نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 43

موضوع: فروش اورجینال لایستس Eset smart security 10 با قیمت ویژه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن speednet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    213
    تشکر تشکر شده 
    803
    تشکر شده در
    619 پست

پیش فرض پاسخ : فروش اورجینال لایستس Eset smart security 10 با قیمت ویژه

کد:
    خب این نوع ادبیات نشون میده احتمالا با یک دهه 70 طرفم که حتی بلد نیست درست صحبت کنه
    من دهه هفتادی شما دهه 40

کد:
    اینم نشون میده که صحت لایسنس ها دچار ایراد هست وگرنه براحتی زیر تعهد میرفتید

شما مشخصا هنوز با مشتری های سازمانی تعاملی نداشتید و نمیدونید تعهد ضمانت اصالت کالا یعنی چی اکی برید تحقیق کنید وقتی یک مشتری سازمانی آمد بجای الفاظ دهه 70 باهاش حرفه ای و مودبانه رفتار کنید

ضمنا اینجا پارتنر های eset درج شده
    https://www.eset.com/me/iran-partners/

وقتی خود پارتنر قیمت میده72 هزار eset security 10 رو و براحتی ضممانت اصالت اورجینال و اختصاصی بودن رو میدن 
    من درک نمیکنم توی تاپیک علنا میزنید 11 هزار و
    هویت لایسنس ها مشکل دار شما نخر عزیزم کسی نیومده بهت التماس کنه بیای لایسنس بخری ، به احتمال 90 درصد قصد شما تخریب تایپیک می باشد تا خرید
    البته نیازی نیست این چیزهارو بنده به شما بگم و به شما هم نمیگیم به دوستانی میگم که میان تایپیک ر میخونن ، ایست نماینده های که تا الان خرید بالا ازشون داشتن تو اون لینک میزنه و نماینده های که به اونحد نصاب نرسیدن تو اون لینک نمیاره

چرا باید زیر بار برم ؟؟؟ شما مصرف کننده ای شما باید قوانین منو بپذیری نه اینکه بیای واسه من قوانین وضع کنی اقا دهه 40 هنوز یاد نگرفتی که وقتی از یه جا سرویس میگرن قوانین اونجا رو باید رعایت کنن نه اینکه بیان برای سرویس دهنده قوانین وضع کنن ، مثل این میمونه یه نفر بیاد از دیتا سنتر سرور بگیره بعد برای دیتا سنتر قوانین وضع کنه

کد:
    یعنی چی دقیقا؟
    و میگید تعهدی برای فروش 250 لایسنس نخواهید داد!

جالبتر میگید
    هنوزم میگم اورجینال می باشد ، تعهد بنده برای کار کردن لایسنس های شماست
    آقای 250 لایسنس بخر

[CODE]این یعنی نمیدونی تفاوت اختصاصی بودن با لایسنس اشتراک بودن یعنی چی؟ یعنی اطلاعی ندارید چه بلایی سر مشتریان لایسنس های اشتراکی سال 2012 امد که خیلی از لایسنس های سازمانی برخی محصولات آنتی ویروس بلاک شد
    بخاطر بی تعهدی فروشندگان آنتی ویروس در ایران و از اون موقع فروشنده های معتبر برای سازمان ها تعهد پشتیبانی و اصالت کالا میدن
    روز خوش[/QUOTE]

آقای همه چیز دون بنده عرض کردم که لایستس ها براتون کار خواهد کرد و ماتعهد میکنیم که لایسنس به مشکل نخوره دیگه مشکلت چیه ؟؟؟
    چرا جو میدی ؟
    شما بخر نیستی عزیزم
    مشکل من اینه که داری برای سرویس دهنده قانون وضع میکنی البته اینجا وب هاستینگ تالکه هر سوالی نسبت به لایسنس ها داری آقای مشتری سازمانی بپرس ، قانون وضع نکن واسه سرویس دهنده بازم میگم کسی به شما التماس نکرده بیای از من لایسنس بخری سوالاتو میپرسی اوکی بودی میخری اوکی نبودی نمخری ، الکی جو نگیر
    شما با مهر سازمانی بیا برای عقد قرار داد بنده در خدمتم گر چند میدونم قصد شما خرید نیست و فقط تخریب تشویش اذهان عمومی می باشد

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط MαHDi نمایش پست ها
    درود
    از طریق وبسایت ما میتونید لایسنس از سایت سازنده دریافت کنید و کاملا اورجینال و قابل ثبت در سایت سازنده هستند.
    کد:
    http://lic.knca.ir
    در خصوص تعدادتون به من پیام بدید اگر تمایل داشتید تا با شرکت هماهنگ کنم سر قیمت و ....
    موفق باشید
    دوست عزیز لایسنس ها ما قابل ثبت تو سایت سازنده نبوده ؟؟ تو تایپک بنده افر میدید
    این دیگه چه وضعشه مدیران کجان پس
    ویرایش توسط speednet : March 1st, 2017 در ساعت 12:52
    شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
    http://cp.hostgtx.com/
    skype id : sniper000man

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)