-
February 23rd, 2017, 14:52
عضو دائم
پاسخ : های وب یا اسیاتک یا شاتل

نوشته اصلی توسط
leberman
سلام دوستان امروز بعد از یه کل کل که اخرش نزدیک بود بکشه به فحش و بد و بیراه درخواست تخلیه خطم از مخابرات تایید شد

من تجربه بسیار بدی از مخابرات داشتم حالا میخوام یکم حال کنیم با این شرکت های خصوصی
میزان مصرف باند ماهیانه حدود 35 - 40 گیگ درماه هست البته دانلود های شبانش رو نادیده میگیریم . های وب رو دیدم پلن های مناسب و وسوسه کننده ای مثل فشفشه رو داره که کاملا متناسب با نیاز منه اما نمیدونم خدماتش چطوره از لحاظ سرعت و قطعی و ...
شاتل هم سرویس های نامحدودش خوب بود art5 دقیقا خوبه برای من
آسیا تک هم سرویس نامحدود نقره ایش خوب بود.
من همدان هستم دوستانیکه هم استانی هستن فکر کنم بهتر بتونن کمک کنند در این زمینه.
با این تفاسیر دوستانیکه تجربه با هر یه این شرکت ها داشتن نظراتشون رو بذارن . اینمهم بگم که نظرات صفحه های قبلی هم خوندم اما مال گذشته بوده و همونطور که میدونید کیفیت در ایران کارش از روز هم گذشته دیگه شده لحظه ای ، یه لحظه خوب میشن یه لحظه از کرده خودت پشیمونت میکنن !
ممنون

شاتل از نظر آپتایم و پشتیبانی تایید میشه . من art6 م و کاملا راضیم .
-
تعداد تشکر ها از OmidX به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2017 14:52
# ADS
-
February 23rd, 2017, 14:54
عضو جدید
درود
من شاتل دارم عالیه و راضی هم هستم
پورت خالی داشتن حتما تهییه کنید
-
-
February 23rd, 2017, 15:07
عضو انجمن
کلا آسیاتک رو بیخیال بشید کیفیت بسیار بسیار بدی داره در مقایسه با سپنتا حالا وقتی پای شاتل و های وب بیاد وسط که اصلا حرفی برای گفتن نداره
چه پاند ویت و چه قیمت ترافیک وحشتناگ گرونتر و بی کیفیت تره فقط به سرورهای داخلی خودش پورت قوی داره
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
February 23rd, 2017, 17:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
14m6
من هدانم اسیاتک دارم سرعتش خوبه ولی پشتیبانی خیلی خیلی ضعیفی دارند با شکایت به 195 کمی بهتر شد ولی سواد ندارند کارشناس ارسال کرده من که سردر نمی ارم جواب مناسبی نداد بلد نبود
شباته رایگان داره تا 1 مگ دانلود میکنه اگه خطط و مودمت بکشه
با سلام دوست گرامی من خودم اهل کرمانشاه هستم ونمایندگی اینترنت دارم اسیاتک کاری به کیفیت ندارم اما مطمئن هستین پشتیبانی آسیاتک ضعیف هستش میشه بیشتر توضیح بدید مشکل و پاسخ پشتیبانی های 1544
ویرایش توسط amin karimi : February 23rd, 2017 در ساعت 17:14
-
-
February 23rd, 2017, 18:25
شاتل تایید میشه
هم پشتیبانی و برخورد خوبی دارند و هم سرویس های خوبی
میتونید منتظر بمونید یکی از جشنواره هاشون شروع بشه و یک قرارداد بلند مدت از اون طریق ببندید (خوب بنده 18 ماهه اگر اشتباه نکنم حدود 130 اینا شد با 140 گیگ ترافیک)
می تونید بسته شاتل لند رو هم خریداری کنید که 100 گیگ ترافیک برای سایت های پر بازدید و عمومی ایران میده + 5000 گیگ ترافیک شاتل لند که علاوه بر سایت دانلود می تونید فایل های مورد نیاز رو توی آپلودسنتر آپلود کنید و بعد دانلود کنید که رایگان محاسبه میشه (جزو 5000 گیگابایت)
-
-
February 23rd, 2017, 18:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
leberman
من همدان هستم دوستانیکه هم استانی هستن فکر کنم بهتر بتونن کمک کنند در این زمینه.
سلام
من مخابرات همدان دارم راضیم البته من از مرکز بعثت سرویس میگیرم
ولی دوستم صبانت داره شهرک بهشتی کیفیت سرویس اون از سرویس منم بیشتره (فکر کنم 6 تا 10 صبح هم رایگانه طرح جشنواره بود)
-
-
February 23rd, 2017, 19:52
عضو انجمن
های وب و شاتل مناسبه به نظر من
-
-
February 23rd, 2017, 20:18
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arc1o0
پورت خالی پیدا کردی کلاتو بنداز هوا
پیشگامان ،بسته 500 گیگ ، 50 هزار تومان
درود؛
ممکنه اطلاعات بیشتری در این باره ارائه کنید؟
مثل اینکه قبلا اینجا در موردش بحث شده و 450 گیگش شبانه هست!
450 گیگش شبانه س(2تا 8) 50 گیگش هم روزانه.شک نکن اینا جایی نمیخوابن که اب زیرشون بره
-
تعداد تشکر ها از Z.eus به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2017, 20:21
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
OmidX
شاتل از نظر آپتایم و پشتیبانی تایید میشه . من art6 م و کاملا راضیم .
بعد از چند گیگ مصرق سرعتتون کم میشه؟
-
-
February 23rd, 2017, 20:34
عضو انجمن
سلام
به نظرم آسیا تک از لحاظ کیفیت / آپلود رایگان / آسیا دی ال و ... گزینه بهتری است.
موفق باشید
[●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
نیماد
-