DDOS ب سادگی قابل پیش گیری هست ، حتی در ایران ، برای مثال میزان تراکنش های بانک ایکس (اسم نمیبرم) در اسفند ۹۴ بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومن بود ، کلی هم اتک رو شبکه اش از انواع مختلف وجود داشت ک ب سادگی و توسط فایروال های موجود پیشگیری میشد !
بحث سرورهای با 1.2 ترابایت رم هست ، دیتابیس های اوراکلی ک شب عید زیر یک ساعت هر تیبل ب ۱۰۰ و خورده ای گیگ میرسه ! لایو بکاپ داشتن برای دیتابیس و شبکه کلاستر کامل بود و در صورت هرگونه مشکل از جمله زلزله ، سیل و... در تهران نتورک دوم در اصفهان فعال میشد.
خلاصه میکنم صحبت رو ، گفتید قوی ترین شبکه ، خب این قوی ترین شبکه باید با توجه ب نیاز شما طراحی بشه ، شما اگر میخواید بصورت ۱۰۰ درصد رو تمام لایه ها جلوی DDOS رو شبکه تون گرفته بشه باید هزینه کنید و حداقل دو فایروال سخت افزای تو شبکه تون قرار بدید ، در ایران یا خارج از ایرانش هم تفاوتی نداره ، شما ۶ یونیت سفارش بدید ، دو یونیت فایروال و چهار یونیت هم سرور .
تو هر دیتاسنتری داخلی یا خارجی هم خواستید کولو کنید ، برای فایروال هم من juniper رو پیشنهاد میکنم.
اما اگر دنبال دیتاسنتری هستید ک با یک هزینه پایین ۱۰۰ یورو ۲۰۰ یورو در ماه ، جلوی ddos رو بطور کامل برای شما بگیره ، همچین دیتاسنتری وجود نداشته و نداره ، اما بصورت نصفه نیمه OVH فایروال و نتورک مپ خوبی داره و میتونید استفاده کنید ، فایروال Hetzner بدرد نخور هست و یک شرکت دیگه ب نام بلک لوتوس هم هست ک دوستان ایرانی ک دیداس دیداس میکنن ازش سرویس دارند.
با تشکر .