نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 51

موضوع: آفر ویژه سئو با قیمت استثنایی 99 تومان - کیفیت تضمینی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    835
    تشکر تشکر شده 
    432
    تشکر شده در
    326 پست

پیش فرض پاسخ : آفر ویژه سئو با قیمت استثنایی 99 تومان - کیفیت تضمینی

در رابطه با پست های این آقای نامحترم بنده باید عرض کنم که خدارو شکر ، خدا جای حق نشسته . ایشون سفارش داده بودند به ما . ما سایتشون رو پیج 1 گوگل آوردیم . خودشون هم خوب میدونند . پیج 1 گوگل . نتایج gtmetrix روی 99% . بعد ایشون احساس زرنگ بودن داشتند . تاپیک زدند پرشین تولز و با مولتی یوزر جو ایجاد کردند که خودشون دیدند که کاربران پرشین تولز و مدیران آنجا قضاوتی که کردند چی بود . هم مدیران هم کاربران خدارشو شکر قضاوت کردند و برخورد لازم با شما انجام شد توی اون انجمن . باشه آقا بنده هیچ کاری روی سایت شما نکرده بودم و سایتتون خود به خود اومد پیج 1 گوگل . سایتتون خود به خود نتایج gtmetrix رو 99% نشون داد . همه اینها خود به خود بوده !!!! میگم که خدا جای حق نشسته عزیز من . توی تمام ابزار ها میگه سئو داخلی سایتتون کامل هست . gtmetrix درصدی که نشون میده 99% هست . پیج 1 گوگل اومد سایتتون . فقط میسپارمتون به اون بالا سری عزیز من .تلگرام که بلاک کردم شمارو بخاطر توهین هاتون اینجا هم دیگه پاسخی نخواهم داد . کلاهبردار هم که به بنده گفتید برمیگرده به خانوادتون . یاحق

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    322
    تشکر تشکر شده 
    1,221
    تشکر شده در
    903 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط spalisp نمایش پست ها
    در رابطه با پست های این آقای نامحترم بنده باید عرض کنم که خدارو شکر ، خدا جای حق نشسته . ایشون سفارش داده بودند به ما . ما سایتشون رو پیج 1 گوگل آوردیم . خودشون هم خوب میدونند . پیج 1 گوگل . نتایج gtmetrix روی 99% . بعد ایشون احساس زرنگ بودن داشتند . تاپیک زدند پرشین تولز و با مولتی یوزر جو ایجاد کردند که خودشون دیدند که کاربران پرشین تولز و مدیران آنجا قضاوتی که کردند چی بود . هم مدیران هم کاربران خدارشو شکر قضاوت کردند و برخورد لازم با شما انجام شد توی اون انجمن . باشه آقا بنده هیچ کاری روی سایت شما نکرده بودم و سایتتون خود به خود اومد پیج 1 گوگل . سایتتون خود به خود نتایج gtmetrix رو 99% نشون داد . همه اینها خود به خود بوده !!!! میگم که خدا جای حق نشسته عزیز من . توی تمام ابزار ها میگه سئو داخلی سایتتون کامل هست . gtmetrix درصدی که نشون میده 99% هست . پیج 1 گوگل اومد سایتتون . فقط میسپارمتون به اون بالا سری عزیز من .تلگرام که بلاک کردم شمارو بخاطر توهین هاتون اینجا هم دیگه پاسخی نخواهم داد . کلاهبردار هم که به بنده گفتید برمیگرده به خانوادتون . یاحق
    سلام

شما سه تا شاکیی داشتید جواب یکی رو دادید

اصلا تو این افر چه کارهایی انجام میدین؟
    فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    835
    تشکر تشکر شده 
    432
    تشکر شده در
    326 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط almandata نمایش پست ها
    سلام

شما سه تا شاکیی داشتید جواب یکی رو دادید

اصلا تو این افر چه کارهایی انجام میدین؟
    درود بر شما . عزیز 2 مورد دیگه خیلی وقته حل شده و اصلا اون آقای mehrania خودشون هم نمیدونن مشکلشون چیه . من چند بار مگه نخواستم حل کنم مشکلشون رو ولی خودشون نخواستند فقط بی احترامی کردند . عزیز این آفر مربوط میشه به سئو داخلی سایت عزیزان که سئو داخلی بصورت کامل انجام شده و سئو خارجی که کارای لینک بیلدینگ و شبکه های اجتماعی و پست گذاری و ... هست مربوط میشه به وبمستر عزیز که خدمتشون نکات رو میگیم ما . الان این آقایی که حاشیه درست میکنه برای ما جالب اینجاست که سایتشون رو آوردیم پیج 1 . نتایج تمام ابزار ها بالا هست به عنوان مثال gtmetrix آمار 99% نشون میده . بعد ایشون این صحبت هارو میکنند که جو درست کنند . ما که تازه نیومدیم توی نت که بخوایم 2 نفر زرنگ بازی در بیارن و بخوان کار مارو خراب کنند .

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Farid Saadat نمایش پست ها
    درود. قصد تخریب نیست و سوال دارم ، فرمودید فقط 3 سفارش ، در پاسخ #13 اعلام کردید یک سفارش باقی مانده و در #22 اعلام شد که به اتمام رسیده ولی هنوز با همین تعرفه که برای 3 سفارش بوده سفارش میگیرید ؟ ممنون میشم شفاف سازی بشه
    +
    توضیحات + کارهایی که انجام میدید رو بفرمایید.
    عزیز
    آفر تمام شده این کاربری که تاپیک رو بالا آوردند فقط با هدف ایجاد حاشیه این کارو کردند . چون سایتشون پیج 1 هست و در بهترین شرایط هست . توی انجمن پرشین تولز هم این کارارو کردند که خدارو شکر هم کاربران نظر دادند و قضاوت کردند و هم مدیران .

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)