من مخلص همه دوستان هاستینگی هستم اونام مثل ما وبمستر هستند . مثل هر شغل و صنفی چند نفر باعث میشن دید مردم به همه منفی شود . ولی واقعا رو این قضیه سرور تا الان خیلی ضربه خوردم .
من ده یازد تا سایت دارم 4 الی 5 تاشون روی نت افراز هست به خاطر ماهیتشون و بازدید کمشون نت افراز بهترین گزینه هست و خداییش هم در لول خودشون خوب هستند .
باقی سایت ها م رو به خاطر بازدیدشون رو چند سرور دارم که این سایت روزشیم این چند وقته با مشکل هاستینگ روبرو بوده . یه هسات دان می شد. یه هاست کند بود و این هم که این طوری !!! با قبلی ها از این کارها نکردند و هنوز با هم داریم کار می کنیم اما این دوستان سر 11 هزار تومان این کار رو می کنند !! عجیب است به خدا !!! ندیدم معطل 11 هزار تومان !!!
- - - Updated - - -
دوست عزیز سپاس از شعور و معرفت شما ولی به خدا من دنبال معذرت خواهی نیستم . حرف زور هم نمی زنم و ولی نمی ذارم کسی ازم باج بگیره چه هزار تومان چه 11 هزار چه 11 میلیون !!!
اونقدر هم شعور دارم که خرابی یک نفر رو به پای همه ننویسم . ولی باید این ها رو منعکس کنیم و جلوی فعالیتشون گرفته بشه ... حداقل دو تا ادم دیگه بلا سرشون نیاد !!
- - - Updated - - -
حداقل بیاد اینجا بگه حق با خودشه و دفاع کنه . لینک تاپیک رو هم براشون فرستادم !!!
من دوست دارم ببینم حرفشون چی هست ؟!!! حتی به فرض اگر مهلت تست من هم گذشته بود که 48 ساعت مونده می تونست اینقدر با معرفت باشه و مشتری مدار که بگه اقا دو روز بیشتر هم بمون تا هاست مناسبت رو پیدا کنی ... اصلا من که میگم پول این چند روز رو میدم !!!