نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: تجربه خرید از هزار نویس

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : تجربه خرید از هزار نویس

سلام
    بنده چندین ساله که ازشون سرویس دارم و مشکل خاصی هم نداشتم. اطلاعات هاست و سرورشون هم تا اونجا که من فهمیدم زیاده. این که به یه نفر بخوایم بگیم کلاهبردار یه خورده تندروی هست...
    مطمئناً دوستانی که توی آی تی کار می کنن میدونن که تحویل دادن کار به مشتری چقدر دردسر داره و بعضا دچار مشکلاتی هم میشیم. هرچی بیشتر سعی می کنیم کار درست و حسابی تحویل بدیم، بیشتر گند میخوره توی کار ( این تجربه ی 15 سال برنامه نویسیم بوده )
    اما راجع به هزار نویس. همه چیشون خوبه حتی یه زمانی هم به لحظه نمیکشید جواب تیکت میدادن اما در این اواخر یه کم دیر به دیر جواب میدن ( شاید من سطح توقعم رفته بالا )
    یه نکته ی منفی دیگه هم باید بگم ، بعضی مواقع پیش میاد بخوای سریع یه مشکلی رو حل کنی دیگه وقت تیکت زدن و این داستانارو نداری، شماره ای وجود نداره که جواب بدن. مجبوری تیکت بذاری و به مانیتور خیره بشی :/
    البته این دو تا نکته هم هیچ وقت باعث نشد به سرویس دهنده ی دیگه ای فکر کنم چون واقعاً از کار کردن باهاشون لذت میبرم. و با آگاهی از اینکه توی آی تی این مشکلات وجود داره ترجیح میدم با ایشون کار کنم .
    امیدوارم که مطالبم مفید باشه براتون

2. تعداد تشکر ها از dpf به دلیل پست مفید

2JZ

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)