-
February 26th, 2017, 09:49
عضو انجمن
قالب جدید دایرکت ادمین
سلام
دایرکت ادمین در حال کار بر روی قالب جدیدی هست که در حدود 98 درصد پیشرفت دارد
لطفا نظر خود را در خصوص این قالب در اینجا اعلام کنید
https://demo.directadmin.com:2222
demo_user
demo
اگر در جایی از قالب باگ مشاهده کردد می توانید در انجمن دایرکت ادمین هم مطرح کنید
http://forum.directadmin.com/forumdisplay.php?f=93
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
تعداد تشکر ها ازarazit به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2017 09:49
# ADS
-
February 26th, 2017, 14:05
عضو انجمن
پاسخ : قالب جدید دایرکت ادمین
سلام
ظاهرش خیلی خوب شده اما فایل منیجرش علاوه بر مشکلات قبلی بدتر هم شده به شخصه هیچوقت با اون دکمه Add To Clipboard ارتباط خوبی نداشتم
تو ورژن جدید هم وقتی اد تو کیلپبورد رو میزنی دیگه بعدش نه گزینه paste هست نه چیزی دکمه بازگشت به پوشه مادر هم ندیدم
- - - Updated - - -
گزینه paste رو دیدم گذاشتنش پایین قسمت Actions with selected
خیلی یوزرفرندلی نیست، کاش کلا کلیپبورد رو حذف میکردن
-
تعداد تشکر ها ازOscar به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2017, 15:47
عضو دائم
خیلی ظاهرش بنظرم مرده میاد و زنده نیست. قالبی که خودمانطراحی کردیم بهتره
-
-
February 26th, 2017, 16:45
عضو انجمن
به نظر منم بدتر شده.جوریه به نظرم که انگار مثلاً طراح قالب جو زده طراحی های مدرن بوده اما نتونسته اون جور که باید طراحی مدرن خوبی ارائه بده.این طراحی همش سفیده و باعث خستگی چشم میشه حداقل می تونستن به جای رنگی به این روشنی از رنگی نسبتاً تیره متمایل به سفید استفاده کنن.
درباره فایل منیجر هم من خودم تا قبل از این قالب Ajax نبودن دایرکت ادمین رو در برابر سی پنل یه مزیت می دونستم چون با اینترنت های داغون 256 کیلوبیت و 512 کیلوبیت که مثلاً مخابرات ارائه میده رسماً استفاده از خدمات سایت های بر پایه Ajax فقط عذابه خصوصاً که دایرکت ادمین حداقل نتونسته مثل سی پنل در مراحلی مثل آپلود فایل یه Progress Bar نشون بده که افراد با سرعت خیلی کم حداقل بدونن داره کاری انجام میشه (با توجه به اینکه در ارتباط Ajax لودینگ مرورگر نشون داده نمیشه).
نمی دونم فقط تو دمو اینطوریه یا کلاً اینطوریه ولی اینکه ساختار پوشه ای قبلی یعنی /home/username/domains/mydomain.ir/public_html رو کلاً تبدیل کردن به /root خیلی بده چون برای خود من پیش میامد که بار ها دوست داشتم فایل php رو خارج از دایرکتوری اصلی سایت قرار بدم و با php فراخوانیش کنم اما اگه اینطوری باشه سخت میشه.
درباره کلیپ برد هم دوستمون راست میگه حداقل موقعی که با لودینگ مرورگر بود یکم قابل توجیح بود ولی الان مثلاً من روی یه دکمه کلیک میکنم حتی با اینترنت 2 مگابیت آسیاتک هم باید 3 - 4 ثانیه صبر کنم.درسته زمان زیادی نیست ولی وقتی هیچ نوار پیشرفتی چیزی نیست که متوجه بشم داره کار پیش میره یه ذره آزار دهنده است.
ویرایش توسط AtrafNet : February 26th, 2017 در ساعت 16:48
-
-
February 26th, 2017, 18:32
میتونست هوشمندانه تر عمل کنه و طراحی رو به سی پنل نزدیک تر کنه
اصلا قالب جالبی نبود
-
-
February 26th, 2017, 19:29
عضو انجمن
به نظرم حرفه ایی نیست اصلا طراحی خوبی نیست
-
-
February 26th, 2017, 20:36
عضو انجمن
درود
قرار بود تابستان امسال می داد بیرون ولی هنوز منتشر نکرده.
تاریخ انتشار دقیقش رو اعلام نکرده؟
-
-
February 26th, 2017, 21:43
مهمترین ایراد قالب نبود تصویر یا آیکن مناسبه.
یه صفحه پر از متن که کاربران مبتدی و حتی کاربران آشنا با دایرکت ادمین هم درش گم میشن.
-
تعداد تشکر ها از dynabanner.com به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2017, 01:04
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
AtrafNet
به نظر منم بدتر شده.جوریه به نظرم که انگار مثلاً طراح قالب جو زده طراحی های مدرن بوده اما نتونسته اون جور که باید طراحی مدرن خوبی ارائه بده.این طراحی همش سفیده و باعث خستگی چشم میشه حداقل می تونستن به جای رنگی به این روشنی از رنگی نسبتاً تیره متمایل به سفید استفاده کنن.
درباره فایل منیجر هم من خودم تا قبل از این قالب Ajax نبودن دایرکت ادمین رو در برابر سی پنل یه مزیت می دونستم چون با اینترنت های داغون 256 کیلوبیت و 512 کیلوبیت که مثلاً مخابرات ارائه میده رسماً استفاده از خدمات سایت های بر پایه Ajax فقط عذابه خصوصاً که دایرکت ادمین حداقل نتونسته مثل سی پنل در مراحلی مثل آپلود فایل یه Progress Bar نشون بده که افراد با سرعت خیلی کم حداقل بدونن داره کاری انجام میشه (با توجه به اینکه در ارتباط Ajax لودینگ مرورگر نشون داده نمیشه).
نمی دونم فقط تو دمو اینطوریه یا کلاً اینطوریه ولی اینکه ساختار پوشه ای قبلی یعنی /home/username/domains/mydomain.ir/public_html رو کلاً تبدیل کردن به /root خیلی بده چون برای خود من پیش میامد که بار ها دوست داشتم فایل php رو خارج از دایرکتوری اصلی سایت قرار بدم و با php فراخوانیش کنم اما اگه اینطوری باشه سخت میشه.
درباره کلیپ برد هم دوستمون راست میگه حداقل موقعی که با لودینگ مرورگر بود یکم قابل توجیح بود ولی الان مثلاً من روی یه دکمه کلیک میکنم حتی با اینترنت 2 مگابیت آسیاتک هم باید 3 - 4 ثانیه صبر کنم.درسته زمان زیادی نیست ولی وقتی هیچ نوار پیشرفتی چیزی نیست که متوجه بشم داره کار پیش میره یه ذره آزار دهنده است.
اون قضیه public_html فقط در دمو اینطور هست و مشکلی نیست
- - - Updated - - -
خواستن همان سبک وب سایت جدید دایرکت ادمین را پیاده کنند اما خب جالب نبوده کارشان.
-
تعداد تشکر ها از shivahost به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2017, 09:29
من که زیاد نپسندیدم ولی از قالب الان که خیلی بهتره
دانلود نرم افزارها ,بازی و جدیدترین آهنگ ها از
موبایل روز
تلگرام موبایل روز @dailymobile
-