این موضوع ارزان فروشی در ایران .. مربوط به هاست نیست.
یک فرهنگی است که دولت ها باعث شدند در بین مردم نهادینه بشه و الان یک اسیب جدی حتی به سلامت مردم وارد کرده و باعث ایجاد کلاهبرداری شده.
وقتی یه چیزی قیمت تولیدش x تومان است و با در نظر گرفتن تورم و هزینه های زندگی باید 2x تومان فروش بره و شما مجبورید x+50 بفروشید در نهایت مجبور میشید 2x-50 رو به روش های متقلبانه از مشتری بگیرید. و این طور میشه که حرام خوری در جامعه عادی و نهادینه میشه و جزو حقوق فروشنده است. به عبارتی عرضه کننده یک محصول باید حقش رو به روش ***ی و حرام دریافت کنه.
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
بله همه دوستان درست میگن
پارمین کلود | ارائه دهنده خدمات ابری
025-91002595
مردم دنبال ارزونی هستن هرچند هم پای کیفیت در میان نباشه. چون توان پرداخت از مردم گرفته شده. تمام ثروت و دارایی کشور و حق و حقوق مردم داره بالا کشیده میشه توسط مافیای خرما سر در ماست کرده. فقط باید همت کرد و با فرهنگ سازی از جنس با کیفیت استقبال کرد چه تولید داخل باشه و چه خارج.
ارزون فروشی خوبه اما نه به قیمت آسیب به کسب و کار دیگران. ملتی که جلوی یک دکه فلافلی صف میکشند فقط چون ارزان میده دارند به اون مغازه داری خیانت میکنند که اجاره مالیات عوارض و حقوق کارگر میده. نون اون دکه دار حیلی کثیف تر از هر ***ی است و اون ملت خریدار هم خودشون رو لایق این گونه ***ی ها و اختلاص ها و تجاوز ها میدونند.
"برنده تر از شمشیر علی چیست؟" پاسخ داد "جهل مردم"
- - - Updated - - -
مردم دنبال ارزونی هستن هرچند هم پای کیفیت در میان نباشه. چون توان پرداخت از مردم گرفته شده. تمام ثروت و دارایی کشور و حق و حقوق مردم داره بالا کشیده میشه توسط مافیای خرما سر در ماست کرده. فقط باید همت کرد و با فرهنگ سازی از جنس با کیفیت استقبال کرد چه تولید داخل باشه و چه خارج.
ارزون فروشی خوبه اما نه به قیمت آسیب به کسب و کار دیگران. ملتی که جلوی یک دکه فلافلی صف میکشند فقط چون ارزان میده دارند به اون مغازه داری خیانت میکنند که اجاره مالیات عوارض و حقوق کارگر میده. نون اون دکه دار حیلی کثیف تر از هر ***ی است و اون ملت خریدار هم خودشون رو لایق این گونه ***ی ها و اختلاص ها و تجاوز ها میدونند.
"برنده تر از شمشیر علی چیست؟" پاسخ داد "جهل مردم"
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
چند سال پیش زمانی که دلار حدود 1100 بود یادم هست سرور مجازی خیلی رم 1 کم پیدا میشد زیر 15.000 باشه معمولا قیمتی بین 20.000 تا 30.000 داشت بعضی وقت ها میشد سرور ها کامل فول میشد یوزر ها رزرو هم میکردن
ولی بعد از این تحریم ها قیمت بیشتر نشد کمتر شده دلار هکی زیاد شده کلاه برداری زیاد شده کیفیت ها پایین اومد چون نظارت نیست
حالا قیمت دلار 4 برابر شده تورم هم دیگه هیچی نگم بهتره به عنوان مثال طرف آفر میده رم 4 15.000 آخر کار هم به جای اینکه که 10 سرویس بده 30 تا میده بعد هم ناپدید میشه و جالب اینکه یوزر میدونه طرف کارش مشکل داره بعد میخره آخرش هم میگه فلان شخص کلاه برداری کرده !!
مثلا سرور میگیرم کولو میکنیم و خیلی از هزینه های دیگه اخر کار حساب میکنیم رم 1 پای خودمون 10.000 درمیاد طرف میاد میگه تخفیف دائمی!! رم 1 2.000 اون هم با سرور اجاره ای خب معلومه توقعات کاربران بالا میره دیگه به این فکر نمیکنند طرف اورسل - دلار هکی یا کار های دیگه میکنه که این قیمت میده انتظار دارند همه قیمت پایین ارائه کنند
نمونه یکی از همکاران جدید سرور خریده فروش را شروع کرده از مشترکین قدیمی خودم بوده حالا میاد سوال میپرسه لینوکس xx چه طور نصب میشه یا سوالات دیگه !!!
حداقل قبل از خرید سرور چندتا کلاس و دوره آموزشی طی نمیکنند این موارد پایه را یادبگیرند بعد شروع کنند فکر میکنند در آمد خیلی خوبی داره
توی این بازار اگر قیمت اصلی بدیم که خریدار نداره تخفیف هم بدیدم و بخوایم اورسل نکنیم آخر کار شانس داشته باشیم از یک سرور که ماهی 400 اجاره داره 100 یا 200 سود داشته باشه خیلی خوبه
متاسفانه داخل انجمن ها هم که نظارت بر این موارد نیست فقط تا تاپیک آپدیت کنی ریپورت میشی آخرش هم اخطار میگیری یا اخراج میشی ولی دسترسی ها را درست نمیکنند که فقط فروشنده های معتبر بتونند تاپیک بزنند این جا هم شده بازار سیاه قیمت کمتر خریدار بیشتر
صنف درستی هم نداریم که حداقل نظارت کامل داشته باشه نماد هم که شده فقط خود نمایی کم نیستند تعداد کسانی نماد داشتند کلاه برداری کردند کاربر که میدونه برای 10.000 یا 20.000 تومان باید خیلی بیشتر از این ها خرج کنه تا پولش را بگیره بی خیال میشه
کم کم با این وضعیت پیش بره بازار هاستیگ داخل به طور کامل نابود میشه که حدودا هم این اتفاق افتاده
درود
واقعا نمیفهمم چرا هنوز اشخاصی وجود دارند
که به جای ارتقا و پیشرفت خودشون
به فکر تخریب و خراب کردن کار بقین
اما طبق قواعد دنیا تمام این تخریب ها به خودشون برمیگرده
و در نتیجه حکایت همین خر داخل مسابقه
هرگز به مقصد مسابقه نخواهند رسید
امیدواریم در سال 96 شاهد اصلاح چنین رفتاهای زشت و کودکانه ای باشین
داداش خوب داری بک لینک گیری میکنی دمت گرم :-)
در صورت نیاز به خدمات برنامه نویسی php / laravel / whmcs / wordpress پیام بدهید.
(کارهای Front-Endی پذیرفته نمیشود) (ماژول نویسی اختصاصی whmcs پذیرفته میشود)
جناب ببخشید ، من عمدتا تو این تاپیک ها شرکت نمیکنم ولی واقعا لازم دیدم یه متنی در باره پست شما بنویسم:
دوست من ، شما خودت کارتون 3 میلیون تومن قیمت گذاری کردی. سپس پروژه رو با 500 تومن تموم کردی... کمی فکر کن. خودت برای کار خودت ارزش قائل شدی که توقع داری کسی که هیچ اطلاعاتی از برنامه نویسی و وب نداره برای کار شما ارزش قائل بشه!؟
مشکل ما اینه ==> خودمون هم ارزش خودمون رو نمیدونیم!!!
آشنایی که معرفی کرده بودن خیلی ارزشمند هستن؟ به احترام ایشون ، کار رو رایگان انجام بدید. ولی نیاید 85 درصد تخفیف روی کارتون بدید!!! هرکسی باشه همینطوری باهاتون برخورد میکنه و نظر میده در مورد کارتون
شما میری کت شلوار بخری ، فروشنده بهت قیمت میده 1 میلیون تومن. شما میگی نه زیاده... هی باهم صحبت میکنید تا قیمت میرسه به 200 تومن. خود شما نسبت به این فروشنده چه نظری خواهید داشت؟ نظر شخص من: ببین چطوری سود روش میخورده و چه بی انصافیه که 1 میلیون به من قیمت داده و با 200 تومن هم حاظره بفروشه!!!!
کمی فکر کنیم.... کمی برای خودمون ارزش قائل بشیم حد اقل!!
شما از رفیقای قدیم و همکارای عزیزی
اما نحوه نوشتن متن این دوستمون یه چیزو میرسونه
بنده خدا برای رقابت مجبور شده - کاری که خیلی از ماها این روزا بهش محکوم شدیم
راستش منم باهاتون موافقم چندنفر درو روی مشتری با قیمت چیپ ببندن این مشکل حل میشه
اما متاسفانه اکثریت با قیمت پایین کار انجام میدن
در نتیجه خیلی از برنامه نویسا یا همکارا برای دراوردن خرج هم که شده مجبور میشن بعضی سفارشارو قبول کنند
من خودم کاملا درجریان هستم
به شدت موضوع دردناک و عذاب اوریه
بعد ما تاپک میزنیم اطلاعرسانی میکنیم یکسری از بیرون گود میگن نه همین افر های 1 هزاری درسته و شما اشتباه میکنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)