سلام
بستگی داره برای چه کاری می خواید ! برای بازی آنلاین شاتل و پارس آنلاین رو اکثرا تائید می کنند.
از مخابرات نت داشتم اوایل خوب بود ولی از بس مشترک گرفت افتضاح شد. کارشناسهای 2020 مخابرات از تمام شرکت بدتر هستند و اصلا نمی تونن جواب درستی بدن فقط یکیو قرار دادن که تلفن جواب بده.
وقتی هم از مشکل افت سرعت و تایم اوت پینگ تایم بالا شکایت کردم هیچ کس پیگیری نمی کرد و اصلا براشون اهمیت نداشت.
با این شرایط از مخابرات تخلیه کردم الان از های وب سرویس دارم های وب برای گیم خوب نیست چون پینگش بالاست ولی برای وبگردی و دانلود سرویس مناسبی میده در صورتی که بیشتر از حد مشترک نگیره. چون انوقت اگه شکایت هم کنی هیچی دستتو نمی گیره. البته نمیخواستم از های وب سرویس بگیرم ناچارا گرفتم چون الان چند ماهه که شاتل اومده تجحیزاتشو نصب کرده و میخواد سرویس بده ولی مخابرات پهنا نمیده و همین جوری بیش از 5 ماهه که منتظریم.
یک سرویس دیگه هم از آسیاتک دارم ! فوق افتضحاحه که حتی برای باز کردن یک صفحه وب باید کلی منتظر بمونی ! از طریق سامانه 195 شکایت کردم مشخص شد حتی نصف تعداد کاربرایی که گرفته پهنا نداره با این شکایت درخواست افزایش پهنا رو به مرکز مخابراتی دادن ( مخابرات هم اصلا پهنا نمیده الان یک ماهه گذشته و هیچ خبری نشده).
تا حالا هیچ جا ندیدم از یک شرکت ایرانی ارائه دهنده سرویس اینترنت 100% همه راضی باشن بعضی ها میگن منظقه به منطقس ولی ربطی به منطقه نداره بلکه به تعداد کاربرایی که میگیرن و پهنا چقدر تو اون مرکز ارائه دادن ربط داره. در کل باید بین بد و بدتر انتخاب کنی.