سلام خدمت عزیزان
من یکی از دوستان یک سایت گیم داره که یکی از آشناهاش یه هاستینگ غیرمعروف بهش معرفی کرده و از ایشون هاست داره.
مشخصات هاست که بهش گفتن نامحدود هست و خب نامحدود واقعی که وجود نداره ولی همه امکانات نامحدود هست و فضای میزبانی هم میشه گفت زیاده که نامحدود محسوب میشه.
ایشون مدعی هستن که اجازه نمیدن سایت چیلتر بشه به روش خودشون ظاهرا گفتن روش ip filtering
و به خاطر این موضوع سالیانه 700 هزارتومان از دوست من هزینه میگیرن که دوستم ناراضیه
هاستشون ماهیانه چند دفعه down میشه و بهانه های مختلف میارن که کارمندم حواسش نبوده و ...
سوال اولم اینه که آیا این موضوع که ایشون میگن میتونن جلوگیری کنن از چیلترینگ صحت داره؟
چون سایت یکبار چیلتر شد و دوباره با دامنه جدید آوردن بالا و اون آقا نتونست کاری بکنه.
بعد از دوست من 300 تومن گرفته بابت ssl که گفته خیلی خوبه و ssl رو نمیشه چیلتر کرد.
و مورد اخیر اینکه ایشون گفتن که اتک شده به سایت و دیتاسنتر ایشون رو 200 تومن جریمه کرده.
و این متن رو فرستاده برای دوستم:
متن ارسالی دیتاسنتر به من
Ovh Server
info@Ovh.com
Due to frequent attacks in Saudi Arabia to your server on the site server was suspended ******.com
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که ایشون داره گرون فروشی میکنه و هزینه الکی میگیره یا خیر؟