شکر هم کاربران نظر دادند و قضاوت کردند و هم مدیران .