با سلام.دوستان گرامی بنده تا الان به صورت ریسلری حجمی اقدام به فروش هاست میکردم.الان میخوام کارم رو گسترش بدم .
نظرتون چیه؟
با چی ادامه بدم؟
با سلام.دوستان گرامی بنده تا الان به صورت ریسلری حجمی اقدام به فروش هاست میکردم.الان میخوام کارم رو گسترش بدم .
نظرتون چیه؟
با چی ادامه بدم؟
سرور مجازی یا اختصاصی مدیریت شده
سرور مجازی
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
مشکلی ک هست بحث قیمته.یعنی من با همون هزینه وی پی اس میتونم یه ریسلر با حجم هارد بیشتر تهیه کنم.
میشه مزایای استفاده وی پی اس رو نسبت به نمایندگی حجمی بگید؟
پیشنهاد من به شما هم سرور مجازی اختصاصی هست
یک سری به تاپیک ما بزنید
فروش 50 درصد تخفیف سرور مجازی اروپا
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
یک سرور اختصاصی ارزان و یا سرور مجازی حرفه ای بگیرید
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
قبل از اینکه تصمیم بگیرید خوب روش فکر کنید سرور درد سرهای خودش رو داره مدیریت سرور کار ساده ای نیست.
اگر تصمیم گرفتید که از نمایندگی ارتقا بدید به هیچ عنوان vps توصیه نمیشه سرور اختصاصی بگیرید vps مشکلات متعددی داره.
QomesHost.com|VPS|Reseller Hosting|Hosting|Domain Reseller|Domain
Support: Live Support|Ticket
info @ qomeshost.com
::WEB21.ir|Web Design
یعنی مدیریت سرور رو فرد دیگه ای انجام میده؟
یه کم برام باز میکنید بی زحمت؟
---------- Post added at 10:38 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
یه مقداری از مشکلاتشو بگید.شاید قابل تحمل باشه
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
یه مقداری از مشکلاتشو اگه میشه بگید.شاید قابل تحمل باشه
با سلام
به نظر من اگر توان خرید دارید تنها سرور اختصاصی بگیرید
چون تا قبل از این شما نمایندگی داشتید و از منابع سرور اصلی استفاده می کردید و کمبودی احساس نمی کردید ولی اگر بیاید مثلاً یک سرور مجازی با رم 1.5 گیگ تهیه کنید و ... بعد از اندکی زمان به مشکل بر خورد می کنید - البته باید ببینیم چند سایت دارید و سایتها هر کدام چقدر از منابع سرور را استفاده می کنند
به نظر من بهترین گزینه استفاده از سرور اختصاصی هست
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
تعداد مشتریهام زیر 30 نفر هستند فعلا
نظرتون راجع به ریسلر نامحدود چیه؟
و البته من میخوام خدمات رو متنوع کنم
و فقط هاست نباشه
مطمئنا این نیاز داره به پشتوانه ... که به نظرتون الان با این تعداد مشتری من دارم یا نه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)