سلام دوستان کمی مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید
من میخوام وردپرس را برروی هاست خود نصب کنم ولی پوشه public_html در فایل منیجر هاستم نیس
میشه بگید چیکار کنم؟؟؟
سلام دوستان کمی مبتدی هستم لطفا راهنمایی کنید
من میخوام وردپرس را برروی هاست خود نصب کنم ولی پوشه public_html در فایل منیجر هاستم نیس
میشه بگید چیکار کنم؟؟؟
سلام
از هاست رایگان استفاده می کنید؟ اگر خیر بفرمایید کنترل پنل هاست شما چی هست؟
پوشه www هم همان نقش را ایفا می کند.
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
تماس: ارسال ایمیل
سلام بله از هاست رایگان استفاده میکنم
پوشه ای به نام www نیست
رضا قلعهخانی: وردپرس و WHMCS - طراحی و راهاندازی انواع وبسایت شخصی، شرکتی و فروشگاهی
باشه ممنون تست میکنم و همینجا خبرشو میدم
فقط یه سوال دیگ (دیگ نخواستم دوباره تاپیک بازکنم)
موضوع سایت من دانلود هست با این سرعت لاکپشتی اینترنت اپلود فایل خیلی سخته چه ذاهکاری پیشنهاد میکنین که بدون اپلود فایل بتونم لینک دانلود بزارم
راهکارهای مختلفی هست. میتونید از لیچر استفاده کنید. داخل لیچر لینک میزنید و اون برای شما اتوماتیک روی هاستتون آپلود می کنید.
یه راه دیگه هم استفاده از سرور مجازی هست. مدیریت فایلها رو اونجا انجام بدید.
دوست عزیز من وردپرس نصب کردم فقط یجای کار میلنگه متاسفانه چون هاست رایگانه برای دیتابس نمیتونم یوزر تعریف کنم طبق عکس زیر ، لطفا راهی جلو پام بزارید خیلی دوس دارم سایتم زودتر بسازم
Untitled.png
دیگه این محدودیتها برای هاستهای رایگان هست. خب با همون یوزرنیم پیش برید.
البته توجه داشته باشید که هاست رایگان برای آزمایش خوبه چون به تدریج با محدودیتهای بیشتری مواجه میشید.
اگر برنامه جدی برای سایت تون دارید و صرفاً یه نسخه آزمایشی نیست، بهتره از بین سرویس دهندگان موجود یکی رو انتخاب کنید. الان آفرهای خوبی برای هاست 200-500 مگابایت وجود داره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)