-
March 2nd, 2017, 19:39
عضو انجمن
پاسخ : سیستم پشتیبانی پارسی آری یا نه؟!

نوشته اصلی توسط
ali-rezam
اگر اسکریپت شما به صورت رایگان با امکاناتی که میگید + امنیت بالا ارائه بشه ، بله بسیار عالی هست و قطعا استفبال میشه. ولی واقعا رایگان ؟! با امکانات بالا ؟!
بله درسته فقط برای هاستینگ استفاده نمیشه ولی بسیاری از دوستان از جمله خود بنده با این حال که سرویس هاستینگ ندارند به دلیل امکانات گسترده و راحتی کار از whmcs استفاده میکنند و قطعا اگه اسکریپت جایگزینی براش باشه به اون کوچ میکنند...
اگه سیستمی با امکانات بالا ، محیط و رابط کاربربی زیبا و کاربر پسند به صورت رایگان ایجاد بشه عالی هست و بسیار هم کاربردی خواهد بود ، بنده کی باشم که موافق باشم یا نباشم ! تازه استفاده میکنم و دعا گوی شما هم هستم
اما معمولا این پروژه ها به جایی نمیرسه... ولی اگه شما قصد راه اندازی این پروژه رو دارید بنده هم خوشحال میشم که در حد توان کمکتون کنم و حتما دوستان زیادی هستند که حامی شما خواهند بود.
موفق و پیروز باشید
بسیار هم خوب! سپاس از اینکه دیدگاه خودتون رو گفتید؛ بله دقیقا به یکی از دلایلی که چنین سیستمی رو در نظر دارم همین هست( البته رایگان):
ولی بسیاری از دوستان از جمله خود بنده با این حال که سرویس هاستینگ ندارند به دلیل امکانات گسترده و راحتی کار از whmcs استفاده میکنند و قطعا اگه اسکریپت جایگزینی براش باشه به اون کوچ میکنند...
-
-
March 2nd, 2017 19:39
# ADS
-
March 2nd, 2017, 19:53
عضو انجمن
انشالله موفق باشید، براتون آرزوی موفقیت می کنم، ولی فک می کنید بتونید در برابر whmcs باشید؟
-
تعداد تشکر ها از iroo به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 20:00
سلام
حتما فکر بخش "انتقال از whmcs" رو بکنید ؛
چون مضاف بر کاربران جدید ، قطعا هاستینگ های بزرگ با دیتابیسی بسیار بزرگتر ، مایل به انتقال نخواهند بود !
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها ازxMahdiyar به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 21:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
xMahdiyar
سلام
چون مضاف بر کاربران جدید ، قطعا هاستینگ های بزرگ با دیتابیسی بسیار بزرگتر ، مایل به انتقال نخواهند بود !
موفق باشید
دقیقا
-
تعداد تشکر ها از iroo به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 21:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
xmahdiyar
سلام
موفق باشید
درود، بطور کلی اصلا فکرم روی ارائه سیستمی که بخواد مدیران هاستینگ رو به خودش جذب کنه نبوده! چرا که به گفته دوستان این کار رو تقریبا به خوبی whmcs داره انجام میده! فکر هم نمیکنم مدیر هاستینگی که به یک سیستم ویژه داره کار میکنه بخواد بخش پشتیبانی و بخش مدیریت مشتری و محصولات رو از هم جدا کنه! البته پیشنهاد شما هم من رو به این فکر انداخت که شاید نیاز باشه به فکر این دسته از افراد هم بود!
بامهر
-