آره
بازاریابهای ما هم اونجا بودن گفتن خیلی جالب نیست
اما خواهشا جو منفی ندید
حداقلش اینه که دور هم جمع میشیم (این حداقلشه)
آره
بازاریابهای ما هم اونجا بودن گفتن خیلی جالب نیست
اما خواهشا جو منفی ندید
حداقلش اینه که دور هم جمع میشیم (این حداقلشه)
آره نمایشگاه زیاد شلوغ نبود!
من تو خواب دیدم! راستی ممد جان یعنی چی ناهار میخورن من غلط بکنم اگر بی تو ناهار بخورم میایم با هم میریم ناهار میخوریمحیف نیست در جوار شما از این نعمت بزرگ مرحوم باشیم دیگران اگر میخوان ناهار بخورن بخورن ولی من در جوار شما ناهار میخورم
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
چیچی جمع شدن میخوام کار فرهنگی بکنم میخوام یه بسته فرهنگی به رفقا بدم هرکی میخواد اطلاع بده تا براش تهیه بهش کسایی که اطلاع ندن بعد تو نمایشگاه بخوان شرمندشون میشم![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
امیر ، بگو ببنیم این بسته فرهنگی که میچی چی داره توش ؟
داره جالب میشه
با این وضعیت 10 نفر هم نمایشگاه بیا نیستن![]()
سلام . من هم نمايشگاه بودم. تعريفي نداشت. اما هدف دور هم بودنه مگه نه محمد ؟
پ.ن: اومديم خودتو ببينيم تو كه همش تو آشپزخونه بودي
چشم بهرام جان برای بکس وطن هم بزنم؟ اگر به بهانه بسته بشه حرکت زد یه پک 100 تایی بزنم
---------- Post added at 02:18 AM ---------- Previous post was at 02:15 AM ----------
والا قصد دارم ملت رو به راه راست هدایت کنم در این راستا یک پک چهار عددی دیسک های که محتواش رو بعدا خدمتتون میگم میخوام به دوستان بدم فعلا 5 تا آماده کردم هرکی میخواد اطلاع بده بعدا دلخور نشه هزینه هم نداره رایگان هستفقط اونایی که دوست دارن درخواست بدم فردا نیام ببینم کل فروم میخوان
---------- Post added at 02:19 AM ---------- Previous post was at 02:18 AM ----------
پینوشت من رو یاد دوره های قبل مینداخت! من و ممد بدبخت میرفتیم غذا میخریدیم به این اصفهانی ها میدادیم![]()
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
امیر جان یکی دیگه هم به بستههای فرهنگیات اضافه کن
کمک هم خواستی بگو
من کشته مردۀ کار فرهنگی در راستا هدایت ملتم![]()
كارت دراومد امير فكر كنم بچه ها براي بسته فرهنگي هم شده ميان![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)