-
March 2nd, 2017, 11:52
عضو انجمن
نزدیکه عیده ، لطفا عیدی بدید...!
سلام خدمت تمامی دوستان و همکاران عزیز
نزدیک عیده . گفتم یادآوری کنم به جز خودمون کسای دیگه ای هم هستن که ... ، خیلیا آروزوشونه لباس نو داشته باشن یا ... . خودتون و یه نفر دیگه رو با پرداخت حتی یه 1000 تومانی خوشحال کنید:
http://mahak-charity.org/main/index....ducts/payments
سربلند باشید
خدانگهدار
-
تعداد تشکر ها ازw.h.t به دلیل پست مفید
ali1232, AtrafNet, black.p, delta, ertebat7, Gh-Moradi, Lordeh, meysam021, MαHDi, novinvps.com, offgij, Reza G, SaeedFazlollahzadeh, sitetheme, spalisp, srsh, Z.eus, اشکان
-
March 2nd, 2017 11:52
# ADS
-
March 2nd, 2017, 13:55
عضو دائم
پاسخ : نزدیکه عیده ، لطفا عیدی بدید...!
داداش نمیدونم تو کجا زندگی میکنی اما خدایی جایی که من هستم تا صبح مغازه رو باز میکنم تا شب 30 - 40 محتاج و بدبخت و گرفتار میاد مغازه..همشم در حال کمک هستیم منتهی کم میاریم به خدا..تعداد زیاده اصلا یه وضعیه..بیشتر از این که کار کنیم کمک میکنیم...دیگه برای امثال محک چیزی نمیمونه..
به خدا نمیدونم چی بگم...واقعا اوضاع وخیمه..مردم نون ندارن بخورن..خدا به همه رحم کنه
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 13:59
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازHi Data به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 14:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
delta
داداش نمیدونم تو کجا زندگی میکنی اما خدایی جایی که من هستم تا صبح مغازه رو باز میکنم تا شب 30 - 40 محتاج و بدبخت و گرفتار میاد مغازه..همشم در حال کمک هستیم منتهی کم میاریم به خدا..تعداد زیاده اصلا یه وضعیه..بیشتر از این که کار کنیم کمک میکنیم...دیگه برای امثال محک چیزی نمیمونه..
به خدا نمیدونم چی بگم...واقعا اوضاع وخیمه..مردم نون ندارن بخورن..خدا به همه رحم کنه
عزیزم ربطی به محل زندگی نداره
بالاشهر ، پایین شهر ، تهران ، اصفهان ، یزد ، شیراز
همه جا همین وضعه
من این تاپیکو فقط زدم تا امروز که مغازه ها بستست ، کمکی بکنین😊😉(شوخی)
موفق باشید
فرستاده شده از E6833ِ من با Tapatalk
-
-
March 2nd, 2017, 14:25
عضو انجمن
متاسفانه بدی انسان هم اینه که تا چیزی رو تجربه نکنه نمی تونه درک کنه.
برای همین هم هست که سر پرست خانواده ای که حتی خودش تهی دسته و جلوی زن و بچه شرمنده که نمی تونه لباس نو بخره گدایی تو خیابون می بینه وجدانش نمیذاره همینطوری رد بشه و بهش در حد وسعش هر چقدر شد کمک میکنه.
اما پولدار جماعت اونی که دغدغه اش هر چیزی هست به جز پول چون خودش تا حالا بی پولی و شرمندگی زن و بچه رو تجربه نکرده تو تصوراتش فکر میکنه الان همه دیگه حداقل پول گذر زندگی رو دارن اونی هم که نداره تقصیر خودشه که زرنگ نیست وگرنه اگه زرنگ بود مشکل مالی نداشت.
برای همین هم هست که همیشه پولدار پولدار تر میشه و فقیر فقیر تر. امان از این دنیا
-
تعداد تشکر ها ازAtrafNet به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 15:42
کار قشنگی انجام دادین
-
تعداد تشکر ها از dorisweb به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 15:44
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
AtrafNet
متاسفانه بدی انسان هم اینه که تا چیزی رو تجربه نکنه نمی تونه درک کنه.
برای همین هم هست که سر پرست خانواده ای که حتی خودش تهی دسته و جلوی زن و بچه شرمنده که نمی تونه لباس نو بخره گدایی تو خیابون می بینه وجدانش نمیذاره همینطوری رد بشه و بهش در حد وسعش هر چقدر شد کمک میکنه.
اما پولدار جماعت اونی که دغدغه اش هر چیزی هست به جز پول چون خودش تا حالا بی پولی و شرمندگی زن و بچه رو تجربه نکرده تو تصوراتش فکر میکنه الان همه دیگه حداقل پول گذر زندگی رو دارن اونی هم که نداره تقصیر خودشه که زرنگ نیست وگرنه اگه زرنگ بود مشکل مالی نداشت.
برای همین هم هست که همیشه پولدار پولدار تر میشه و فقیر فقیر تر. امان از این دنیا

برادر قانون دنیاست
هیچکاریش نمیشه کرد
وقتی اعلام کردن تو سال ۲۰۱۲ فقط ۴ نفر از ثروتمندترینای دنیا اگه ثروتشونو میذاشتن روی هم میتونستن دو بار جهان رو از فقر نجات بدن و اینکارو نکردن ، چه توقعی از بقیه باید داشت؟
فرستاده شده از E6833ِ من با Tapatalk
-
تعداد تشکر ها از w.h.t به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 17:15
عضو انجمن
سلام
ممنون استارت عزیز بابت اطلاعی که دادین
سپاس
-
تعداد تشکر ها از ali1232 به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 17:25
موسسات خیریه به خصوص همین محک (مضحک) اول جیب خودشون رو پر میکنند. یک ریال هم از درآمد خودشون کمک نمیکنن. اینقدر آدم نیازمند نان و آب و دارو هست ولی موسسات حساباشون روزانه میلیونی پر میشه.
همشون ذزذن. تو این کشور باید همرنگ جماعت باشی تا رسوا نشی.
موسسات حمایت حیوانات هم شدن مثل همینا قلک ***ی.
جشنواره وب ایران یا جشنواره معرفی دوستان!!!
-
تعداد تشکر ها از MJmoonwalk به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2017, 18:29
عضو انجمن
محک جدیدا فعالیت تامین پوشاک رو هم انجام میده؟
-