نقل قول نوشته اصلی توسط Reza G نمایش پست ها
خواهش میکنم

1- یه برادری خواهری کسی که بهش اعتماد دارید رو به عنوان نفر دوم معرفی کنید.

2- نه خب. مثلاً شما تا وقتی که شرکتی نباشید خیلی از مشتری ها به شما اطمینان نمی کنند.
یا برای قراردادهای حقوقی با ارگانهای دولتی و شرکتهای دیگه، یه مزیت هست.

3- می تونید داخل اساسنامه ذکر کنید. نمیان چک کنن که شما همه رو انجام میدید یا نه

4- نه هیچ بازرسی نمیشه. دارایی شاید سر بزنه بعداً ولی اداره ثبت برای ثبت کاری نداره.

5- به امسال که بعید میدونم برسید. چون همین گواهی سوء پیشینه 7-10 روز طول میکشه تا جوابش بیاد.

ممنونم ازتون

هزینه ها رو میشه بهم بگید چقدر میشه برای ثبت؟

یعنی بیشتر از 2 هفته طول میکشه برای ثبت؟

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط shahinmq نمایش پست ها
سلام دوست عزیز

اگر همین الان اقدام به ثبت شرکت کنید تا پایان سال 95 نمی تونید شرکتتون رو ثبت کرده باشید پس عجله نکنید.

اول از همه وقتی از طریق سایت اقدام به ثبت می کنید ، 5 نام به ترتیب الویت از شما می گیرند که طبق تجربه اکثریت اسم های خوب رد می شن.

بازرسی این پروسه (بررسی نام های وارد شده)تقریبا هر 2 روز یکبار اتفاق می افته (به دلیل ازدیاد درخواست ها)

این بدین معنیه که حدود 1 هفته حداقل دستتون به انتخاب اسم بند می شه.

از قبل هم باید اساسنامه و ... به درستی انتخاب کنید و بنویسید که متنتون رد نشه که اگر رد بشه بازبینی مجددش کمی زمان بر میشه مجددا.

گواهی عدم سوء پیشینه هم بین 1 الی 2 هفته به آدرس پستیتون ارسال می شه(برای من در اصفهان به این شکل بوده ، در شهر های دیگه رو اطلاعی ندارم)

فرض بر اینکه خیلی عالی پیش بره و در 2 هفته هم اسم انتخاب کنید و هم گواهی عدم سوء پیشینه براتون ارسال بشه و مدارک هم پست کنید و کمتر از 2 روز بدستشون برسه و بررسی کنند و مدارکتون رد نشه(اگر رد شد باید از اول شروع کنید) . مرحله ی بعدی یعنی روزنامه رسمی زمان بر خواهد بود.که قطعا برای سال 96 خواهد شد.

قبل از اقدام دقت کنید برای گواهی عدم سوء پیشینه نیاز به کارت پایان خدمت دارید یا اینکه معاف شدید یا اینکه گواهی اشتغال به تحصیل داشته باشید (کارت دانشجویی هم اوکی میدن بهتون)

به دلیل اینکه تجربه ندارین بهتر هست شرکت هایی که کار ثبت شرکت انجام میدن ، براتون این کار را انجام بدهند.

و به گفته ی دوستمون بهتر هست الان اینکار را انجام ندید تا انشاالله به پیشرفت برسید و بعد از آن ثبت شرکت کنید.

بحث مالیاتی دردسر های زیادی ممکن هست براتون ایجاد کنه.
سلام ممنونم ازتون

پس بزارمش سر فرصت چون به هیچ وجه واسه امسال نمیشه؟

چقدر هزینه میبره واسه ی ثبت؟
بحث مالیاتی چجوریه مگه؟

راستی من گواهی اشتغال به تحصیل دارم.همه چیز حله واسه ثبت ؟ دانشجو ام خدمت نرفتم