نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 42

موضوع: های وب یا اسیاتک یا شاتل

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید leberman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    149
    تشکر شده در
    109 پست

پیش فرض پاسخ : های وب یا اسیاتک یا شاتل

نقل قول نوشته اصلی توسط Oscar نمایش پست ها
    سلام
    من مخابرات همدان دارم راضیم البته من از مرکز بعثت سرویس میگیرم
    ولی دوستم صبانت داره شهرک بهشتی کیفیت سرویس اون از سرویس منم بیشتره (فکر کنم 6 تا 10 صبح هم رایگانه طرح جشنواره بود)
    سلام عوض كنيد و از شركت هاي خصوصي بگيريد بهترهست. ديروز دعوايي كه من با ٢٠٢٠ داشتم در نهايت متوجه شدن كه واقعا سرورهاشون مشكل داره.
    مشكل كش DNS داشتن ٢ ماه پيش كه بعد از ٤ روز خودم شخصا تماس گرفتم با كارشناسشون و مشكل رو شرح دادم كه مرد حسابي كانفيگتون مشكل داره. شما دقت بفرماييد مشكل در حدي بود كه اگر isp بنده و يك نفر ديگه از همدان يكي بود و نمزمان در سايتي بوديم يوزر هاي ما جابجا ميشد! يعني من راحت ميتونستم به اطلاعات اكانت شما در هر سايتي كه پاتونو گذاشتيد دسترسي پيدا كنم!
    اين مشكل براي سايت بانك ها هم رخ ميداد فكرشو كنيد!!

٧ سال من اينترنت مخابرات داشتم يك مگابايت هديه ندادن، تمام قرعه كشي هاشون براي اشخاصيه كه ١ ماه هست سرويس تهيه كردن.
    مورد بعدي باز نشدن خيلي از سايت هاهست مخصوصا سرور هاي خارجي كه بايد از روش هاي دور زدن ******** استفاده كنيد كه بتونه بازش كنه و خيلي مشكل ديگه

مشكل بعدي اين بود كه من بسته ٢ مگ ١٧ گيگ برداشته بودم كه بعد از ٦-٧ ماه خودشون بدون اجازه طرح رو برام عوض كرده بودن ٢ مگ ٧ گيگ !شبانه هم كه كلا برداشتن كردنش ماهي ٨ گيگ !
    از نظر من اينا همه توهين به شعور مشتريه
    ویرایش توسط leberman : February 24th, 2017 در ساعت 11:34

عضو انجمن Oscar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    199
    تشکر تشکر شده 
    169
    تشکر شده در
    117 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط leberman نمایش پست ها
    سلام عوض كنيد و از شركت هاي خصوصي بگيريد بهترهست. ديروز دعوايي كه من با ٢٠٢٠ داشتم در نهايت متوجه شدن كه واقعا سرورهاشون مشكل داره.
    مشكل كش DNS داشتن ٢ ماه پيش كه بعد از ٤ روز خودم شخصا تماس گرفتم با كارشناسشون و مشكل رو شرح دادم كه مرد حسابي كانفيگتون مشكل داره. شما دقت بفرماييد مشكل در حدي بود كه اگر isp بنده و يك نفر ديگه از همدان يكي بود و نمزمان در سايتي بوديم يوزر هاي ما جابجا ميشد! يعني من راحت ميتونستم به اطلاعات اكانت شما در هر سايتي كه پاتونو گذاشتيد دسترسي پيدا كنم!
    اين مشكل براي سايت بانك ها هم رخ ميداد فكرشو كنيد!!

٧ سال من اينترنت مخابرات داشتم يك مگابايت هديه ندادن، تمام قرعه كشي هاشون براي اشخاصيه كه ١ ماه هست سرويس تهيه كردن.
    مورد بعدي باز نشدن خيلي از سايت هاهست مخصوصا سرور هاي خارجي كه بايد از روش هاي دور زدن ******** استفاده كنيد كه بتونه بازش كنه و خيلي مشكل ديگه

مشكل بعدي اين بود كه من بسته ٢ مگ ١٧ گيگ برداشته بودم كه بعد از ٦-٧ ماه خودشون بدون اجازه طرح رو برام عوض كرده بودن ٢ مگ ٧ گيگ !شبانه هم كه كلا برداشتن كردنش ماهي ٨ گيگ !
    از نظر من اينا همه توهين به شعور مشتريه
    سلام
    اتفاقا این مشکل جابجایی یوزر رو منم تجربه کردم ولی فکر نمیکنم به isp و مشکل کش مربوط باشه چون خودم تجربه کردم این مورد رو
    توی سایتی که اسمش رو نمیبرم عضو بودم و وقتی با فـیلترشـکن لاگین میکردم و یهو فـیلترشـکن رو قطع میکردم وارد اکانت کاربر دیگه ای میشد که این مورد رو به مدیر سایت گزارش دادم و سریع رفعش کردن

تو منطقه ما مخابرات عالی جواب میده نسبت به شرکتای دیگه

عضو جدید leberman آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    149
    تشکر شده در
    109 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Oscar نمایش پست ها
    سلام
    اتفاقا این مشکل جابجایی یوزر رو منم تجربه کردم ولی فکر نمیکنم به isp و مشکل کش مربوط باشه چون خودم تجربه کردم این مورد رو
    توی سایتی که اسمش رو نمیبرم عضو بودم و وقتی با فـیلترشـکن لاگین میکردم و یهو فـیلترشـکن رو قطع میکردم وارد اکانت کاربر دیگه ای میشد که این مورد رو به مدیر سایت گزارش دادم و سریع رفعش کردن

تو منطقه ما مخابرات عالی جواب میده نسبت به شرکتای دیگه
    اون كش خود سايت بوده. سوتي كه اينها داده بودن اگر زياد سر و صداش درميومد ممكن بود حتي كار به جاهاي باريك بكشه!
    ما همين مشكل هم داخل سيستم هاي اموزشكده فني داشتيم اوپراتور ها كانكشنشون باهم عوض ميشد. مشكل بعد از چند روز رفع شد.

انشالله كه بدون مشكل باشه براي شما
    ویرایش توسط leberman : February 24th, 2017 در ساعت 21:03

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)